- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Дякую дуже помогли
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: KRPZ
Ефектом задоволена. Відчутно полегшила біль та набряк після пологів в той же день. Ні разу не пожалкувала, що придбала. Лікар також одобрила використання такої прокладки одразу після пологів.
- Переваги:
- Швидкий ефект
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Дуже потребувала холоду після пологів, ця штука не спрацювала належним чином, хоча робили все по інструкції. Тому спасалась звичайною бутилкою із замороженою водою.
- Продавець KRPZ
Катерино, дякуємо Вам за відгук і що поділилися своїм досвідом.
Проте, порівняння нашої охолоджуючої післяпологової прокладки
та пляшки з льодом, це трохи про різні речі.
Наша охолоджуюча прокладка це про комфортне післяпологове
відновлення: вона миттєво активується, не потребує морозильника
та забезпечує стабільне охолодження до 30 хвилин.
Для приготування пляшки з льодом потрібен, як мінімум,
морозильник і щонайменше кілька годин часу. Крім того, важливо
враховувати, що пляшка з льодом має свої недоліки: це
неконтрольований холод (ризик мікрообмороження); форма
пляшки не повторює анатомію тіла; це не зовсім гігієнічно; а під час
використання утворюється конденсат, зайва волога.
Ключовий момент у використанні нашої прокладки — її правильна
активація. Для цього потрібно просто стиснути прокладку так, щоб
всередині лопнула пакет-капсула і вивільнилась рідина (це дуже
важливо!). Після цього прокладку слід добре потрусити, щоб
рідина почала взаємодіяти з реактивом — і вона одразу почне
охолоджуватися.
Підсумовуючи: якщо є час і можливість готувати лід — пляшка з
льодом це теж варіант. Якщо важливі комфорт, гігієна та
правильне відновлення — краще обирати спеціальні охолоджуючі
післяпологові прокладки.
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Спочатку не зрозуміла, в який саме момент треба ними скористуватися, тому використала на третій день після пологів. Було класно, але на перший день було б краще.
- Переваги:
- Гарно знімають больові відчуття та набряк
- Недоліки:
- Достатньо обʼємні
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Я спочатку не зрозуміла, що її треба роздавити і тримала у холодильнику, лол, добре, що вчасно помітила. Мені після пологів була дуже помічна, адже робили розріз і прикласти щось холодне було саме те, чого я потребувала
- Переваги:
- Не потребує холодильник для охолодження
- Недоліки:
- Я не одразу це зрозуміла і чекала поки вона охолодиться у холодильнику
- Продавець KRPZ
Ольга, дуже дякуємо за відгук.
Пояснення для покупців: Так, дійсно, для охолодження прокладки не потрібен ні холодильник, ні морозильник, а ні лід...)) Все набагато простіше і зручніше. Потрібно просто зжати, скрутити прокладку, так, щоб лопнув пакет-капсула з рідиною, який всередині прокладки. Вода почне контактувати з реактиивом і прокладка почне миттєво охолоджуватися. Охолодження буде тривати біля 30 хв.
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Задоволена ефектом - дійсно трохи зменшили больові відчуття після пологів. Брала дві штуки не пожаліла!
Вони виявились досить об'ємними, тож під них треба мати відповідні трусики.- Продавець KRPZ
Так, ця прокладка дійсно дуже великого розміру, більше нагадує охолоджуючий компрес для відновлення після пологів. З нею точно не зручно ходити, та навіть сидіти, краще всього, на час використання прокладки, лежати.
Дякуємо за відгук!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: KRPZ
Все отлично. Очень помогло. Врачей заинтересовало и они так же сказали что хороший выбор.
Долгая доставка, успели родить и только через день пришло- Переваги:
- Помоглои сняло оттечность
- Недоліки:
- Доставка
- Продавець KRPZ
Вікторія, дякуємо Вам за відгук.
По строкам доставки розповімо більш детально, щоб покупці орієнтувалися при замовленні цих Охолоджуючих прокладок:
Якщо замовлення зроблено до 16.00, з доставкою у магазин Розентка - доставка по Києву 2 дні, по Україні - 3 дні.
Якщо замовлення зроблено до 16.00, з доставкою у відділення Нової Пошти - доставка 1 день (сьогодні замовили, завтра отримали).
Радимо замовляти прокладки завчасно, коли збираєте сумку в пологовий будинок.