Відгуки покупців про Нашийник "CoLLaR подвійний (ширина 14мм, довжина 27-35см) коричневий

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Наталія Б***

Відмінно

Переваги:
    Зручний, практичний, якісний
    Недоліки:
    Не знайдено

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника СoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Петр К***

Дуже добре раджу

Добрий день, шановний Петре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Лідія С***

Класний, якісний.

Переваги:
    Якісна річ
    Недоліки:

Добрий день, шановна Лідіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За 300 грн.- щє можна користуватись.

Переваги:
    Купувала зі знижкою. За тією ціною було норм.
    Недоліки:
    За місяць користування розігнулось кільце. Сабака важить 45 кг.

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв’язок! Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

В принципі, ошийник чудовий, міцний та гарно виглядає. Довелося добивать додаткові дирки, бо собань регулярно його з себе стягував.

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR. Для того, щоб нашийник максимально добре сів на собаку, ми рекомендуємо виміряти у вихованця обхват шиї. А далі за отриманим значенням підібрати відповідний розмір нашийника.

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Мені однозначно подобається. Якісна шкіра, якісна фурнітура. Колір класний, на моїй темно коричневій собачці виглядає гарно.

Переваги:
    Ціна, якість, колір.

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купили ошейник, пока не носим немного велик. Выполнен качественно, швы ровные, нитки нигде не торчат. Визуально претензий к товару нет. Как будет при носке, посмотрим.

Переваги:
    Визуально качественный ошейник.
    Недоліки:
    Не обнаружено.

Здравствуйте, уважаемая Екатерина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!

• Диана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Ошейник просто шикарный! Брала для Голден ретривера - смотрится супер! Ошейник кожаный и очень крепкий)

Переваги:
    Натуральная кожа, цена
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемая Диана! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника CoLLaR и остались довольны покупкой!

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Супер, все підійшло, якість відповідна

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, шановна Вікторія! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника CoLLaR та залишилися задоволеними покупкою!

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Отличного качества. Щенок Алабая, сейчас 7 месяцев, пока нормально по размеру.

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший ошейник на среднюю или крупную собаку. Прочный, аккуратный пошив. Классика, ничего лишнего.

• Кузьменко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ошейник классный! Кожаный , прочный и красивый )

Представитель бренда

Здравствуйте, Виктория! Спасибо за Ваш отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием!

• Оля

Нашийник гарної якості, дуже зручний, брали для цуценяти лабрадор 5 місяців

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд
      Представитель бренда

Здравствуйте, Ольга! Спасибо за Ваш отзыв о нашем товаре. Пользуйтесь с удовольствием!

• Лупаленко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Фото №1 и №2 - это Рекс, "носитель" данного изделия. На фото №2 "зелень" возле ошейника - это вот посилання
    Зимой 2018-2019 купил 2 ошейника (фото №3). Чёрный - для повседневного ношения. Коричневый - для "парадных" выходов.
    Если вам показалось, что чёрный ошейник короче - то вам не показалось :-(
    Как-то Рекс умудрился достать конец ошейника и погрызть (кожа, почему бы и нет!). Пришлось отрезать и залить эпоксидкой (фото №4 и №5).
    В целом видно, что чёрный ошейник более поношенный (фото №6, №7, №8). Заклёпки поржавели не сами по себе, а потому, что Рекс регулярно купается в Чёрном море (что поделать - у всего есть своя цена :-) ).
    Очень радует, что кольцо для цепи зафиксировано, а не ездит по всему ошейнику. Действительно кожа. В общем, очень качественная вещь. Заказал третий.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Єльварт И***

Хороший кожаный ошейник

Переваги:
    Рекс доволен
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
  • Вася Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

ошейник по настоящему прочный и надежный, Благодаря подкладке не натирает шею животному, сделан из качественной натуральной кожи.

Переваги:
    Проверенный производитель.