Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ємність для соусу Wilmax кругла 10 см (WL-996078)

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Отличное блюдце. Брала для кошки. Удобно ей с него есть.
    Маленькое, аккуратное, красивое.

• Леся М***

Дуже гарний соусник!

Переваги:
    Мінімалістичний дизайн.
    Недоліки:
    Немає.
  • Надежда С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

специально искала такие. они мне очень нравятся (до этого покупала в "Доме посуды", но теперь их нет и не могла нигде по магазинам найти).
    Спасибо розетке! Розеточки на розетке - самое то)
    Правда, из 6 штук одна была с незначительным дефектом (с черной точкой), но такое у вилмакса встречается

Переваги:
    удобная форма и размер
    Недоліки:
    отсутствуют
  • Миколова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Я собі з них фініки їм, горішки і т.п. Люблю, щоб так все акуратненько і свою посудинку мАло. Чай запарювати зручно (як кришка на горнятко). Ну, і соуси, само собою.

Переваги:
    маленькі і няшні
    Недоліки:
    маленькі
  • Надежда К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Отличный фарфор, качественный, но не тонкий. Бортики крутые, не пологие, как в блюдце, глубина 1,5см, диаметр 10см. симпатичные.

Переваги:
    Качественный фарфор
  • Свій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

В замовлення 236946033 НЕ ПОКЛАЛИ це блюдце! але відправили на той склад, де крихке, і до якого мені далеко йти і транспорт не ходить!!!
    В чеку воно є, в посилці його нема! я розумію, що воно маленьке - а раптом не помічу нестачі?? В замовленні мало бути ТРИ речі.

Переваги:
    блюдце
    Недоліки:
    НЕ ПРИСЛАЛИ
      Эксперт Rozetka

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Свій М***

Доповнюю відгук: після дзвінка зі служби підтримки надіслали таки мені те блюдце іншим рейсом на нормальний склад. Ура. Малесеньке, няшне, кривеньке. Наліпки вдалося відліпити акуратно і швидко. Дякую.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Очень симпатичные ёмкости. Стильные.

Переваги:
    Фарфор. Дизайн.
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Блюдце манюньке, гарюньке, розміри співпадають з описом, борта високі, як раз щоб не розплескувалось варення чи соус, брат полюбляє мішати майонез з кетчупом, як раз для цього воно дуже зручне. Хочу ще декілька таких купити. Але навіщо так багато наклейок на нього наліплюють виробники? Іх і зубами не віддереш, така клійка поверхня, я два дні в воді з миючим засобом вимачувала, а потім ще з великими зусиллями відшкрібувала щітками та ножичком ці майже намертво приклеєні етикетки із середини і з зовні цього блюдечка.

Переваги:
    ціна, якість
    Недоліки:
    багато наклейок із середини і з зовні, як жорстокий квест: спочатку відшкрябай, а потім вже зможешь користуватися
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

И для соуса, и для варенья, джема...

Переваги:
    Форма что надо.
    Недоліки:
    Не нашла.
  • Ольга К***

Люблю красивую посуду.

Переваги:
    Искала, чем накрыть турку, в которой настаивается кофе...
    Недоліки:
    Не нашла.
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Очень удобная вещь для нашей семьи. Можно использовать для подачи порционных соусов (джема, сметаны), а также для хранения остатков вкусняшек. Возможно, в некоторых семьях это будет бесполезная вещь, но в нашей семье мы пользуемся соусничками ежедневно.

Переваги:
    Высококачественная вещь
  • Элла В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Молочний

Симпатичные фарфоровые розетки для соуса или джема. Довольна покупкой.

Переваги:
    Форма, размер соответствуют назначению