- София И***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Black
Отличное качество, крепкие стёклышки. Мне очень понравилось, что на переносице нет отсоединяющейся пластмассовой штучки, там идёт единое силиконовое крепление.
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Окуляри для плавання Grilong G-906 данної моделі, перевірені часом!
Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Black
Не потіють. На дорослого підходять
- Переваги:
- Не потіють, воду не пропускають
- Продавець sport-society
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Окуляри для плавання Grilong G-906 з берушами данної моделі, перевірені часом!
Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Black
Вперше купував окуляри для плавання, тому нема з чим порівнювати. Сидять нормально, не протікають. Але анти фог покриття на них або нема, або довго не тримається. В комплекті поклали щось не зрозуміле на перший погляд. Спробував його потикати у різні отвори - нікуди не підійшло. Потім переглянув опис і зрозумів що продавець називає це диво інженерної думки - беруші. Це дуже погана пародія на беруші з ефективністю 0%.
- Переваги:
- Недоліки:
- пітніють
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
Окуляри для плавання цієї моделі, перевірені часом! Раді що вони Вам підійшли! Стосовно антифогу, це бюджетна модель окулярів, і навіть для дорогих окулярів, часто додатково купують окремий антіфог (в вигляді спрею). Стосовно беруш, раніше жалоб ніколи на них не було.)
Даруємо знижку 5% на наступне замовлення!
З пов., sport-society.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Black
Окулярами задоволена! Гарна якість
- Продавець sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Очки для плавання цієї моделі, перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Black
Окуляри класні! Якість хороша! Брала для плавання, початківець. Тримаються добре, регулюються!