- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Раніше брав тільки цей папір. Зараз потрібно дивитись на щось інше- ціна сильно пішла в гору, а якість впала (чисто суб'єктивно- крайній раз було пару упаковок на 4 рулони (брав в офлайн магазині рік назад)- так вони кращі по якості чим цей пак на 16 рулонів). По старій пам'яті 5 зірок, але, напевно, то остання покупка Zewa (пака на 16 рулонів точно).
По розетці- доставка на наступний день.
Представник постачальникаВікторе, добрий день,
Нам дуже шкода за ситуацію, що склалася. Папір ТМ Zewa є імпортним товаром, тому на ціну значно впливає зростання цін на енергоносії, пакувальні матеріали та логістичні послуги в Європі. Ми робимо все можливе, щоб підтримувати високі стандарти виробництва та пропонувати українському споживачу якісний туалетний папір. Сподіваємось на ваше розуміння та що ви залишитесь споживачем ТМ Zewa.
- Янна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Нормальная бумага. Поднимает настроение новогодний принт) и цена адекват за большую упаковку)
- Жук Е***Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Зева как всегда на высоте. Не смотря на высокую стоимость в итоге получается очень выгодно покупать такими большими упаковками. Хватит месяца на 2-3
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
- Переваги:
- Качественный товар
- ЯшаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Моя попа в восторге.
- Переваги:
- Плотная бумага
- Недоліки:
- Вьулка не смывающаяся
- Яша
А не, таки смывается.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
На мій погляд - найкращий продукт у цьому ціновому сегменті. Часто є на акціях.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Отличное качество
- Переваги:
- Качество лучше чем у конкурентов
Представник постачальникаОлеже, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Какую бы бумагу ни покупала, всегда возвращаюсь к Зева. Самая лучшая туалетная бумага, плотная, не прорывается, много шаров и отрывов, приятно пахнет. Единственный минус - цена без скидки кусается.
- Переваги:
- Плотность бумаги, качество, мягкая
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку Zewa Deluxe. Для нас важлива Ваша думка. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
рекомендую
- Переваги:
- отличная бумага, постоянно берём, качественная, плотная, без отдушек
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Якісний товар . Добре розчиняється
Представник постачальникаВікторіє, добрий день,
Дякуємо за високу оцінку якості нашого паперу!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Бумага отличная
Покупали Soffione, если сравнивать по качеству то эта намного лучше
Мягкая , плотная, три слоя
Пришла упаковка как на фото- Переваги:
- Качество, цена, большой обьем
Представник постачальникаІрина, вітаємо,
Дякуємо, що обрали папір ТМ Zewa.
З турботою про вас та вашу родину,
- Денисова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
удобно большая упаковка, надолго хватает...хорошая впитываемость - даже не хочется от этого бренда отказываться...рекомендую...
- Переваги:
- хороший размер отрывного листочка...
- Недоліки:
- нету...
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
До якості паперу жодних зауважень немає (на відміну від упаковки на 16 шт, де папір був сіруватий), діти радіють сніжинкам, оптимальне співвідношення ціни-якості, швидка і зручна доставка на АЗК WOG
#моєрозпакування- Переваги:
- М'який, білий, красивий зимовий малюнок
- Шевчук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Среди аналогов различных марок - лучшее качество! Попробуйте...)))
- Переваги:
- Качество!
- Недоліки:
- Цена... Хотелось бы меньше!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Завжди чекаю таку акцію
- Переваги:
- Якість та кількість чудова
- Недоліки:
Представник постачальникаМарино, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Після пробігу в 10 рулонів моя дупця почувається набагато комфортніше, ніж після аналогічного метражу легендарного Обухівського паперу.
Тепер думаю перейти з одеколону "Тройной" на парфум від Г'юґо Босса, сподіваюся на такі ж якісні зміни, як і з туалетним папером! Кажуть, на смак набагато краще.- Переваги:
- Переважні
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаГумор - це те, що підтримує нас у всі часи)
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Туалетная бумага супер,мягкая ,без лишних отдушек.Очень нравится упаковка из 32рулонов,купил и на пол года забыл об этой проблеме.Раньше была очень доступная цена,чего не возможно сказать сейчас.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна .
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Хорошая туалетная бумага, по акционной цене, не чем не хуже, чем та что продаётся в обычных супермаркетах, идёт в трёх упаковках по 12 штук
- Переваги:
- Трёх шаровая, акционная цена
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Хорошая бумага! Мягкая, не сразу размокает. Красивый новогодний рисунок. Нормальная цена по акции. Перепробовав другие, возвращаюсь снова к использованию этой бумаги!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Методом спроб і помилок цей папір найкращий і найекономніший
Представник постачальникаАнна, добрий день,
Дякуємо, що обрали ТМ Zewa. Комфортного використання!
- Горобець А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Гарна якість, вигідна ціна
- Переваги:
- Гарна якість
Представник постачальникаАльона, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Якісний папір .
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Кращий з кращих .
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Всегда выбираю только Zewa качество отличное, сервис на высоте, сейчас ещё и ценой удивили. Спасибо Розетка, вы лучшие!!!
- Переваги:
- Плотность бумаги, состав.
Представник постачальникаОксано, вітаємо!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Ціна якість = хороші
- Переваги:
- Хороший папір.
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Купую папір Zewa не перший раз. Дуже якісний і порівняно не дорогий туалетний папір. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість і недорого
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
- Плаксина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Чудовий рарір, давно купую саме його
- Переваги:
- Якісна
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Витерає попоку
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
В комплекті 3 упаковки по 12 рулонів - зручно зберігати.
Папір м’який, не кришиться, навіть коли вологий.
На 3 людей вистачило на 3,5 місяця при щоденному користуванні.
Рекомендую!- Переваги:
- економія за рахунок великої кількості, гідна якість
Представник постачальникаАліно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір п'ятишарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Нина П***Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Туалетний папір Zewa Deluxe справді виправдовує свою назву. Це саме той випадок, коли поєднуються якість, практичність і комфорт у побуті. Зручний формат упаковки з 16 рулонів дозволяє купувати одразу про запас і не турбуватися щотижня про поповнення.
- Переваги:
- Ще один великий плюс — економність: рулон щільний і вистачає його надовго.
Представник постачальникаНина, вітаємо!
- ОПВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
себе треба любити завжди
- Переваги:
- папір для звітів
- Недоліки:
- він один з кращих
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку Zewa Deluxe. Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Якісний папір, якого вистачить на надовго.
- Переваги:
- М'який та білий, вигідно купувати велику упаковку
- Недоліки:
- Хочеться більше знижку
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Deluxe. Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Чудова бумага, все добре. Біла, м'яка. Беру по акції
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Добре, що можна зробити такий запас.
Представник постачальникаІван, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Deluxe! Для нас важлива Ваша думка. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Папір якісний, але треба брати коли знижки
Представник постачальникаЮрію, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку Zewa Deluxe! Для нас важлива Ваша думка.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 36
Самая качественная
Очень удобная семейка упаковка, всегда в наличии))- Переваги:
- Супер
Представник постачальникаЄвгенію, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Zewa Deluxe! Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.