Відгуки покупців про Картина за номерами Киця Мольфарка ©Маріанна Пащук BS53282L
- Діана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина чудова, фарби супер (окрім фарби №17, яка дивно лягає на полотно і потрібно кілька шарів, але це проблема усіх темних червоних фарб). Єдине що QR-код із листом для перевірки не відкривається, та я ним ніколи не користувалась, тож
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Наскільки класна сама картинка. І наскільки жахливі матеріали!!! Фарби та само полотно!
- Переваги:
- Картинка супер.
- Недоліки:
- Номер 3 невистачає, номер 21 як желе (жахливо лягає) в чорній фарбі домішки білого. Полотно має бугорки, та тріснуте під скобами на звороті
- Елена Т***
Повністю згодна! Подарували пізніше ще іншу картину цього виробника — те саме. Якість фарб, полотна і навіть пензлів жахлива
Представник постачальникаДоброго дня,
Дякуємо за ваш відгук. Чи не могли б ви детальніше розповісти, що саме вам не підійшло у якості фарб, полотна та пензлів та додати фото або відео, щоб ми могли вирішити ситуацію, що склалась та процес малювання приніс вам задоволення)
Для нас це дуже важливо
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина чарівна. Фарби гарні, деякі треба малювати декілька разів : жовтий, помаранчевий, світлі відтінки. Немає перевірочного листа, це незручно.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Немає схеми малювання, деякі поля номерів без номера. Деякі фарби дуже важко відкриваються, середня за розміром кісточка загнулсь у футлярі, через що неможливо було нею малювати. Але в цілому картина гарна, кольори, окрім кількох, насичені
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Відсутня схема та незручно фарби відкриваються
- Милостяк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина супер , кольори більш менш насичені , деякі потрібно в два рази мастити , але це декілька кольорів . Дуже порадувало те що білий насичений . Від розпису картини кайфонула ) рекомендую )
- Василина Д***Відгук від покупця. Продавець: Сопілочка. Розмір картини: 40 x 50
Упаковано добре, товар відповідає опису, але при доставці виявилося, що фактична вартість картини на 25 грн більша, ніж вказано на сторінці (Не враховуючи накладений платіж і доставку) замість 253 ціна була 278 грн
- Переваги:
- Гарна упаковка
- Недоліки:
- Ціна вища, ніж вказано на сторінці