Відгуки покупців про Суміш смажених горіхів Royal Nuts 500г (макадамія, бразильський, мигдаль, кешью, пекан)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Аліса В***

Прекрасні горіхи, смачні!

Переваги:
    Рекомендую, буду купувати ще
    • Продавець  MAXIRA

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500

Пекан покритий солодкою карамеллю. М'який, вологий. Бразильський - теж саме тільки без карамелі. Решта біль-менш добре.

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000

Классная смесь, все орехи свежие, один в один, и в самый раз прожарены. Очень вкусно, но очень калорийно - много не съешь, так что и расход будет экономный )

Переваги:
    Отличная прожарка, прелых/испорченных орехов нет
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася наша горіхова суміш. Свіжість та якість – наш пріоритет. Нехай смакує!

• Таїсія С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500

Це дуже смачна свіженька суміш! Класний набір, після того як тут спробували пекан, купили собі у цього ж продавця окремо пакован Пекіну і ще раз цю суміш. Все швидко і якісно. Дякую! Процвітайте

Переваги:
    Все топ
    • Продавець  MAXIRA

Щиро дякуємо вам за довіру та такі приємні слова! Дуже раді, що суміш і пекан вам сподобалися. Нехай смакує на здоровʼячко ! Будемо раді вашим новим замовленням. Не підведемо !!

• Крамар О***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500

Орехи хорошего качества. Обслуживание на высшем уровне - продавец внимателен, постоянная обратная связь. Доставка быстрая. Цена разумная. Буду заказывать ещё.

Переваги:
    Отличное качество, хорошее обслуживание
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  MAXIRA

Раді, що вам все довоподоби !
      Дякуємо за відгук , звертайтесь ще !!!
      Не підведемо