Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Moon&Star Бязь Gold Люкс «Dandelion Dreams» полуторний євро 160х220 наволочки 4х50х70 (MS-820005588)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця RoyalNights
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 2 x 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже гарна білизна .

Переваги:
    Колір, розмір
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Приємно, що вам сподобались колір і розмір комплекту — ми завжди стараємось, щоб білизна виглядала красиво та дарувала комфорт у користуванні.
      Нехай служить довго та тішить щодня! Звертайтеся, якщо виникнуть питання. Гарного дня!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Знайшла відповідального продавця ! Не вперше вже замовила товар , якісь супер , пошив теж . Рекомендую!

• Продавець  RoyalNights

Тетяно, щиро дякуємо за довіру та такі теплі слова Нам дуже приємно, що ви обираєте Moon&Star знову й знову! Раді, що якість та пошив відповідають вашим очікуванням. Будемо і надалі старатися для вас

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Замовив вдруге на подарунок після річного досвіду користування. Якість, щільність тканини не змінилися. Після першого прання все добре, не втратила колір.

Переваги:
    Якість, пакування
  • Олексія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Очень довольна

Переваги:
    Приятное, хорошо стирается, не линяет

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук і приємні слова
      Дуже приємно, що ви задоволені якістю комплекту та відзначили, що тканина добре переносить прання і не линяє — ми приділяємо цьому особливу увагу у виробництві.

Нехай комплект радує вас комфортом ще довгий час!
      Гарного дня!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Чудовий комплект та чудова якість. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Якість та кольори.
    Недоліки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості нашої постільної білизни. Приємно знати, що вам сподобалися кольори та матеріал комплекту. Будемо раді вашим новим замовленням. Гарного дня!

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 4 x 50x70

Дуже гарний якісний комплект.
    Вже другий комплект цього виробника беру

Переваги:
    Якість, колір, розмір
    Недоліки:
    Принт наволочок буде не такий як на фото. Залежить від обрізки принта.

Пані Ірино, щиро дякуємо за довіру та за те, що обираєте нас уже вдруге
      Дуже приємно, що ви задоволені якістю, кольором і розміром комплекту — це для нас найкраща оцінка роботи.

Щодо наволочок: ви праві, розташування малюнка може трохи відрізнятися, адже тканина кроїться з великого полотна, тому принт залежить від фрагмента викрійки. Але ми завжди намагаємось зберігати загальний стиль і гармонію дизайну

Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся — будемо раді новим замовленням

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Сподобалось.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Юліє, дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що вам сподобалась якість нашої постільної білизни Moon&Star. Ми завжди працюємо над тим, щоб кожен комплект був акуратно пошитий та служив довго.

Якщо виникатимуть запитання — звертайтеся, із радістю підкажемо.
      Гарного дня!

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже красивий комплект. Я в захваті!

Переваги:
    Беру не вперше цю фірму. Вона зручна, красива, має застібки на підковдрі, ще і упаковують презентабельно, що таке можна дарувати
    Недоліки:
    Поки не помітила

Дякуємо, Анно, за такий теплий і детальний відгук!
      Раді, що вам подобається наш комплект Moon&Star Бязь Gold Люкс Dandelion Dreams і що ви вже не вперше обираєте нашу продукцію.
      Ми завжди дбаємо про якість, комфорт і гарну подачу, щоб кожна покупка приносила задоволення та могла стати чудовим подарунком.
      Гарного дня та приємних снів під постіллю Moon&Star!

• Тетяна І***

Постіль супер!
    Тканина якісна, 100% хлопок.
    До пошиття теж не маю зауважень.
    Колір насичений, навіть краще ніж на фото.
    Все сподобалося!
    Рекомендую!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю тканини, пошиттям і кольором комплекту. Нехай постільна білизна Moon&Star дарує вам комфортний і приємний відпочинок!

Будемо раді вашим новим замовленням!