Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Наклейка на клавіатуру Best Key Universal матова прозора БІЛА, 48 клавіш.

Оцінка користувачів 5/5
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Чудові наклейки. Те що і було потрібно.

Переваги:
    Прозорі. Букви чіткі. Не перекриває англійську розкладку.
  • Мар'яна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Наклейки на клавіатуру хорошої якості. Відправили швидко і додали до замовлення ще подарунок з наклейкою на ноутбук з гарячими клавішами.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Гарні наклейки. Звісно наклеїти їх завдання кропотливе, але мені сподобався результат.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Дуже якісні, та ідеально підійшли

• Богдан Ш***

Все добре!

• Алекс
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Рекомендую - відмінна якість, чудовий сервіс

Переваги:
    Супер якість, клейка основа, запасні наліпки під різний тип клавіатур, швидка відправка, адекватна ціна
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

- Все чудово, наліпки гарні, на перший погляд дуже якісні (подивимось через деякий час їхнього користування)
    - Швидко підтвердили замовлення, швидко відправили, швидко доставили. Товар повністю відповідає опису.
    - Дякую за + Бонус до наліпок)

Переваги:
    продавець контактний)
    Недоліки:
    поки не виявлено
  • Сер В***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Продуманное изготовление, таких наклеек на рынке немного. Сейчас многие покупают технику в Европе, без кириллицы на клавиатуре. Как правило клавиатуры с подсветкой и заклеивать латиницу непрозрачной наклейкой, значит убрать подсветку, а клеить мелкие наклейки, на одну только букву, тоже смысл небольшой, отклеиваются очень быстро. А это самое выгодное решение.

Переваги:
    Все как в описании
    Недоліки:
    Не обнаружены.
  • Лана
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Дякую за гарні наклейки! Приємно отримувати подарунки - бонуси! Дякую!

Переваги:
    Якісні наклейки
    Недоліки:
    Відсутні
  • Дарина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Наклейки чудової якості, гарно поклеїлися, не знаю, скільки служитимуть, але за таку ціну вони шикарні

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: А.ВІССА

Здивован якістю. Легко знімаються з основи, гарно прилипають. Не можу поки сказати, як живуть, бо купив недавно, але за таку ціну це вже немає значення. Замовляв три штуки, отримав четвертий комплект бонусом. Не замовлення, а якийсь аукціон небачуваної щедрості.

Переваги:
    Якісні, гарно видно, бо білі, ціна.
    Недоліки:
    Поки не побачив.