- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kormynka.store. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Дуже вигідно купувати: натрамбований щільно і до верху, без зайвої рідини або желе.
- Лисенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Корм хороший, собака їсть з бажанням. Шматочки м'яса невеличкі, зручно для цуценят.
- Переваги:
- Собаці сподобався
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за ваш вибір! Хай смакує
- Майя Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Прекрасный корм Просто чистое мясо Щенок шпица в восторге!
- Переваги:
- Чисто мясо
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Майя! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого Вашому улюбленцю.
- Лариса У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Корм очень понравился ест с удовольствием
- Переваги:
- Собаке нравится
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за Ваш вибір! Хай смакує)
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Хорошая консерва, чихуа ест на ура!
- Тимур Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Пуделю очень нравиться. Брал с ягнёнком но они были вздутые и очень воняли
- Переваги:
- Собаке нравиться
- Недоліки:
- Могут приехать испорченные
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Йорику понравился, но появились проблемы со стулом. И ещё пёсика вырвало.
- Переваги:
- На вид вроде нормальный корм
- Недоліки:
- Нам не подошёл.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Нажаль таке може статися з багатьох причин, нажаль передбачити цього неможливо. Бажаємо знайти ідеальний корм для вашого улюбленця!
- Варвара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Заказывала не один раз , очень нравится, но в этот раз получила товар и только дома увидела что баночка вздутая . Не открывала конечно не смотрела как внутри. Но давать уже стремновато
- Переваги:
- Хорошая консерва
- Недоліки:
- Вздутая банка (((( давать не буду
- Вера С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Влажный корм отличный ,очень вкусно пахнет как тушонка.
- Переваги:
- Шенку очень нравица
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже дякуємо за Ваш відгук, нам приємно, що Ви обираєте найкраще для Ваших улюбленців)
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Заказали 2 баночки для нашего коржика. Пахнет отлично, обе были плотно забиты мяском. Все супер!
- Переваги:
- Запах, количество мяса.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже дякуємо за відгук! Раді, що корм сподобався)
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
З двох банок одна вздута, а в іншій - вода! Банка на 90% була заповнена водою і декілька крупинок корму!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Замечательный корм! Нашей мальтезе очень нравится, глазки не текут от него.
- Переваги:
- Качество, приятный запах, хорошая консистенция.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Мой французский бульдог, кушает с удовольствием! Закажу ещё..
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Очень понравилась нашему питомцу!!!
- Недоліки:
- Natali M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Ну дуже вже сподобалась цуцику ця консерва. Після того як доїв облизував тарілку до дзеркального вигляду))
Склад - Недоліки:
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Очень понравилась щенку чихуахуа, пахнет домашней тушёнкой))) Кусочки мяса и субпродуктов. Буду покупать еще))
- Kristina C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Консерва прямо удивила, видны кусочки мяса, печени. Нет химического запаха пахнет абсолютно естественно.Щенок в восторге.
Мне кажется эта консерва даже натуральнее чем те которые людям продают- Переваги:
- Качество! Цена! Наличие МЯСА
- Татьяна Я***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г
Хасёнок очень даже оценил, хотя в еде привередлив что попало кушать не станет
- Переваги:
- Не воняет дешёвыми консервами, судя по реакции собаки ей было вкусно
- Недоліки:
Представитель поставщикаДобрый день, Татьяна!
Спасибо за такой положительный отзыв на продукцию ТМ Nature's Protection!
Надеемся, что вкусовые предпочтения Вашего хасёнка будут такими же отменными)