- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: XL. Колір: Чорний
Задоволена!
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Бежевий
Купувала це боді у два етапи.
Перше було дуже гарне.
Дійсно підтягує та робить фігуру стрункішою. Колір нейтральний, а матеріал приємний.
Потім, під враженням від першої покупки, докупила ще два. Але ними залишилася незадоволена. Виробник змінив матеріал на гірший. Немає утяжки взагалі, і відтінок бежевого неприємний.
І навіть є відчуття, ніби треба було брати на розмір менше…- Недоліки:
- Погіршення якості
- Оксана Є***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Бежевий
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Якість супер по розумній ціні
- Переваги:
- Гарна корекція фігури
- Недоліки:
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 4XL. Колір: Бежевий
Якість супер.
- Переваги:
- Гарна корекція фігури
- Недоліки:
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Бежевий
Не сподобався
- Недоліки:
- Розмір не співпадає
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: L. Колір: Чорний
Маломерка! Я розчарована. Не купуйте це або купуйте на 2 розміра більше!
- Переваги:
- Непогана тканина
- Недоліки:
- Не відповідає розміру!
- Продавець Lovelitta
Вітаю!
Виріб на перший погляд дійсно може здатися "маленьким", але він має функцію розтягнення, більшість відгуків повідомляють про відповідність розмірній сітці. Це утягуючий боді, він не може "висіти" на тілі.
Також можливо Вами не були враховані всі параметри з розмірної сітки і помилково був обраний розмір
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Розмір відповідає, відправили швидко. Згідна к коментарем, що утяжка слабенька. Купувала під обтягуючу сукню, але так і не вдягла, бо по спині виділялись шви (їх 2) і було видно, що я в якомусь "девайсі". Але під більш вільний одяг буде добре.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Шикарний боді, якість супер
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Відповідність розмірів, швидка доставка
- Переваги:
- Відповідність розмірів
- Недоліки:
- Дуже маленькі брітелі, великі груди не тримають. Та і зовсім це не утяжка а просто вирівнює сілуєт
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: S. Колір: Бежевий
Боді сподобався,зручний,те що я хотіла. Розмір відповідає. Доставили швидко.Дякую.
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.