Відгуки покупців про Сухий корм для цуценят великих порід Premium Puppies Large Breeds з куркою 1 кг Ваговий Клуб 4 Лапи

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Віталіна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Гарний корм.!Собака дуже добре їсть.І гранули пахнуть як їжа, а не як буває купиш, а запах наче якісь відходи.Беремо не вперше і вже більшими мішками по 14 кг.

Переваги:
    Смачний собакам
    Недоліки:
    Відсутні
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Хороший корм. Собачка їсть із задоволенням.

• Юрій

Замовлення № 858949109
    ТТН 20400469875325
    Замість корма відправили через Нову пошту незрозуміло що - щось пласке велике квадратне і легке. Від отримання непонятно чого відмовився (оформили повернення), тепер не знаю, коли вже сплачений корм чекати ((

Переваги:
    Корм собаці подобається
    Недоліки:
    Переплутали посилки
  • Жанна т***

На корм нарікань не маю, питання чому не нараховані кошти на національний кешбек ? Продавець казав що будуть нарахування але досі немає

Переваги:
    Подобається нашій дівчинці (німецька вівчарка)
  • Ольга Ч***

Корм пішов на ура!
    Гарно їдять, гарно какають, що також важливо

Переваги:
    Все і ціна по акції
    Недоліки:
    Шкодую, взяла мало....
  • Олена Ш***

Хороший корм. Собачка їсть добре.

• Наталя П***

Дуже не погано

Переваги:
    Маленькі фракції
    Недоліки:
    Не побачила
  • Олег К***

Позначка "національний кешбек" є, а кешбеку нема.

• Олег К***

Вже купую вдруге. Перший раз мішок 14 кг. Другий раз три мішки по 14 кг. Зручно. Доставка безкоштовна ще й кешбек більше 500 гривень повернувся.

• Виктор К***

ЭТО ПРОСТО УЖАСТНЕЙШИЙ СЕРВИС!!! покупайте корм не здесь

• Володимир Л***

Все супер. Коне корсо 2 місяці їсть із задоволенням

• Яна Ч***

Швидко та якісно

• Ірина Ш***

Супер, мій красунчик їсть із задоволенням

• Тетяна С***

Дякуємо, гарний корм. Швидка доставка, низька ціна, строк придатності майже 1.5 року.

• Раиса Ж***

Едят

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Goods for Animals. Вага 1 шт: 1 кг

Моей маленькой немецкой овчарке понравился корм

• Катерина П***

Хороший корм

• Володимир

Швидко

• Юлія О***

Собака кушает с удовольствием

• Катя Л***

Хороший корм, собаки ели с удовольствием

• Діана Т***

Дякую, швидко доставили, корм гарної якості

• Виктория Т***

Просто великолепен, можно есть самому, пахнет печенкой, и мясом!! Открываешь..., и запах волшебный, мои псы жрут на перегонки!! Очень довольна!!

Переваги:
    Не перечесть!!
    Недоліки:
    Ноль!!
  • Дмитро К***

З чого ви робите цей корм? Собака кане-корса, два дні поїлі і дістала сильну алергію, слабкість! Не рекомендую! Корм бракований, не відповідає своїм характеристикам! Хто поверне мені гроші?????

Переваги:
    Недоліки:
    Сильна алергія в собаки

Представник бренду

Добрий день, Дмитро. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Виктор П***

Хороший корм.

• Ирина Р***

В нас хлопчик Кане-корсо, в нашому місті чомусь складно було знайти корм для цуценят великих порід, Розетка, як завжди допомогла в ситуації, ще й з гарною знижкою

Переваги:
    Вища якість за ціною нижчою за ринкову
    Недоліки:
    Відсутні
  • Федота В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Ротвейлер 7,8,місяців їсть добре.

• виталий Д***

Таке...

Представник бренду

Вітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки КЛУБ 4 ЛАПИ, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке до вподоби вашому чотирилапому другу!

• Оксана Б***

Отличный корм. Гранула треугольник. Щенки Акита-ину едят с удовольствием.

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Chapa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Корм прийшов вчасно. Гарно запакований пакет масою 14 кг, без пошкоджень. У нас вівчарка, корм їсть чудово.

Переваги:
    Якість. Ціна.
  • Оксана Б***

Отличный корм, доставка быстро и бесплатно. Спасибо.

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині. До наступних зустрічей!

• Денис К***

Я просто не міг це тут не залишити.
    Гарний корм , цуценяті німецької вівчарки дуже сподобалось, їсть із задоволенням. Дякую розетці за швидку і якісну доставку!

Переваги:
    Якість, ціна.
  • Татьяна М***

Цуценя задоволенне

• Оксана Ф***

Лабрадор їв із задоволенням

• Сергій М***

Цуценя, їсть нормально.

• Fbfhh G***

Неправильна таблиця ззаду на упаковці, пишуть що отримують подарунки типу 2+2 , я не отримав! (

Переваги:
    Собака їсть з задоволенням
    Недоліки:
    Неправильна таблиця ззаду на упаковку, пишуть що отримують подарунки типу 2+2 , я не отримав