- Анатолій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Kormynka.store. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую, собаці подобається...
- Переваги:
- Якість...
- Недоліки:
- Валерія І***Відгук від покупця. Продавець: Kormynka.store. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Отличный корм,свежий,сроки отличные. Быстро отправили
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Kormynka.store. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Завжди беру цей корм, песикам подобається. Дякую за подаруночок, дуже приємно:)
- Продавець Kormynka.store
Дуже вдячні за відгук)
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Купували для чіхуа на пробу саму маленьку вагу з крилем та ягням окремо.
Саме на криля почалися проблеми зі стулом.
З ягням зайшов ідеально.
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за відгук. Бажаємо найкращого вашому улюбленцю
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Товаром задоволений. Песику подобається.
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за ваш вибір. Хай смакує
Заказую постійто. Йорк дуже ним задоволений
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за ваш вибір! Хай смакує
Песик задоволений....
Представник постачальникаВітаємо та дякуємо за ваш вибір! Хай смакує!
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Мої песики дуже люблять цей корм. І корми цього виробника
Все добре. Головне товаром задоволений мій песик.
Представник постачальникаВітаємо, Віктор! Дуже вдячні Вам за відгук, бажаємо найкращого Вашому улюбленцю!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7.5 кг
Моя такса їсть з задоволенням, почувається й виглядає дуже добре. На мій погляд, склад корму дуже хороший. Розмір частинок маленький, це опуклі диски діаметром 6 мм, підійде для найдрібніших порід собак. Для такс можна й крупніші часточки, щоб гризли й очищували зуби. Хоча на упаковці намальована саме такса, у них зуби великі, як у вівчарки.
- Луцкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Карликовый пудель ест прекрасно, гранулы мелкие, но ему нравится.
- Переваги:
- Ест с удовольствием
- Недоліки:
- Луцкая Т***Відгук від покупця. Продавець: TaksaEva. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мой пудель кушает с удовольствием, не зависимо от того, что гранулы мелкие. Приятно за ним наблюдать.
- Продавець TaksaEva
Дякую Вам за відгук!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
не знаю, как и у кого, но наш померанчик ел этот корм без особого энтузиазма. хотя размер гранул действительно отлично подходит для миников
- Переваги:
- цена по акции
- Валентина Н*** КаурковскаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм хороший, шпицуля ест
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо найкращого для вашого улюбленця!
- Александра Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Чередом этот корм с лососевым этой же марки. Чихуахуа ест с удовольствием.
- Переваги:
- Собака его с удовольствием ест
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Единственный корм который подошёл нашему шпицу!)
- Недоліки:
- Альвина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
собака їсть, але добавляю трохи водички, бо капризує. Добре, що мілкий, у нас порода мальтезе, до підходить
- Переваги:
- мілкий, що зручно для маленьких порід
- Недоліки:
- не виявила
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
Хороший корм , собаке нравится, гранулы очень маленькие, подойдёт для самых миниатюрных собачек.
- Переваги:
- Приятно и натурально пахнет, манюсенькие гранулы, удобная упаковка
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
Представитель поставщикаДобрый вечер, Ольга!
Спасибо за объективный отзыв! Рады, что довольны Вы и Ваша собачка!)
- Сергієнко М***Відгук від покупця. Продавець: TaksaEva. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мои йорки очень любят этот корм!Они активные!Волос блестит!Рекомендую корм супер-премиум класса по доступной цене!
- Переваги:
- мелкие гранулы,не высокая цена
- TaksaEva
Благодарю Вас за отзыв.
- Виктория Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
- Алена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага 1 шт: 500 г
Хороший корм, карликовая такса ест хорошо, единственное что не подошло так это то что очень мелкие гранулы, собака просто глотает.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Очень мелкие гранулы
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага 1 шт: 500 г
Первые дни собаки полностью выедали свои порции, сейчас начали крутить носом (половина положенной порции остаётся в мисочке).
- Переваги:
- Цена, размер гранул
- Недоліки:
- Пока не обнаружены.
- Виктория Б***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 500 г
хороший качественный корм. Собачка довольна!
- Переваги:
- герметичная упаковка
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Корм подошел собачке, проблем с животиком или стулом не было, главное контролировать объем жидкости, которую выпивает собака и соблюдать норму еды по весу. У нас пес 7 кг съедает 200 г