Відгуки покупців про Сухий корм для собак Adult All Breeds Lamb and Rice з ягням та рисом 1 кг Ваговий Клуб 4 лапи

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Валентина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Гарний корм.Собака їсть з задоволенням.

Переваги:
    У собаки слабкий шлунок.А з цим кормом немає ніяких проблем.
  • Чикирило В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

У кацапів є приказка - "За морем телушка - полушка, а перевоз - рубль". По такій же схемі працює і продавець ZooLis - заманює нижчою ціною, а потім "відігрується" на вартості доставки, бо не обтяжує себе пакуванням, як це роблять продавці, що цінують своїх покупців. Можна ж обмотати мішок корму стрейч-плівкою чи відправити у дешевому (за 15 грн) поліпропілен.мішку, натомість продавець віддає пакування на відкуп ненажерливій НовойПочте, яка запакує "по-богатому", гривень на 100. А ще комісія "лівої" банки, і кінцева віртість для покупця виходить дорожчою на 280 грн, що навіть більше, ніж у других продавців, які ще й можуть надати кешбек. Тож не раджу.

Переваги:
    Сам корм гарний, але відгук про продавця - погано
    Недоліки:
    доставка обійшлась дорого
  • Руслан К***

Термін придатності закінчюється менше чим через місяць. Потрібно було про це повідомити.Знав би не замовив.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

МОЇЙ НАЙДІ СПОДОБАЛОСЬ

Переваги:
    усе норм
    Недоліки:
    не бачу
  • Савченко В***

Беру другий мішок, маю французького бульдога. Непоганий корм, середньої якості, шерсть блистить

Переваги:
    Їх нема
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Наталья С***

Добрый вечер!корм отличный,собака ест с удовольствием!

Переваги:
    Цена/качество
  • Оксана Ж***

Купую тут понад два роки даний корм. Продавець супер!!!

• Ганна

Цей корм собачка їсть із задоволенням.

• Жанна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Цей корм купляємо нашому песику вже десь років п'ять. Дуже задоволені, тому що у песика хронічний панкреатит ,а корм дуже гарно збалансований, ніяких проблем і алергій не визиває. Песик міцний ,енергійний .Раджу спробувати.

Переваги:
    Бачимо користь від корму.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ірина Н***

Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Ціна супер
  • Ольга С***

Всім задоволена

Переваги:
    Вчасно
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм на який немає алергії

• Ірина Г***

Більше брати не будемо
    З п'яти мішків , чотири були порізані

Переваги:
    Недоліки:
    Порізані мішки

• Сокур А***

Ви мене вибачайте але мішок з кормом неможливо взяти в руки, тим паче занести в квартиру тому що він брудний.Раніше був в якійсь упаковці.В інший раз буду просто робить відмову і потім возіть його.

Переваги:
    Швидко доставили.
    Недоліки:
    Товар брудний.
  • Світлана М***

Товар відповідає опису. Доставка вчасно.

• Татьяна К***

Все просто отлично,все классно,МОЛОДЦИ,СПАСИБО БОЛЬШОЕ

• Ірина Ф***

Собаці дуже сподобався, хоча це не основний раціон. Так) баловство) гранули середнього розміру, пахнуть смачно

Переваги:
    Собаці сподобалось
    Недоліки:
    Не бачу
  • Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Дякую магазину за якісний товар, дуже зручний спосіб доставки (завжди замовляємо велику упаковку 14 кг, доставка виходить безкоштовно курʼєром прямо під двері квартири !), а ще магазин повідомляє особисто (месенджером) про свіжі поставки і хороші знижки, так як купуємо постійно тут:)
    Дякую!
    Рекомендую!

Переваги:
    Чудовий сервіс і обслуговування в цьому магазині, якість товару також хороша, наш лабрадор смакує залюбки
  • Елена Б***

Спасибо продавцу, корм отличный как всегда, быстрая доставка и цена супер!

Переваги:
    Качество
  • Віктор К***

Відмінний корм.

Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Відмінний корм, замовляємо не вперше в цьому магазині , чудова якість і сервіс!

Окреме дякую магазину за безкоштовну доставку курʼєром НП )

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Дякую за гарний сервіс та швидку доставку

• Андриенко н***
    Відгук від покупця. Продавець: Water World

Хочу вернуть корм и получить свои деньги обратно

Недоліки:
    Не тот корм
  • нина з***

дякую!

• Екатерина Б***

Дякую!!!

Переваги:
    Смачно собаці

Хороший корм. Нашому лабрадору підходить

Переваги:
    Ціна дешевше, ніж в офлайн магазинах
    Недоліки:
    Не виявили
  • Елена Б***

Моїм собакам (а їх чотири)дуже подобається корм Club 4 лапи, їдять із задоволенням

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Швидко закінчується
  • Анжела Л***

Мій хаскі Арчік цей корм з'їв із задоволенням,рекомендую усім придбати корм для своїх маленьких друзів

• Оксана П***

Моїй лабрадорші дуже подобаєця їсть іза доволеням.Дякуєм

Переваги:
    Якісний
  • Ніна К***

Гарний, якісний корм. Моя булькодівчинка його дуже полюбляє. Побочок ніяких у собаки немає. Все супер!

• Ольга З***

Це єдиний корм який їсть наш француз, інші відмовляється категорично.

Переваги:
    Їсть собака, ціна
  • Тетяна Г***

Уже получили. Странно был запакован,такое ощущение,что рассыпали из большого мешка,потом завакуумировали! Сам мешок ,такое впечатление ,был распечатан на каком то дешёвом принтере- абсолютное не совпадение по цвету оригинальной упаковки! Собака не ест,пока сверху не польёшь маслом,хотя до этого брали у др продавца- все отлично было. Впечатление от корма от этого продавца,в высшей мере странные. Больше у него заказывать не буду. Повелась на скидку по промокоду- так мне и надо!

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Описала выше
    • Игорь Б***

Кормлю свою собаку виключно цим кормом , недоліків ще не знайшов, за що і дуже люблю Клуб 4 лапи. Мені, як і моєму чотирьохлапому другу все подобається, особливо цей смак. З приводу упаковки - в мене ніколи не було такої проблеми. Навпаки дуже задоволений кормом, круто що є такі виробники в Україні!

• Андрей К***

Дуже полюбляю Клуб 4 лапи, особливо цей смак, адже кормлю свою собаку виключно цим кормом і мені все подобається. Щодо упаковки - ніколи не стикався з такою проблемою. Кормом задоволені, гарним виробником України - пишаємося.

• Оксана П***

Кормом очень довольна, менеджер быстро связался, всё супер, спасибо

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Нету
  • Владимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Супер корм! Собака ест с удовольствием, поправилась, шерсть стала лучше

• Сергій Х***

Хороший корм собака їсть з задоволенням

• Марина

Єдиний корм який їсть мій пес!