Відгуки покупців про Сковорода FoREST Resto Range з сендвіч дном 24 х 5 см (342450) (204926)

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Дуже сподобалась, важка, ручка не гріється

Переваги:
    Нема тефлону
    Недоліки:
    Ручка приварена на болти , не цільна конструкція самої ємності... Може з часом у цих місцях зазнавати корозії та забиватись продуктами
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Все супер! Муж не мог подружиться с чугунной, да и я заколебалась их просушивать на печке после мытья, и постоянно отслеживать ржавчину. А эту достаточно протереть насухо и греть не надо. При правильной технике жарки все отлично, не пригорает. Масло можно чуток, главное после прогрева подобрать температуру и тогда пригорать не будет. Методом проб только. Оладушки, яйца, и тд. Редко жарю что-то.
    Чугунки пока что в отпуске. Но стейк на чугунке и тушение нравится. На этой пока не пробовала делать подобное. Я рада, что, все таки, купила её. Долго собиралась на это.

Переваги:
    Не пригорает, не страшно за покрытие, теплопроводимость
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Сковорідка не погана. Нічого не прилипає якщо правильно розігріти. Класно що при приготуванні на ній їжа немає іншого запаху і має тільки свій смак. Можна мити чим завгодно. Єдине що мені не подобається це будова ручки, при митті в посудомийці в неї затікає вода.

Переваги:
    Смак їжі
    Недоліки:
    Будова ручки
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Чудова сковорода, їжа в ній не підгоряє, легко миється.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Лучшая сковорода, которая у меня была. Неубиваемая. Не пригорает ничего если правильно разогреть. Мыть чем угодно можно. Очень доволен после сковородок с антипригарным покрытием, которые нужно менять раз в год как расходник

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

присутній дивний запах, так має бути?

Переваги:
    не бачу
    Недоліки:
    дивний запах
  • Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Дуже класна сковорідка. Готувати на ній як на професійному посуді. Їжа виходить смачна!

Переваги:
    Якість
  • Віта Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Довго шукала якісну сковорідку і знайшла!!!! Замовила діаметр 20, щоб затестити і буду брати і більші розміри. Нічого не пристає до сковорідки, якщо її розігріти. Спеціально пробувала жарити на не розізгрітій і розігрітій. Тому перед приготуванням треба її розігрівати. Якість просто відмінна: товсте дно і товщина самої сковорідки гарна! Заміню всі сковорідки вдома тільки на такі. Дякую продавцю за якісний товар!

Переваги:
    Виготовлена дужп якісно. Готувати одне задоволення.
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 28

Дуже гарна якість сковороди. Користуюсь багато років такою. Тепер придбала ще одну.

Переваги:
    Без покриття, нічого не прилипає. Смак їжі просто супер. Легка у догляді, зручна довга ручка.

Приємного користування!

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Family ideas. Діаметр: 28

Чудова сковорідка, зручна у користуванні.
    Якщо розігрівати, то ніяких незручностей не виникає

Переваги:
    Краща передача смаків їжі, швидкість приготування
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Сковорідка просто чудова, нічого не пригорає,зручна в користуванні,дуже зручна ручка,яка не нагрівається.Нічого не прилипає.Сковорідку нагрійте добре,дайте трошки олії і виключіть на хвилину,а потім смажте все що хочете.

Переваги:
    Хороша ціна,дуже гарно миється.
    Недоліки:
    Не має
  • Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Сковорода понравилась .Если хорошо разогреть и потом убавить температуру , и жарить до появлении корочки , и только потом перевернуть - все отлично , не пригорает . Однако , после первой эксплуатации и мойки , появились белые пятна на поверхности , которые не отмываются . И теперь сковорода не имеет блистающий вид как была изначально .

Переваги:
    Хорошая Сковорода
    Недоліки:
    Остались белые пятна после первой эксплуатации(
    • Евгенія П***

Возможно это накипь от воды, помойте содой

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Family ideas. Діаметр: 28

Все хорошо, отличная сковородка, жене очень нравися) спасибо магазину! доставили быстро!

Переваги:
    Все чудесно.
    Недоліки:
    Нет,надеюсь и не будет!
  • олександр л***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 28

це хороша сковорода, вплані саме як сковорідки, але є велечезний нюанс, тут сталь низької якості, це або 18/0 або навіть щось гірше, тому що буквально після місяцця використання я пояав помічати корозійні цятки і наче невеликі шороховатості подібні до сколів. Це тому що низькоякісна сталь, яка дуже піддатлива до кислот і солі, так цятки типу виїмок або сколів лишає саме сіль, я думаю я не один стикнувся з цим користуючись цією сковородою. у сталі 18/10 такого немає, вона значно стійкіша до подібних ефектів і температурного шоку, тому якщо продавесь говорить що це 18/10. - це брехня, та і груба шліфовка тому підтведження. Але зазначу що готувати на ній було добре, нічого не пррилипало і не ригорало як і на більш дорожчих сковорідках, тому як перша проба для тих хто хоче спробувати нержавійку це добрий вибір. На фото це сліди лише самої першої плями, зараз їх значно більше і всі вони відчуваються нігтем як виямки

Переваги:
    хороша перша спроба
    Недоліки:
    метал не 18/10
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Поки не пристає до сковороди. Але готує по-іншому, не так як на сковороді з антипригарним покриттям, може тому що дно товстіше.
    Зручний розмір.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Family ideas. Діаметр: 28

З першого разу приготував стейк і нічого не пригоріло і м"ясо вийшло соковите. По нагріву, просто почекав коли вода почала збиратись в кулькі, зменшив газ, 10 секунд налив масло.

Переваги:
    Дуже сподобалась.
    Недоліки:
    Все супер! Жалію, що не придбав раніше
  • Єлизавета Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

гарна сковорода, працює на індукції

• Хоменко Я***

Користуюсь 2 неділі

Переваги:
    За свої гроші топ
    Недоліки:
    Сталь, треба звикати як з нею користуватися
  • Дар'я М***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxKitchen. Діаметр: 24

Цією штукою мабуть дійсно треба вміти користуватися. Я подивилася десяток відео про те, як на ній смажити та як її чистити, і поки що все до неї пригорає, але і все відчищається

• Тетяна

Розігрійте її хвилин 4-5, а потім перевірте водою, якщо кульки води катаються, не шиплять, не випаровуються, то сковорода правильно нагріта. Після цього її треба зняти з вогню на 1-2 хвилини і лише тоді додавати олію і продукти. Не чіпайте продукти 3 хвилини, поки не візьметься скоринка, потім не повинно нічого приставати.
      Сковорода з нержавійки - це чудова річ, головне її приручити.
      Нехай все вдасться!

• Татьяна К***

Всё очень понравилось

Переваги:
    Очень хорошая сковородка. Если правильно её разогреть, ничего не прилипает. Теперь всё готовлю только на этой сковородке, легко моется, а вся еда стала гораздо вкуснее и полезнее. Сковородка достаточно тяжёлая и стенки у неё толстые, еда прогревается и готовится равномерно. Очень довольна своей покупкой. Спасибо всем большое. о .
  • Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Отримав . Помив . Готуй з насолодою , дуже гарна . При правильному використанні нічого не пристае.

Переваги:
    Добре зроблена , на вигляд міцна .
    Недоліки:
    Не знайшов .
  • Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Чудова сковорідка. На перший погляд зроблена гарно та якісно.
    Рекомендація для всіх, кому спочатку складно на ній готувати: таку сковороду треба підготувати після покупки (в інтернеті є методи) а під час готування їжі головне це ДОБРЕ РОЗІГРІТИ сковорідку, потім вже додати пару крапель води і якщо краплі «танцюють» по розпеченій поверхні, додати олію або масло після випарення крапель. Перегортати їжу треба вже після того, як сформується скоринка на нижній стороні продукту харчування. І тоді нічого не прилипне :)

Переваги:
    Вигляд, конструкція, ціна, матеріал
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Нина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Саме дно 14 см, але високі бортики вбік якраз дають 21 см. Сковорідка хороша. Відколи купила — користуюся щодня.

Переваги:
    Сковорідка гарна, якість хороша.
  • Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20

Все як в описі. Рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість
  • Альона Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Хто смажив хоть коли у своєму житті на "звичайній" маминій сковорідці, або на чугунній, то проблем з цією не буде. Не треба придумувати зайвих правил, вони однакові для усіх звичайних сковорідок без витрибеньок - гарно розігрій (не треба її вижарювати пів години), олія має покрити дно шаром будь-якої товщини і "литися" як вода (не треба робити фритюр), не перевертайте поки не побачите кірку по краях, вологі продукти можуть прилипнути якщо почати перевертати поки є волога (готували під кришкою, є конденсат, треба відкрити і дати пів хвилини випаруватись), якщо пристало - відставте на хвилину на холодну комфорку і все відійде. Не треба там нічого драяти, охолоне - саме відлипне. Я в захваті як вона швидко гріється і яку скориночку робить, моя тефлонова так не вміла, все тушилось та й страшно перегріти було. Дякую усім за відгуки, я нарешті наважилась.

Переваги:
    швидко, з кірочкою
    Недоліки:
    не купила раніше
    • Продавець  MrPot

Приємного користування!

• Альона

Доповню відгук: не грайтесь з "танцюючими" краплямт води. Це якийсь зайвий ритуал з тіктоку. Просто крапніть олі і почекайте пів хвилинки поки вона розтечеться до стану води. Все. Не треба її вижарювати і проводити шаманські обряди, це просто сковорідка

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Family ideas. Діаметр: 24

Всё отлично. Ничего не прилипает (на разогретую с маслом). Изначально вызывали сомнения толщина стенок, но всё нормально, не фольга. Дно массивное. Вес средний.

Переваги:
    Без антипригарных покрытий.
    Недоліки:
    Отсутствие крышки.
  • Ольга П***

Якісна сковорода,рекомендую

• Микита О***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 28

За пару місяців користування їжа пригоріла всього декілька разів, бо я неправильно користувався.
    Якщо вміти на ній готувати - нічого прилипати не буде, не слухайте подібні відгуки, правда. Сковорідка чудова.

Переваги:
    Чудова пательня, все файно
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 28

Дуже класна сковорода , я задоволена повністю. Дякую!

Дякуємо! Приємного користування!!!

• Тетяна М***

Чудова сковорідка!

• Віталій У***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Ужасная сковорода. Пригорает абсолютно всё. Сало и то пригорает даже в своём жиру.

Переваги:
    Нет никаких.
    Недоліки:
    Сплошные недостатки.
    • Микита О***

Віталій, навчіться готувати перед тим, як писати подібні відгуки.
      Сам користуюсь цією сковорідкою декілька місяців - все чудово.

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Дуже гарна сковорода. Дівчина навчилася на ній готувати і каже що не гірше тефлонової. Повинна прослужити довго.

Переваги:
    Якість, ціна, гарна конструкція, швидка безкоштовна доставка.
  • Валерій С***

1111

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Вам сюда. Діаметр: 20

Задоволена покупкою. Якісна, без покриття, тому є впевненість у користі приготовленої їжі. Планую взяти ще таку тільки більшого розміру сковорідку

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Дуже гарна сковорідка , якісна і красива !

Переваги:
    Якість
  • Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 24

Чудова сковорідка буду брати ще. Якщо все правильно робити , нічого не прилипає все чудово

Переваги:
    Ціна, якість. Вічна
    Недоліки:
    Не знайшов