Відгуки покупців про Відеоняня радіоняня з камерою цифрова бездротова двосторонній зв’язок нічне бачення моніторинг температури режим VOX автоактивація LCD екран акумуляторна батьківський блок дальність 30 м стабільний сигнал сигналізація плачу спостереження за дитиною вдома
- Аля С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволена покупкою. Камеру відправили миттєво, все гарно і акуратно запаковано. Якість зображення дійсно хороша, чесно кажучи я не очікувала багато від картинки, але вона мене приємно порадувала. Інструкція українською, з управлінням розібратися легко. Є багато класних функцій, цікаво їх тестувати. Дякую за хороший продукт!
Вітаємо, Аля!
Дякуємо за такий щирий та детальний відгук!
Нам неймовірно приємно, що камера не лише виправдала, а й перевершила ваші очікування щодо якості зображення. Ми завжди намагаємося дбати про те, щоб пакування було надійним, а користування — максимально зрозумілим завдяки інструкції рідною мовою.
Нехай нові функції приносять лише задоволення! Користуйтеся із радістю, і будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все супер!
Відправили швидко, все гарно спаковано.
Користуюсь вже більше місяця поки дуже задоволенна- Продавець ІнтерХом
Добрий день! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Жанна І***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера отличается продуманным дизайном и высоким качеством материалов. Пользуюсь с удовольствием, полностью оправдывает мои ожидания.
Вітаємо, Жанна!
Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все супер) був невеликий дефект, магазин все виправив і замінив. Окрема подяка менеджеру Каріні за оперативну роботу.
Вітаємо, Дмитро!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що ситуацію вдалося швидко вирішити і ви залишились задоволені покупкою. Окрема подяка за відзначення роботи, дуже приємно почути такі слова.
Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть питання — ми завжди поруч.
- Бобок И***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все супер! Інструкція на українській мові, легке підключення, сигнал! Дуже турбувалися чи буде ловити на кухні бо там товсті стіни і мобільний сигнал не ловить та іннет, а няня ловить. Не потрібні ніякі додатки та не перегружається телефон
Вітаємо, Ірина!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук.
Нам дуже приємно, що ви оцінили просте підключення, українську інструкцію та стабільний сигнал. Особливо раді, що відеоняня впевнено працює навіть через товсті стіни — це дійсно важливо для комфортного користування в побуті.
Користуйтесь із задоволенням і спокоєм! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Гарна відеоняня, якість зображення добра, легко встановлюється, легкий екран, зручно носити з собою всюди.
Якість - Недоліки:
Вітаємо, Олександра!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалась, а якість зображення, зручність встановлення та портативність зробили користування комфортним.
Користуйтесь із задоволенням і нехай вона дарує вам спокій щодня! Якщо з’являться будь-які питання — ми завжди поруч.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудова покупка!Вся сім'я дуже задоволена.В нас 2ох поверхове помешкання,то зворотній зв'язок просто знахідка,ми колись мали радіо няню,але ця просто крутезна!
Вітаємо, Марія!
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук.
Нам дуже приємно, що відеоняня стала справжньою знахідкою для вашої сім’ї, особливо у двоповерховому будинку — зворотний зв’язок дійсно робить користування ще зручнішим та спокійнішим.
Користуйтесь із задоволенням і нехай вона й надалі допомагає вам бути спокійними за малюка. Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди раді допомогти!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Товаром задоволена. Поки не пробувала на дитині, бо ще чекаю поповнення, але поки підключала і вивчала функції залишилась задоволена
- Переваги:
- Легкий, екран великий, звук приємний в мелодій і є регуляція звуку, тобто може працювати і як білий шум
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ви задоволені відеоняницею та її функціями. Сподіваємося, що й на дитині вона також покаже себе чудово!
- Доценко О***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Ввічливий продавець, швидко відповідає. Товар сподобався, видео няня дуже зручна, Тіки маленьке «але» - камера працює тіки від розетки.
- Переваги:
- Зручно
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо вам за відгук і теплі слова! Раді чути, що відеоняня сподобалась і зручна у використанні.
Щодо маленького «але» — дякуємо за зауваження, це допомагає іншим покупцям краще орієнтуватися.
Бажаємо приємного користування та спокійного догляду за малюком!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудова відеоняня за свою ціну, єдиний мінус дуже легка камера із за цього вона дуже нестійка на нетвердих поверхнях, на покривалі наприклад, і зігнутий кабель живлення постійно тягне її за собою.
- Переваги:
- Проста в налаштуванні, просто ввімкнув і вона працює
- Недоліки:
- Не стійка камера
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Вадим!
Дякуємо вам за детальний відгук!
Дуже приємно, що відеоняня сподобалася та легко налаштовується — це для нас дуже важливо.
Бажаємо комфортного використання відеоняні!
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Доброго дня.
Вдячна вам за підтримку продавця на усіх стадіях замовлення. З товаром все добре, з налаштування взагалі все просто. Не виникло жодних питань. Все працює. Я задоволена. Дякую за корисний дівайс- Переваги:
- Зручність, оперативність, доброзичливий продавець.
Вітаємо, Альона!
Щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені і нянею, і сервісом, а налаштування пройшло легко та без жодних труднощів.
Бажаємо вам приємного користування корисним дівайсом! Завжди раді вам знову.
- Іващук С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все працює добре. Налаштувалося все відразу. Є колискові та режим vox. Чуттєвість добра. Якість динаміка, як для таких розмірів досить непогана. Бере у квартирі через дві стіни. Затримки невідчутно. Нічний режим якісний. Всім задоволений.
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна якість.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Сергій!
Щиро дякуємо вам за такий детальний та змістовний відгук!
Нам дуже приємно, що все налаштувалося одразу та що ви задоволені функціоналом.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть питання — ми завжди готові допомогти.
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Супер відео няня , купувала на подарунок, все підійшло
Вітаємо, Каріна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що відеоняня сподобалась і стала чудовим подарунком. Бажаємо приємного користування!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все працює. Є корисні функції. Нарікань немає
Вітаємо, Наталія!
Дякуємо за відгук!
Раді, що відеоняня працює справно і функції виявились корисними.
Раптом виникнуть питання — звертайтесь, завжди раді допомогти!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Просто супер за свої гроші. Купили за порадою наших друзів. Не жалкуємо ні хвилини. Це маленький помічник для батьків!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій став у нагоді і ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за довіру та рекомендацію!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Задоволена камерою на всі 100%
Хороша якість картинки
Дякую)- Переваги:
- Хороша якість зображення, проста у використанні
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що камера повністю виправдала Ваші очікування — висока якість зображення та простота у використанні роблять її справді приємною у роботі. Нехай служить довго та радує кожного дня!
- Шевчук А***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Повністю задоволений . Зображення хороше . Ловить далеко .
- Переваги:
- Ціна, практичність
- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та роботою товару. Гарного користування!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволена покупкою! Якість відео дуже гарна за свої кошти, чутно малюка коли плаче. І головне не переживаю, коли відходжу по справам в інші кімнати, бо завжди бачу як він
Купляла подрузі відео няню за 4тис, якість відео цієї значно краща
Додатково окремо купляла у іншого продавця тримач для камери, щоб можна було камеру кріпити до ліжечка.- Переваги:
- Якість відео та звуку
- Недоліки:
- Якщо потрібно кріпити до ліжечка камеру, то потрібно окремо замовити тримач для камери
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий теплий та розгорнутий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою та якістю відеоняні.
Також дякуємо, що поділилися порівнянням із іншими моделями — це цінна інформація і для нас, і для майбутніх покупців.
Щодо тримача — так, ви праві, деякі моделі не мають його в комплекті, але завжди можна підібрати зручний варіант окремо, як зробили ви.
Завжди раді допомогти!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хороший пристрій. Непогана камера та гарно передає звук
- Переваги:
- Гарна якість зображення на моніторі за свої кошти
- Недоліки:
- Дуже швидко сідає батарея. За 4 місяці використання вистачає на 3-4 години, тому постійно на зарядці
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук і детальний опис!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та звуку — це дійсно важливо.
Щодо батареї — час роботи може залежати від умов використання та налаштувань камери.
Дякуємо, що обрали нас і гарного вам користування!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Користуємось декілька днів, але зображення гарне, всім задоволені. Швидко відправили замовлення. Дякую
- Переваги:
- Гарне зображення
- Недоліки:
- Не немає
- Продавець ІнтерХом
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та швидкою доставкою.
Нехай відеоняня дарує вам спокій та впевненість щодня!
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже зручна в користуванні, все видно і в денному режимі, і в нічному.
Звук чудово передається- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за теплий відгук!
Раді чути, що відеоняня виправдала ваші очікування і зручно працює і вдень, і вночі. Нехай дарує спокій та впевненість щодня! Якщо буде потрібна допомога або додаткові аксесуари — ми завжди поруч.
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Рекомендую!
- Переваги:
- Простота використання.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за відгук і довіру!
Раді, що відеоняня вам зручна та проста у використанні — це справді незамінний помічник для спокою і контролю.
Нехай користування приносить лише комфорт і впевненість у безпеці малюка!
- Лєна Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все чудово працює. Коли в будинку чи квартирі часто пропадає Wi-Fi, то цей варіант ідеальний.
- Недоліки:
- Навʼязливий маркетинг
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пристрій вам підходить, і він вирішує проблему з Wi-Fi. Ми завжди намагаємось покращити досвід наших клієнтів, і ваша думка для нас важлива. Якщо виникнуть будь-які питання, не вагайтеся звертатися — ми завжди раді допомогти!
- Євгенія В***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Гарна якісь.
Все подобається.
Задоволені на всі 100%- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалася і ви залишилися задоволені на всі 100%! Нехай приносить вам тільки користь і спокій. Будемо раді бачити вас знову!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все сподобалось, добре видно в день,та нічна зйомка.
Дуже зручно, що вона має колискові та мікрофон.
Проста у підключенні та використанні.- Переваги:
- Мікрофон, нічний режим, колискові
Вітаємо!
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою та оцінили всі переваги – від нічного режиму до колискових. Нехай пристрій слугує вам надійно та робить кожен день комфортнішим! Якщо знадобиться допомога – завжди раді допомогти!
Гарного дня!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Користуюся декілька днів, чудова річ! Можна спокійно дивитися серіал і спостерігати за дитиною в іншій кімнаті. Дуже задоволені!
Не вистачає тримача з ніжкою та прищіпкою, щоб повісити камеру відразу на ліжко, бо нема на що ставити поряд. Але консультант магазину сам звʼязався наступного дня, поцікавився про товар і порадив де придбати дане доповнення, замовила, очікую.
Сама камера має завжди бути заживлена в мережу, акумулятора тут нема, тому підключаємо до павербанку.- Переваги:
- Швидко налаштовується, полегшує життя
- Недоліки:
- Не вистачає тримача-прищіпки
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою та сервісом!
Щодо тримача – чудово, що консультант допоміг вам знайти рішення. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання чи потрібні додаткові аксесуари, завжди раді допомогти!
Бажаємо вам комфортного користування та приємних моментів разом із малюком!
- Настя Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже сподобалась відео няня, класний широкий екран і гарна якість звуку ) дуже добре видно вночі та дньом
Вітаємо, Анастасія!
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що відео няня вам сподобалась. Широкий екран і хороша якість звуку справді роблять використання пристрою дуже зручним. Рекомендуємо вам і надалі насолоджуватись цими перевагами! Якщо виникнуть будь-які питання, звертайтесь, ми завжди готові допомогти!
Гарного дня!
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Працює відмінно! Зображенням супер ! Дуже корисна річ!
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Олександр) Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви задоволені якістю зображення і користю відеоняні. Нехай вона служить надійним помічником, додаючи вам спокою та впевненості. Звертайтеся, якщо буде потрібна наша допомога!
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Користуюсь другий день, порівнюючи з камерою яка зʼєднана з телефоном, ця дуже зручна, що є можливість не використовувати телефон, легка в настройках, приємні мелодії, задоволена на всі 100
- Переваги:
- Працює без вайфай
- Недоліки:
- Пока що немає
- Продавець ІнтерХом
Аліна, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені камерою та її зручністю у використанні. Ми раді, що функція роботи без Wi-Fi та простота налаштувань вам сподобались. Сподіваємось, що й надалі вона буде вам приносити лише позитивні враження! Якщо з'являться питання чи пропозиції, завжди готові допомогти!
- Іваненко М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хорошая камера, очень простая в использовании. Упакована отлично, доставка быстрая
- Продавець ІнтерХом
Марія, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Відмінний звук, якість відео супер, передача чітка, на фото відео без світла -дуже добре видно
- Продавець ІнтерХом
Юрій, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Это спасение))) рекомендую!
Вітаємо, Петро)
Дякуємо за теплі слова! Ми завжди готові вам допомогти!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Заявлена відстань не відповідає дійсності, постійні глюки із сигналом. З останнього на блочці було все тихо і не писалося, що сигнал пропав, а ми почули дитину з двору приватного будинку, його крик. Ми були на ганку будинку, будинок у нас невеликий і сигнал уже не тягнув. Найголовніше, що пристрій не писало, що немає сигналу. Минулий мій пристрій моментально показував, коли є сигнал і коли його немає. Тут же начебто картинка хороша але толку то від неї. Ще з мінуса не дуже хороша чутливість голосу, не одразу передає звуки. Якщо вам няня для квартири, то вам вона підійде. Для дому я напевно пошукав би щось інше.
- Переваги:
- Гарна картинка, приємна наружна якість товару.
- Недоліки:
- Тупить сигнал, не завжди зрозуміло, що на даний момент камера зависла та багато іншого
- Продавець ІнтерХом
Віталій, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок, нам прикро, що ви не зовсім задоволені роботою пристрою. Заявлений діапазон дії не може ловити або передавати сигнал з одинаковою якістю по всій довжині, звісно на пограничній зоні пристрій може давати збій, тож рекомендуємо користуватись в комфортному радіусі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного вам дня!
- Лідія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Це просто знахідка для батьків, одне натискання і я бачу свого малюка, звук, картинка, все чудово, налаштовувати нічого абсолютно не потрібно, в приватному домі на 70-80 метрах впевнений прийом, далі не пробували...
- Продавець ІнтерХом
Лідія, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволений покупкою зараз спокійно можна їсти в сусідній кімнаті. Беріть не пожалкуєте
- Продавець ІнтерХом
Артем, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Суперська відеоняня! Дуже радує, що працює без wifi! Картинка хороша, звук чути прекрсно! Упаковано було відмінно! Дякую!
- Продавець ІнтерХом
Олена, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!