Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Блютуз навушники бездротові накладні для телефона айфона пк ноутбука комп'ютера планшета bluetooth блютус гарнітура на айфон андроїд android з мікрофоном WALKER WBT-75 чорні

Оцінка користувачів 4.74/5
на основі 31 відгук
  • Відгуки про товар продавця easytell
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Дякую. Чудові навушники , не за всі гроші світу. Брала підлітку для ноута.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Брав для зідзвонів по роботі. Виявились дуже тугими. Звук для зідзвонів нормальнийю Мікрофон поганенький. Вуха від них у мене болять вже через 20 хвилин. Замаленькі для мене.

Переваги:
    Недоліки:
    Пісклявий звук, дуже давляь на вуха
    • Продавець  easytell

Доброго дня, Дмитре. Шкода, що у вас виникла така ситуація. Комфорт - річ індивідуальна, і якщо ця модель вам не підійшла, ми можемо здійснити обмін на іншу відповідно до гарантії терміном 24 місяці. У нас широкий асортимент, тож звертайтесь - допоможемо підібрати оптимальний варіант саме для ваших потреб.

• Мальвіна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушниками задоволена. Гарний звук, зручні у використанні, батарея тримає довго.

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
      Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Лещенко Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Отличный звук, особенно слушаю рок, басы - за эти деньги (и даже среди вариантов подороже выделяется) ничего не хрипит, не пердит, даже на высокой громкости. Правда, на ней людям вокруг (если вы не в шумном месте) будет слышен ваш плейлист, но это дело такое)
    На голове сидят очень удобно, раздвигаются до огромной ширины, слегка начинают давить на уши после 4+ часов непрерывного использования, но может это от человека зависит. По батарее также совпадает с описанием, заряжаю вообще дай бог раз в неделю при использовании 1-2 часа в день

Взял наушники около года назад, за это время с ними случилось примерно НИ-ЧЕ-ГО, хотя несколько раз падали, тряслись в рюкзаке и, в общем, активно юзались. Искал конкретно с хорошим звуком и возможностью сунуть в комп и в рюкзак, эти справились на 100% и я до сих пор доволен, отдельное спасибо продавцу за быструю доставку.

Переваги:
    Лучшие наушники за эту цену
    Недоліки:
    Изоляция исходящего звука
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш позитивний відгук.
      Ми раді, що товар вам сподобався.
      Нагадуємо, що продукція Walker має гарантію 24 місяці.
      У разі потреби — звертайтесь, будемо раді допомогти.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Хорошие уши за свои деньги. Через пол года перестало работать одного из ух, толи из за громкости в фулл, толи из за моей рукожопностт, что они пару раз за это время падали с дивана, толи из за дешёвого материала и износа.

Переваги:
    Нормально долбящие наушники
    Недоліки:
    Через пол года, перестало работать ухо
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро що у Вас виникла подібна ситуація. Хочемо нагадати, що навушники виготовлені з високоякісного ABS-пластику та розраховані на комфортне використання протягом 2 років за умови бережного ставлення тому і мають офіційну гарантію 24 місяці. На жаль, такі механічні пошкодження не є гарантійним випадком. Ми завжди готові допомогти із сервісом чи консультацією або підбором нової моделі.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники хороші, музику тягне любу яку я слухаю, дуже зручні та з вух не спадають!

Переваги:
    Чіткий звук, зручність
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  easytell

Щиро вдячні за позитивний відгук! Дякуємо, що поділилися враженням — ми дуже цінуємо це.

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Товар відмінний на свій цінник. Гарний звук, блютуз і все супутнє, можна через aux можна і безпровідний звʼязок. Комфортно користуватись довгий час не знімаючи

Переваги:
    Амбюшури, каркас
    • Продавець  easytell

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно знати, що товар вам сподобався і ми змогли задовольнити ваш запит. Завжди раді бачити вас знову!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Купували для дитини.Задоволена звуком,тривалий час тримає заряд.Адекватна ціна.

Переваги:
    Зручність,ціна
    • Продавець  easytell

Дякуємо за позитивний відгук. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що змогли ефективно вирішити ваш запит. Будемо раді новій зустрічі!

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Пропрацювали 4 місяці. Лопнув пластик в дужці і все. В загалом комфортні були і дуже мякі амбюшури

Переваги:
    Мякі амбюшури
    Недоліки:
    Слабкий пластик
    • Продавець  easytell

Андрію, дякуємо вам за звернення! Нам щиро шкода, що виникла така ситуація. Ми хочемо, щоб ви залишилися задоволені, тож пропонуємо заміну на нову модель. Наші технічні спеціалісти вже працюють над цим — незабаром зв’яжемося з вами та підкажемо подальші кроки. Сподіваємося, що питання вирішиться швидко та зручно для вас.

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники купували дитині підлітку. Вже пів року працюють нарікань немає. Раджу. Ціна якості відповідає. Не чекайте чогось захмарного, гарна річ за свої кошти

• Продавець  easytell

Аліна, дякуємо, що обрали наш товар і знайшли час поділитися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно чути, що ви задоволені покупкою!

• Віталій П***

хорошие уши, рекомендую!

Переваги:
    отличный звук
    • Продавець  easytell

Віталій Подоваленко, дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Сергей О***

Якість звуку відповідає ціні

Переваги:
    Бездротові
    Недоліки:
    Якість звуку не аудіофільська
    • Продавець  easytell

Сергій Овчинников, дякую, що поділилися своїми враженнями. Ми обов’язково врахуємо ваше зауваження

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Отримала навушники швидко, звук чудовий, зручні у використання. Трішки треба навчитися з кнопками перемикати. Щодо телефонної розмови, чути чудово, мене теж норм чути іншим. Поки що не заряджала, вистачає початкового заряду. Купувала місяць назад, користуюсь не часто

• Оксана Г***

Все супер!!!

Переваги:
    Все супер!!!
    • Продавець  easytell

• Роман З***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Все, як заявлено на сайті. Товар влаштовує

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Наушники шикарные. Работают в двух режимах Блютуз и через шнурок. Качество звука как в домашнем кинотеатре. Спасибо

• Іванна П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

навушники купувала для доньки, 11 років на Миколая. Дитина задоволена. Ціна адекватна.

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Перевернув весь Интернет, перечитав немыслимое количество характеристик, новинок товара, цен, на данный момент, именно Wolker-75 - для меня отличник по всем параметрам, т.к. за эту цену здесь: провод, блютуз, встроенный рабочий микрофон, качественный звук, форма и размер динамиков, крепкое регулируемое оголовье, съёмный в оплётке провод, наушники компактно складываются, классический мини-джек и естественно, привлекательные технические характеристики, а также - отсутствие геймерских подсветок...
    Что немаловажно, осталось приятное впечатление от внимательных и знающих свою работу операторов

Переваги:
    Всё в них компактно и продумано
    Недоліки:
    Если сильно придраться, коротковат шнур (скажет геймер), но и тут есть выход: отсоединить и заменить. Брала не для игр...
    • Продавець  easytell

• Євген Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Очень хорошие наушники за эту цену. Хороший звук, долго держат заряд, удобно сидят на голове

Переваги:
    Звучание, быстрая доставка.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавець  easytell

• Катерина З***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Зручні, гарний звук. Дякую.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Чудові навушники , хороший звук непогана ізоляція якість оздоблення ,підсилений обруч з металу ,а не з пластику , тримають цілий день на середній гучності .

Переваги:
    Дешеві якісні
    Недоліки:
    Поки не знайшов за такі гроші думаю їх не буде .
    • Продавець  easytell

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Користуюсь вже місяць. Претензій не маю. Досить якісний товар за свої гроші. Продавець теж спрацював на відмінно.

Переваги:
    Працюють на досить великій відстані. Зв'язок не переривається.
    Недоліки:
    За ці гроші не знайшов.
    • Продавець  easytell

• Наталі
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Чудові, брала підлітку для домашнього користування. Все прекрасно, дякую.

• Продавець  easytell

Ми дуже вдячні Вам за відгук! :)

• Максим

Як мікрофон?

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Чудові навушники, якісний звук, бас.Гарно прилягають,не жмуть.Швидко доставили. До телефону підключилися в моменті.

Переваги:
    Звук,якість збірки
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  easytell

Дякуємо за такий чудовий відгук:)

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушники гарної якості, матеріал хороший, звук теж.

Переваги:
    Якість навушників гарна, звучання теж порадувало
    • Продавець  easytell

Дякуємо Вам за відгук :)

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Шикарні вуха, чудовий якісний звук.
    Приїхало швидко, гарно упаковано.
    Зпучні, легкі, якість звуку. Маю такі але тактичні. Гарна компанія, робить якісні вуха.

Переваги:
    Звук, якість сборки, вага, розмір. Тлотно гарно сидять на вухах.
    Недоліки:
    Не виявил.
    • Продавець  easytell

Ми дуже вдячні Вам за відгук, та зворотній звя`зок :)

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Звук просто фантастичний - чіткий та насичений. Мікрофон чудово забезпечує передачу голосу під час дзвінків. Довго тримають заряд, що дуже важливо було для мене. Загалом ці навушники перевершили мої очікування!

Переваги:
    Якісні матеріали, зручні та стильні
    • Продавець  easytell

Дуже вдячні Вам за відгук :)

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Навушниками задоволена, гарна якість звуку!) Зручні, симпатичні на вигляд) Якість самих навушників теж сподобалась!)

Переваги:
    Чіткий та гарний звук

Дякуємо за відгук:)

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Давно шукав щось подібне - оптимальне поєднання зручності та якості за вкрай невелику, як на мій розсуд, ціну. Навушники зручні, з гарним звучанням та досить сильним акумулятором, який дозволяє користуватись ними впродовж довгого часу. Ідеально підходять як для прогулянки або поїздки на велосипеді, так і для передивляння фільмів та слухань музики в домашніх умовах, щоб не заважати іншим.

Переваги:
    Зручні, комфортні, з гарним звуком та потужним акумулятором!
    Недоліки:
    Поки не виявив. Якщо щось знайду - повідомлю
    • Продавець  easytell

Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок:)

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Black

Дуже гарні навушники, сподобалося звучання. Дуже приємні на дотик, за свою ціну скарб) заряду вистачає надовго, так що хто любить довгі прогулянки - моя щира рекомендація)

Переваги:
    Компактно складаються, чистий звук, крутий дизайн, зручно сидять
    Недоліки:
    Поки немає, і навряд знайду)
    • Продавець  easytell

Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок:)

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Black

Дякую, чудові навушники, звук подобається. Все ціле, працює чотко.