Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Молоковідсмоктувач електричний LELIK™ Mirava Puls | двофазний, масаж, стимуляція лактації, білий + пакети для грудного молока LELIK™ BPA Free, 30 шт.

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Прийшло замовлення швидко, пакування ціле. Є чудова інструкція українською мовою де написано для "чайників" фсі функції і налаштування. Вмикається, працює. Є купа режимів інтенсивності. У реальній роботі поки не перевіряла.

Переваги:
    Швидка доставка, чудова інструкція, купа режимів інтенсивності роботи. Подарунок 30 пакетиків для молока

Вітаємо, Олександро!

Щиро дякуємо Вам за детальний відгук про молоковідсмоктувач LELIK Mirava Plus. Раді, що Ви оцінили комплектацію, різноманіття режимів та зрозуміле керування пристроєм. Приємно, що подарункові пакети для зберігання молока також стали корисним доповненням до покупки. Бажаємо, щоб і під час щоденного використання молоковідсмоктувач залишив лише позитивні враження!

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Користуюсь в задоволення, тільки позитивні враження! В роботі не підводить, багато режимів, потужний

Вітаємо, Валентино!

Щиро дякуємо Вам за відгук про молоковідсмоктувач LELIK Mirava Plus. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені його потужністю, різноманіттям режимів та стабільною роботою без підтікань. Бажаємо комфортного користування й надалі!

• Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Меня все устраивает! Мощный прибор, не ожидала такого эффекта, рекомендую девчонкам для улучшения лактации. У меня даже молока стало больше после использивания даного молоотсоса

Вітаємо, Аліно!

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук про молоковідсмоктувач LELIK Mirava Plus. Дуже раді, що Ви оцінили його потужність та ефективність, а використання пристрою дало для Вас настільки хороший результат. Окремо дякуємо за рекомендацію іншим мамам!

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Товаром задоволена на всі 100! Думаю, чому не замовила його раніше. Це чудо для мам.

Переваги:
    Вільні руки
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Світлано!

Щиро дякуємо Вам за відгук про молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls. Дуже приємно знати, що покупка настільки Вам сподобалася та справді стала корисною помічницею в щоденних турботах. Особливо тішить, що Ви відзначили зручність формату вільних рук — це справді робить користування набагато комфортнішим. Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень, зручного користування та максимум комфорту щодня.

• Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Доброго дня, я вам дякую за чудовий сервіс
    Ви молодці, приємно мати співпрацю)
    Дякую за подаруночки і нову колбочку, я не очікувала
    Дуже раджу цей магазин і їх товари, купувала у них 2 молоковідсмоктувачі (новіша версія і попередня) дуже ними задоволена. Безпровідні не зрівняти з провідними.. з ними ти мобільним будь де, це супер зручно. Також купувала назальний аспіратор — це супер девайс без якого не обходиться жоден мій день. Носики дітей завжди чистенькі)

Переваги:
    Всі

Вітаю, Аліна.

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук та за довіру до продукції LELIK. Нам дуже приємно, що електричні молоковідсмоктувачі LELIK Mirava Puls виправдали ваші очікування та стали зручними у щоденному використанні. Раді також, що назальний аспіратор LELIK допомагає вам у догляді за дітками.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування та відзначили сервіс і подарунки — для нас це дуже цінно.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Зручний, трохи погралася з налаштуваннями і режимами та все ж знайшла найбільш комфортний для мене. Батареї вистачає на кілька використань. Зручно і швидко миється.

Вітаємо, Оксано!

Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися власним досвідом користування. Раді чути, що після налаштування режимів ви змогли підібрати комфортний варіант саме для себе, а також оцінили автономність і простоту догляду — це одні з ключових переваг цієї моделі.

Нехай молоковідсмоктувач і надалі буде зручним помічником у щоденному користуванні.

• Юнона Ї***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Непоганий девайс, гарно зціжує молоко,краще ніж ручний молоковідсмоктувач, але через півтора місяці після початку використання почала глючити сенсорна панель, погано реагує на дотики і сама хаотично переключає програми

Переваги:
    Гарно зціжує молоко
    Недоліки:
    Сенсорна панель швидко почала глючити
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Юноно!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Раді, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls добре справляється зі своєю основною функцією та забезпечує ефективне зціджування молока.

Щодо сенсорної панелі — вона дійсно чутлива, оскільки розрахована на роботу легкими дотиками. Під час використання, особливо якщо пристрій тримається в руках або змінюється положення, сенсор може реагувати на випадкові торкання чи рухи. Це особливість сенсорного керування, а не технічний недолік блоку.

Для більш стабільної роботи рекомендуємо:

під час зціджування намагатися не торкатися панелі керування;

фіксувати прилад у зручному положенні;

керувати режимами перед початком процедури або між циклами.

Також нагадуємо, що пристрій має гарантійний термін, і в разі реальної технічної несправності ми завжди готові допомогти з діагностикою та вирішенням питання.

Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок — він допомагає іншим користувачам краще розуміти особливості роботи пристрою.

• Багній А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Нормально він працював лише перший тиждень. Далі він миттєво розряджається, причому його оригінальна зарядка постійно випадає, а мою він не бачить навіть. Цей рожевий моторчик постійно під час роботи підіймається вверх, і відповідно припиняє працювати, і його постійно потрібно поправляти. І можете мені не відписувати що то я легко його вставляю, бо перші дні так не було.
    Якщо треба сціджувати молоко 1-2 рази на тиждень то ще ок , але якщо як мені - 8 разів на добу , то термін його експлуатації 10 днів. Замовляю тепер нормальний.

Переваги:
    Недоліки:
    Фактично він одноразовий
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Алло!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування.

Ми розуміємо ваше розчарування — коли техніка починає працювати нестабільно, це справді неприємно, особливо у період активного використання. Водночас хочемо звернути увагу, що всі описані вами моменти є перевірюваними та вирішуваними в межах гарантії, яка для цього пристрою становить 12 місяців.

Проблеми з зарядкою, швидким розрядом або роботою мотора — це саме ті випадки, заради яких і передбачене гарантійне обслуговування: перевірка, ремонт або заміна виробу. На жаль, звернення з цього приводу до нашого магазину ми не отримували.

Нам прикро, що замість гарантійної перевірки було прийнято рішення залишити негативний відгук і придбати інший пристрій, адже ситуацію можна було врегулювати у встановленому порядку.

Сподіваємось, ця інформація буде корисною для інших покупців при виборі та користуванні технікою.

З повагою,
      команда DZYGARI

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Обрати молоковідсмоктувач з різноманітним асортиментом на просторах інтеренту важко, та з цим не прогадали. І ціна, і сам пристрій себе виправдали. Задоволені вибором. Сучасний, компактний, з різними режимами, те, що треба при ГВ.

Переваги:
    сила всмоктування добра, приємний режим масажу, сенсорне керування
    Недоліки:
    без зауважень
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Євгене!
      Дякуємо за такий змістовний і зважений відгук. Нам дуже приємно чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls повністю виправдав ваші очікування — і за ціною, і за функціональністю. Раді, що ви оцінили силу всмоктування, режим масажу та сенсорне керування, адже саме ці деталі роблять процес ГВ комфортнішим і спокійнішим.

Дякуємо за довіру та ваш вибір.

• Анна К***

Дуже зручний, товаром задоволена

Вітаємо, Анно!
      Дякуємо за ваш відгук Раді чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls виявився для вас зручним і ви залишилися задоволені покупкою. Нехай пристрій і надалі допомагає вам із комфортом та користю.

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Товаром задоволені, дружині все підійшло, і по розміру, і по функціоналу. Добре працює! Наші рекомендації!

Переваги:
    зручний, компактний, багато режимів, подарунок у вигляді пакетів для молока)
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Володимире!
      Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію Раді чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls повністю підійшов вашій дружині — і за розміром, і за функціоналом. Приємно знати, що ви оцінили зручність, компактність, різноманіття режимів та подарунок у вигляді пакетів для зберігання молока.

Нехай пристрій і надалі працює стабільно та приносить користь і комфорт.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Я ніколи не пишу відгуки, але про цей товар залишу.
    Раджу не купувати, тому що є ряд причин;
    молоко протікає;
    кришка самого насосу де вмикається з кожним накачуванням при ввімкнутості підіймається, від цього втрачається герметичність,кожного разу через 5-10 сек потрібно поправляти;
    герметичність втрачається ще бог зна від чого, постійно перескладаю, відкачати молоко важко з кожним разом, через незрозумілі причини.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Відʼєднується кришка насосу
    Протікає молоко
    Не можна вгадати положення соску, яку має бути.
    Щоразу 5-10 сек перескладати молоковідсмоктувач, бо втрачається герметичність

Вітаємо, Олена!
      Дуже прикро отримати негативний відгук про даний товар. Станемо на захист свого продукту, оскільки з вашого відгуку видно, що ви не до кінця розібралися з принципом його роботи.

Конструкція даного пристрою створена таким чином, що головний насос необхідно міцно зафіксувати у своєму посадковому положенні. Зазвичай жінки вставляють його лише легенько, не повністю у посадкове місце. Пристрій є досить потужним у своєму класі та утворює хороший вакуум, що й може спричиняти випадання насоса. Це не означає, що пристрій поганий — просто його необхідно використовувати трохи інакше, з урахуванням особливостей фіксації.

Також хочемо зауважити, що молоковідсмоктувачі — це дуже індивідуальний товар. Інколи жінкам необхідно спробувати до трьох різних моделей або типів, щоб знайти саме той варіант, який підходить. В інших випадках вдається підібрати відповідну модель з першого разу. Це пов’язано з фізіологічними особливостями жіночих грудей, тому універсального рішення, яке підійде всім з першої спроби, може не існувати.

Маємо надію, що ви прислухаєтеся до наших порад і зможете використовувати пристрій за призначенням.

З найкращими побажаннями, команда DZYGARI.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Користуюсь вже тиждень, то можу сказати, що це дуже крутий молоковідсмоктувач. Особливо коки тільки прибуває молоко, і малюк ще все не встигає зʼїсти, то зцідились і нічого вас більше не турбує. А зціжене молоко можно зберігати в пакетах які йдуть у подарунок. Молоковідсмоктувач дуже зручний у використанні, якщо його вірно зібрати, то нічого не підтікає. Дуже рекомендую, за свою ціну він справляється на всі 1000.

Переваги:
    Зручний у використанні

Вітаємо, Тетяно!
      Щиро дякуємо за такий детальний і корисний відгук. Дуже цінно, що ви поділилися власним досвідом використання молоковідсмоктувача LELIK Mirava Puls. Цілком погоджуємось — у період прибуття молока справді важливо мати під рукою надійний і зручний пристрій. Також приємно чути, що пакети для зберігання молока стали у пригоді.

Ми завжди прагнемо, щоб продукція була максимально зручною та ефективною в щоденному користуванні. Раді, що пристрій працює стабільно і відповідає вашим очікуванням.

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Станіслав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

В цілому все добре, не протікає
    Єдиний мінус що самовільно змінюються режими.

Недоліки:
    Самовільно змінюються режими
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Станіславе!

Дякуємо за відгук . Раді, що вам в цілому сподобався молоковідсмоктувач електричний акумуляторний LELIK Mirava Puls. Хочемо уточнити щодо моменту з перемиканням режимів. У моделі LELIK Mirava Puls це не є недоліком, а навпаки — спеціальна функція.

Пристрій має 4 режими та 9 рівнів інтенсивності. Для комфорту мами він може автоматично переходити між фазами (масаж стимуляція зціджування). Такий алгоритм роботи імітує природний ритм годування дитини:

- спочатку м’який масаж для запуску молока,

- потім стимуляція,

- далі основне зціджування.

Саме завдяки цим автоматичним змінам досягається ефективне та безпечне зціджування без перенавантаження. При цьому ви завжди можете вручну відрегулювати і режим, і рівень швидкості під свій комфорт.

Тобто те, що здається “самовільною зміною”, насправді — продумана функція для підтримки лактації та зручності мами .

• Марія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Сподобався дуже, не протікає, не шумний та добре тримає заряд. Дуже ввічливий продавець, дорогом з питаннями дуже швидко

Вітаємо, Маріє! Щиро дякуємо за довіру до продукції LELIK
      Раді, що молоковідсмоктувач On-the-Go виправдав очікування — без протікань, тихий і з надійним акумулятором. Це надважливо для щоденного використання.

Також приємно чути теплі слова про обслуговування — ми завжди поруч, якщо виникають питання
      Нехай користування буде зручним, а лактація — стабільною та комфортною!

• Лара Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Инструкция не соответствует функционалу данного девайса. Инструкция на английском. Заряжается долго.

Переваги:
    Компактный. Помогает в кормлении. Для тех у кого мало молоко - хорошее вложение.
    Недоліки:
    Протекает не значительно.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Лара,

Дякуємо за ваш відгук! Буває, що на фабриці можуть помилково вкласти інструкцію від іншого пристрою, але ми вже надіслали вам правильну версію в електронному вигляді в особистий чат.
      Щодо зарядки – вона залежить від характеристик адаптера, який використовується. Рекомендуємо зарядний пристрій з потужністю не менше 5V/2A для швидшого процесу.
      Щодо незначного протікання – молоковідсмоктувач повинен щільно прилягати до грудей. Якщо з’являється протікання, рекомендуємо перевірити правильність збору пристрою, положення силіконової накладки та герметичність з'єднань.

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Якісний девайс, матеріал, довго тримає заряд батареї! Не маю з чим порівняти іншим, але свою роботу він робить на відмінно. Я задоволена!
    Я довго вагалася у виборі, продавець якісно проконсультував.
    Також це низька ціна, отримувала рекламу з цінником більшим у 2,5 рази.
    P.S. Кого лякають відгуки, що цей пристрій не працює чи зламаний. Не зважайте! Потрібно правильно вставляти моторчик у корпус. Лише 2-3 сек вашої уваги!

Переваги:
    Якісний девайс, матеріал, довго тримає заряд батареї!
    • Продавець  DZYGARI

Анастасія, вітаємо! Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і що наші консультації допомогли вам зробити правильний вибір. Раді чути, що пристрій працює на відмінно та заряд тримається довго! Дякуємо, що поділилися корисною порадою щодо правильного вставлення моторчика – це дійсно може допомогти іншим користувачам.

• Поліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

Купила тут цей прилад ) дуже класний . Єдине , що періодично випадає блочок. А так це топчік !

Переваги:
    Швидке і безболісне зціження
    Недоліки:
    Випадає блочок. Але не завжди
    • Продавець  DZYGARI

Поліна, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук. Ми раді, що вам сподобався Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go та ви залишились задоволені покупкою. Щодо блочка, на ньому є спеціальний обмежувач, в який потрібно вставити блочок, щоб він надійно зафіксувався і не випадав під час використання. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Відана М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Молоковідсмоктувач сподобався. Зручний та функціональний. Брала на середній плюс розмір грудей та не прогадала. Відправили швидко. До магазину питань немає. Спрацювали оперативно.

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо! Відана, щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go з функцією масажу та стимуляцією лактації. Раді, що вам все сподобалось та покупкjю ви залишились задоволені!
      Дякуємо за вибір нашого магазину! Будемо раді вас бачити знову!

• Аделіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Користуюсь вже декілька днів. Все добре. Товар відповідає опису. Має різні режими, які можна підлаштувати під себе. На вигляд матеріали якісні, на силіконі є маркування.

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Хочу поблагодарить магазин за прекрасный товар. Я очень довольна покупкой и сомневалась выбирая модель. Мне рекомендовали именно эту для моего размера груди. Свою функцию выполняет и мне все понравилось. Спасибо.

• Валентина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Молоковідсмоктувач працює відмінно. Болісних відчуттів немає, потужності вистачає щоб гарно зціджуватись. Працює досить тихо. Великий контейнер для молока.

Переваги:
    працює тих, безболісно зціджує
  • Ярослава В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Роботою пристрою задоволена. Працює тихо та гарно допомагає спорожнювати груди. Був момент з блочком керування, але продавець швидко надав консультацію по правильному використанню. Головне блок вставляти силою до упору і він буде міцно сидіти. Воронка велика і мені добре підійшла. Можу рекомендувати.

• Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Любов з першого погляду. Охайний з виду, матеріали якісні. Після першого використання отримала задоволення), груди не болять, сціджує плавно, втягуючи і відпускаючи сосок, як ніби сама дитинка смокче. Одразу вмикаю функцію масажу, молочні залози добре розслабляє, молоко добре надходить і потім включаю наступний режим, вже додаючи трохи більшу швидкість. Дівчата, рекомендую! ))

Переваги:
    вже плануємо купити інший, щоб одразу з двох грудей сціджувати
  • Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

З своєю задачею справляється. Виникли проблеми зі збіркою, але продавець допоміг розібратися і все працює добре. Мені сподобався.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Це мій перший такий пристрій. Користувалась поки лише пару разів, бо поки не було потреби. Зручно мити і заряджати. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Якісні матеріали, різні режими, тихий, зручно сидить в бюсті
  • Евгения В***

Чудовий молоковідсмоктувач, задоволена на всі 100%

• Елизавета Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Молоковідсмоктувач супер та достатньо потужний. На перших швидкостях вже можна зцідити молоко. Однієї зарядки мені вистачає на 6-7 сеансів, хоча в нуль не розряджала ще. Чудовий вибір за такі гроші.

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Хороший молоковідсмоктувач. В мене груди більше середніх і чаша дуже добре підійшла. Також сподобався великий об'єм контейнера в 240 мл. Мені все сподобалось. Можу рекомендувати.

Переваги:
    контейнер великий, тихо працює
    • Продавець  DZYGARI

Олена, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Дякуємо за ваші рекомендації, вони дуже важливі для нас та наших покупців!

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Користуюсь другий тиждень, задоволена добре виконує свою роботу!

• Продавець  DZYGARI

Ірина, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go з функцією масажу та стимуляцією лактації. Ми надзвичайно раді знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло.
      Будемо раді вас бачити знову! Маємо в асортименті багато цікавого для вас та вашого малюка.

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

До кого можна звернутися, сам пристрій не дуже пристає до чаши

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо! З вами вже зв'язався наш менеджер, щоб вирішити питання, яке у вас виникло. Вам надали консультацію та надіслали відео, як правильно зібрати та користуватись приладом, тому сподіваємось, що у вас все вийшло. Також нагадуємо, що у вас є гарантійни талон, де вказані контакти нашого інтернет-магазину, куди ви можете звернутися в будь- який момент, ми завжди на зв'язку. Дякуємо!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Молоковідсмоктувач мені підійшов. Потужний і дійсно стимулює лактацію особливо якщо забиваються протоки. Додавати потужність необхідно поступово.

Переваги:
    тиха робота
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Ольга! Щиро вам вдячні за приділений час та залишений відгук про Молоковідсмоктувач акумуляторний LELIK On-the-Go. Ми надзвичайно раді, що попукпою ви залишились задоволені та вам все підійшло! Користуйтеся із в радість! Будемо раді вас бачити знову в нашому інтернет-магазині. Маємо багато цікавого для вас та вашого малюка.
      З найкращими побажаннями, команада DZYGARI

• Hanna H***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Користуюся цим апаратом більше місяця, і з початку все було добре, але згодом почалися збої в роботі. Програми та швидкості самі перемикаються, він висне і жодна кнопка не реагує. Інколи взагалі дуже важко увімкнути. За такі кошти міг би і довше пропрацювати.

Переваги:
    Недоліки:
    Збивається програма
    • Продавець  DZYGARI

Ганна, вітаємо! Нам прикро, що трапилась така ситуація. В даному випадку ви можете скористатися гарантійним талоном та відправити нам прилад на діагностику. Ми передамо в сервісний центр для перевірки.

• Hanna H***

Дякую, але це довго треба чекати, а мені він дуже потрібен. Спробую тут полагодити.

• Милана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий

З радістю ділюся своїми враженнями про цей молоковідсмоктувач, бо це моє спасіння та допомога!
    Почала збирати його і зрозуміла, про що дівчата писала у відгуках, бо там дійсно моторчик потрібно плотно притиснути в пази трохи прокрутивши, щоб він повністю був занурений, тоді пристрій працює на «Ура!» . Потужність всмоктування дуже мене порадувало, нарікань жодних не має, справляється чудово.
    Мої щирі рекомендації!

Переваги:
    потужність, сучасний дизайн, якісні матеріали
    • Продавець  DZYGARI

Мілана, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений позитивний відгук про Акумуляторний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go! Нам надзвичайно приємно, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло! Щиро вдячні вам за рекомендації та описаний вами досвід щодо експлуатації пристрою.
      Користуйтеся із задоволенням!
      З повагою, команда DZYGARI

• Алиса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Классная штука, сегодня получила, сегодня же и применила. НО! Столкнулась с крайне неприятной проблемой, электронная часть молокоотсоса не становится плотно в отверстие и приходится искать положение, что бы всё работало, всё время держать рукой, потому, что оно то тянет молоко, то нет. Прошу рассмотреть моё сообщение как можно скорее и заменить электронную часть молокоотсоса. Спасибо за понимание

Переваги:
    Быстро справляется с задачей
    Недоліки:
    Не становится электронная часть плотно в отверстие
    • Алиса Б***

Спасибо, что достаточно быстро отреагировали и разрешили мою проблему. Девочки, кто всё ещё думает, заказывать данную модель или нет- рекомендую заказывать

• Продавець  DZYGARI

Аліса, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та за звернення щодо питання, яке у вас виникло. Ми завжди на зв'язку для вас, і якщо виникатимуть будь-які питання - просимо звертатися, будемо раді вам допомогти!
      Дякуємо за вибір нашого магазину та за рекомендації покупцям!
      З найкращими побажаннями, команада DZYGARI

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Рожевий

Користуюсь вже більше тижня. Ніяких зауважень. Працює дуже добре, заряду вистачає десь на 3 рази, заряджається швидко, в комплекті є шнур. Матеріал якісний. До цього був молоковідсмоктувач дорожчої марки, але цей нічим не гірше. Відчуття, що все робиться на одному заводі, а потім лише бренди свої наліплюють.

Переваги:
    потужний, якісні матеріали
    • Продавець  DZYGARI

Ольга, вітаємо! Щиро вдячні вам за зворотній відгук! Нам надзвичайно приємно значти, що ви покупкою лишились задоволені та вам все підійшло.
      Будемо раді вас бачити знову!
      З повагою, команда DZYGARI