Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підгузки-трусики Libero Sleep Tight розмір 9 22-37 кг 10 шт (7322541180786)

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Чи то за рахунок форми, чи то за рахунок розміщення поглинаючого матеріалу - протікають - дитина 8 років 27 кг до ранку мокра. Спробували трусики іншого виробника, приблизно на такий же вік і вагу, то ті справляються краще.

Сергію, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами та підходять малюкам навіть з чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, аби з Вами зв'язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.

• Тетяна М***

Якість жахлива!!!

Тетяно, вітаємо!
      Дякуємо за відгук. Нам шкода, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не виправдали Ваших очікувань. Напишіть, будь ласка, нам на пошту [email protected] з детальним описом проблеми, фото продукту та упаковки з номером партії для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок.

• Ольга

Моя рекомендація, жодних недоліків

Ольга, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!

• Сервецкий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Постійно купуємо їх. Гарна якість — ще не підводили. Рекомендую брати.

Переваги:
    Надійний
    Недоліки:
    не виявлено

Касьян, вітаємо!

• Виктория Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Очень спасает такой размер .
    С учетом деток , которые инвалиды ! Супер !

Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Раніше користувались молфіксами 7, зараз Ліберо. В цілому задоволені фірмою. Не протікають, хороший розмір, не маломірки, але майте на увазі з указаних кілограмів мінусуйте 1.5-2 кг. Трусики хороші, особисто нам сподобались, можу рекомендувати) гарних покупок

Переваги:
    Ціна, якість, не протікають
    Недоліки:
    Боковий матеріал на трусиках хотілося б крепший

Максиме, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Дуже якісно, швидко, постійно замовляю ці підгузки-трусики...

Тетяно, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!

• Ірина С***

Зручні памперси-трусики 9.
    Не маломірять

Ірина, добрий день!
      Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку.

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Добре поглинають вологу, але дуже рвуться на талії

Дякуємо за інтерес до нашого продукту. Ваш коментар передаємо технологам для подальшого вдосконалення підгузків. Радимо спробувати більший розмір (10), можливо, він більше підійде дитині.

• Зарувинская Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Відповіді Розетки просто відмазка. Скільки не пиши по адресу, який вказує Розетка, відповіді немає. На перераховані недоліки ніхто не реагує.

• Ксенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Тонкі , вузькі і рвуться . Резинка погано тягнеться . На дитину вагою 24 кг тіснуваті . Погано поглинають . Найжахливіші підгузники які тільки брала .

Переваги:
    Недоліки:
    Ці підгузники суцільний недолік

Ксенія, вітаємо,

• Зарувинская Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Я так обрадовалась, что появились трусики 9. Но оказалось, что они имеют много недостатков. Они высокие, но очень узкие. Плохо тянутся, по бокам рвутся. Они были бы идеальны, если бы изготовитель поставил на них резинки, как на 8. Для деток инвалидов это было бы просто спасение! Для моего ребёнка, весом 32 кг, 8-ки подходят больше, чем 9-ки. И только потому, что отлично тянутся на талии и вокруг ножек. На фото первые трусики - 9, вторые - 8.

Недоліки:
    Узкие, плохие резинки, рвутся.

Людмило, вітаємо,
      Дякуємо за відгук. Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Перепрошую, я наплутав. Друге фото то фірма Хагіс dry hight. Тим не менш, ситуація не змінна - якість Ліберо жахлива

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Не сподобалась якість - рвуться на ходу. Я розумію, що це одноразові підгузки, але ж не так, що серед ночі розриваються, в наслыдок чого погано прилягають і протікають.
    Перше фото оці підгузки, друге - 8 розмір

Переваги:
    Розмір, ціна
    Недоліки:
    Якість

Богдане, добрий день! Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

Написав, минуло 25 дні, відповіді немає

• кто В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10

Розмір хороший, малюкові зручно, але поглинання могло бути і краще.

Недоліки:
    Протікають вдень/вночі

Вітаємо!