Відгуки покупців про Чорнослив в'ялений без кісточки Молдова 500 г

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Відгуки про товар продавця EcoTopStore
  • Катерина З***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Дуже смачний

• Маргарита П***

Мені жаль тих, хто вирастив, зібрав, виготовил цей продукт.
    Молдова - респект! Але у мене питання: хто зробив из цієї чудової сливи ту мішанину, яка приїхала до мене!?

Переваги:
    Вкусний
    Недоліки:
    Прийшов в жахливому розмоклому вигляді.
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Гарна якість, приваблива ціна, швидка доставка

Переваги:
    Якість, ціна, швидкість доставки
    Недоліки:
    Не має
  • Мар'яна С***

Чорнослив надзвичайно смачний.
    І приємна ціна.
    Ще буду замовляти.

• Татьяна Ц***

Очень вкусный чернослив!

Переваги:
    Мягкий
  • Виталий С***

Чернослив хороший,вкусный.

Переваги:
    Вкусный, мягкий не сухой.
    Недоліки:
    Иногда хрустит песок на зубах.
  • Тамара К***

Хорошее качество.

Переваги:
    Вкусно
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Смачний, свіжий, соковитий, мʼясистий. З усіх які раніше пробували цей найсмачніший, не можливо відірватись Замовила 1 кг, спробували і одразу замовила щеРекомендую!

• Продавець  MAXIRA

Щиро дякуємо за такий чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що чорнослив вам настільки сподобався — соковитий, м’який і м’ясистий саме таким його люблять наші покупці.

Особливо тішить, що після першого замовлення ви одразу повернулися за повторним — це найкраща оцінка якості для нас

Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Артемій

Все смачно, недорого, швидка доставка

• Костянтин Л***

Чудовий чорнослив, дякую!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Якісні за адекватну ціну.

Переваги:
    Свіжі

• Ірина М***

Рекомендую!

Дякуємо за відгук

• Ігор Д***

смачний

• Ірина Ш***

Смачний, свіжий.

Переваги:
    Смачно і корисно

Щиро дякуємо за відгук

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Досить смачний чорнослив, соковитий, м'який.

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим новим замовленням)

• Татьяна З***

Чернослив смачний,солодкий, чистий

Переваги:
    Упаковка,доставка
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Людмила К***

Смачний

• Лілія Д***

Чорнослив смачний,м'якенький,солодкий,чистий.Д'якую продавцеві,буду замовляти ще.

Переваги:
    Якість,ціна.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  MAXIRA

• Мария Б***

Очень вкусный,свежий

• Александра К***

Смачно, швидко,свіженьке.

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Тамара С***

Сподобалось все згідно з описом. Смачно

Переваги:
    Смак, доставка

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Алла

Це так розчаровує, коли не можна довіряти, весь час потрібно не вірити, вимиває ресур в нуль.
    Дуже сподобався у цього продавця чорнослив по 250 гр пакування, замовила ще і ще, на подарунки і знайомим порадила. Але в пакунках по 1 кг - не та якість, не тої форми, не м'який, кисліший, не смачний. У мене як раз були одначасно два ці пакети.
    І гроші шкода, і перед людьми соромно. Та й таке.
    Не викину, звісно, але радості від нього немає

Переваги:
    по 250гр був чудовий
    Недоліки:
    1кг - зовсім не та якість
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за відгук і зворотний зв’язок
      Хочемо пояснити: постачальник чорносливу у нас стабільний і не змінюється — ми обрали його серед багатьох виробників, щоб наші покупці отримували максимально якісний і перевірений продукт.

Водночас важливо розуміти, що від партії до партії чорнослив може дещо відрізнятися — це нормальна особливість натурального продукту й характерна для всіх виробників. На це впливають сезонність, сорт слив, ступінь стиглості та умови сушіння, і, на жаль, ці нюанси неможливо повністю уніфікувати.

Ми завжди ретельно перевіряємо кожну поставку та відбираємо лише якісний продукт. Дякуємо, що поділилися своєю думкою — вона допомагає іншим покупцям краще розуміти особливості натуральних сухофруктів

• Алла

Для розуміння спільноти - по 250 гр пакування приходило з чорносливом з медової груші (великий, смачний, солодкий, чистий). Кілограмові пачки мені, на подарунки, і друзям за рекомендацією прийшли з чорносливом з венгерки, яку в реальному житті ніхто б не став купувати, бо вона кисла, тверда, як її не розмочуй.
      Ось такий маркетинг.

• Продавець  MAXIRA

Ми не розділяємо чорнослив за видами під різну грамовку і не використовуємо «маркетингових» підмін. Чорнослив щодня розважується з однієї партії по факту замовлень — незалежно від того, це 250 г чи 1 кг. Тобто в різні фасування не кладеться різний продукт навмисно.

Чорнослив — натуральний продукт, і від партії до партії він може трохи відрізнятися за смаком, текстурою чи ступенем солодкості. Для нього допустима легка природна кислинка, але він не є кислим - це вже індивідуальне сприйняття смаку.

• Гуменюк Ю***

Чорнослив мясистий, цілий, без ушкоджень, на смак свіжий.

Переваги:
    Швидка доставка, якісний товар.
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук!
      Нехай смакує, будемо раді вашим повторним замовленням)

• Алла

Хороший чорнослив, не кислий, слива чиста, без хробачків, приємний запах.

Переваги:
    не копчений, великий, смачний
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді, що чорнослив сподобався — ми уважно стежимо за якістю та обираємо найкращі продукти до асортименту.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Костянтин Р***

Купуємо вже не перший раз,гарна якість товару,швидка доставка!

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо, що знову обираєте нас!
      Будемо раді повторним замовленням)

• Вікторія К***

Чорнослив гарно виглядає. Фрукти цілі, не пошкодженні. На смак свіжі, м'ясисті. Товар якісний та смачний.

Переваги:
    Корисно та смачно.
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за такий приємний та змістовний відгук! Дуже раді, що чорнослив повністю виправдав ваші очікування — і зовні, і на смак.
      Працюємо так, щоб кожне замовлення тішило якістю й свіжістю. Завжди раді вашим новим покупкам!

• Марія П***

Купуємо вже не в перше, товар якісний і за приємною ціною

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо, що знову обираєте нас!
      Раді, що якість та ціна вам підходять, а доставка була швидкою.
      Працюємо, щоб і надалі тішити вас стабільною якістю та сервісом!

• Світлана К***

Хороший чорнослив.

Переваги:
    Смак чорносливу
    Недоліки:
    Занадто м'який
  • Мартина Л***

Чудова якість.

Дякуємо за ваш відгук!
      Будемо раді повторним замовленням)

• Людмила О***

Очень вкусный свежий, что самое главное .

Переваги:
    Мясистый а главное свежий ))

Дякуємо за відгук !
      Звертайтесь ще )

• Ольга И***

Замовляла чорнослив та горішки на пробу. Чорнослив шикарний, горішки чудові! Дякую!

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо щиро за такий теплий відгук! Нам неймовірно приємно, що і чорнослив, і горішки вам сподобались.
      Будемо раді бачити вас знову та тішити новими смачними покупками

• Владимир П***

куплю ещё

Переваги:
    вкусный, сочный
    • Продавець  MAXIRA

Завжди Вам раді!
      Дякуємо за відгук

• Ірина

Дякую за швидкість, оперативність та відмінний смак!

Насолоджуйтесь!
      Завжди Вам раді !

• Світлана К***

Смачний,раджу купувати.

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук та рекомендації
      Звертайтесь

• Владислав

Какой-то особенно вкусный чернослив - очень свежий и мягкий.

• Продавець  MAXIRA

Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили смак та свіжість нашого чорносливу — він справді один із фаворитів серед наших постійних клієнтів!

• Віка