- Віталіна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Гарний корм.!Собака дуже добре їсть.І гранули пахнуть як їжа, а не як буває купиш, а запах наче якісь відходи.Беремо не вперше і вже більшими мішками по 14 кг.
- Переваги:
- Смачний собакам
- Недоліки:
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм. Собачка їсть із задоволенням.
- Недоліки:
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Замовлення № 858949109
ТТН 20400469875325
Замість корма відправили через Нову пошту незрозуміло що - щось пласке велике квадратне і легке. Від отримання непонятно чого відмовився (оформили повернення), тепер не знаю, коли вже сплачений корм чекати ((- Переваги:
- Корм собаці подобається
- Недоліки:
- Переплутали посилки
- Жанна т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
На корм нарікань не маю, питання чому не нараховані кошти на національний кешбек ? Продавець казав що будуть нарахування але досі немає
- Переваги:
- Подобається нашій дівчинці (німецька вівчарка)
- Недоліки:
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм пішов на ура!
Гарно їдять, гарно какають, що також важливо- Переваги:
- Все і ціна по акції
- Недоліки:
- Шкодую, взяла мало....
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм. Собачка їсть добре.
- Недоліки:
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дуже не погано
- Переваги:
- Маленькі фракції
- Недоліки:
- Не побачила
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Позначка "національний кешбек" є, а кешбеку нема.
Вже купую вдруге. Перший раз мішок 14 кг. Другий раз три мішки по 14 кг. Зручно. Доставка безкоштовна ще й кешбек більше 500 гривень повернувся.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
ЭТО ПРОСТО УЖАСТНЕЙШИЙ СЕРВИС!!! покупайте корм не здесь
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Все супер. Коне корсо 2 місяці їсть із задоволенням
- Яна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Швидко та якісно
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Супер, мій красунчик їсть із задоволенням
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дякуємо, гарний корм. Швидка доставка, низька ціна, строк придатності майже 1.5 року.
- Раиса Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Едят
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Goods for Animals. Вага 1 шт: 1 кг
Моей маленькой немецкой овчарке понравился корм
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Швидко
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака кушает с удовольствием
- Катя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм, собаки ели с удовольствием
- Недоліки:
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дякую, швидко доставили, корм гарної якості
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Просто великолепен, можно есть самому, пахнет печенкой, и мясом!! Открываешь..., и запах волшебный, мои псы жрут на перегонки!! Очень довольна!!
- Переваги:
- Не перечесть!!
- Недоліки:
- Ноль!!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
З чого ви робите цей корм? Собака кане-корса, два дні поїлі і дістала сильну алергію, слабкість! Не рекомендую! Корм бракований, не відповідає своїм характеристикам! Хто поверне мені гроші?????
- Переваги:
- Недоліки:
- Сильна алергія в собаки
Представник брендуДобрий день, Дмитро. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм.
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
В нас хлопчик Кане-корсо, в нашому місті чомусь складно було знайти корм для цуценят великих порід, Розетка, як завжди допомогла в ситуації, ще й з гарною знижкою
- Переваги:
- Вища якість за ціною нижчою за ринкову
- Недоліки:
- Федота В***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Ротвейлер 7,8,місяців їсть добре.
- виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Таке...
Представник брендуВітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки КЛУБ 4 ЛАПИ, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке до вподоби вашому чотирилапому другу!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм. Гранула треугольник. Щенки Акита-ину едят с удовольствием.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Chapa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм прийшов вчасно. Гарно запакований пакет масою 14 кг, без пошкоджень. У нас вівчарка, корм їсть чудово.
- Переваги:
- Якість. Ціна.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Отличный корм, доставка быстро и бесплатно. Спасибо.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині. До наступних зустрічей!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Я просто не міг це тут не залишити.
Гарний корм , цуценяті німецької вівчарки дуже сподобалось, їсть із задоволенням. Дякую розетці за швидку і якісну доставку!- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цуценя задоволенне
- Недоліки:
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Лабрадор їв із задоволенням
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цуценя, їсть нормально.
- Переваги:
- Fbfhh G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Неправильна таблиця ззаду на упаковці, пишуть що отримують подарунки типу 2+2 , я не отримав! (
- Переваги:
- Собака їсть з задоволенням
- Недоліки:
- Неправильна таблиця ззаду на упаковку, пишуть що отримують подарунки типу 2+2 , я не отримав