Третє дихання
 /  Предмети сервірування

Предмети сервірування

ТОП ПРОДАЖІВ Цукорниця Ardesto Midori 12х12х11 см 840 мл Чорна (AR0907B)Цукорниця Ardesto Midori 12х12х11 см 840 мл Чорна (AR0907B)
10
Готовий до відправлення
395
289
ТОП ПРОДАЖІВ Лимонниця Pasabahce Basic з кришкою 10.1 см (PM000000916)
 
Лимонниця Pasabahce Basic з кришкою 10.1 см (PM000000916)
1
Є в наявності
155
Серветниця Ardesto Midori 12х4.5х12 см Чорна (AR0911BB)
 
Серветниця Ardesto Midori 12х4.5х12 см Чорна (AR0911BB)
1
Готовий до відправлення
209
ТОП ПРОДАЖІВ Пітчер для Латте Арта на 350 мл, ідеальний молочник для бариста
 
Є в наявності
350
290
Реклама 
−23% Тортівниця Pasabahce Pattiserie з кришкою 32 см (95200)
Безкоштовна доставка у відділення Нової пошти
 
Тортівниця Pasabahce Pattiserie з кришкою 32 см (95200)
1
Готовий до відправлення
1 051
810
ТОП ПРОДАЖІВ Тортівниця Viva Frozen поворотна 30 см (S3012/2-D002)
 
Тортівниця Viva Frozen поворотна 30 см (S3012/2-D002) Залишити відгук Готовий до відправлення
619
489
ТОП ПРОДАЖІВ Тортівниця Ardesto Tasty Baking з кришкою 28.4 x 11.5 см Блакитна (AR2328TP)Тортівниця Ardesto Tasty Baking з кришкою 28.4 x 11.5 см Блакитна (AR2328TP)
13
Готовий до відправлення
275
−14% Серветниця на стіл прямокутна з дерев'яною кришкою Wooden - біла (LB-47416)
 
Є в наявності
289
249
Реклама 
−19% Набір супниць Pasabahce Soupy 275 мл х 2 шт (530041)
 
Набір супниць Pasabahce Soupy 275 мл х 2 шт (530041) Залишити відгук Готовий до відправлення
210
171
Стійка-фруктовниця дворівнева
 
Є в наявності
725
Реклама 
ТОП ПРОДАЖІВ Підставка для яйця Wilmax 6.5 см (WL-996127)
 
Підставка для яйця Wilmax 6.5 см (WL-996127)
8
Є в наявності
129
−18% Тортівниця Pasabahce Patisserie 32.2 см (95198)
 
Тортівниця Pasabahce Patisserie 32.2 см (95198)
1
Готовий до відправлення
763
626
−22% Цукерниця Ardesto Verbena 12.5 см (AR5020)
 
Цукерниця Ardesto Verbena 12.5 см (AR5020)
1
Є в наявності
289
225
Менажниця Wilmax 18 см (WL-992614)
 
Менажниця Wilmax 18 см (WL-992614)
3
Є в наявності
153
−30% Таця Eurogold кругла бамбукова (7112901406)
 
Таця Eurogold кругла бамбукова (7112901406)
1
Готовий до відправлення
129
90
−31% Блюдо двоярусне Limited Edition Apple Tree (19-557)
 
Блюдо двоярусне Limited Edition Apple Tree (19-557) Залишити відгук Готовий до відправлення
399
275
−21% Тортівниця Pasabahce Aurora 20.5 см (95834)
 
Тортівниця Pasabahce Aurora 20.5 см (95834) Залишити відгук Готовий до відправлення
429
337
Сторінка 1 з 100

Популярні відгуки в категорії предмети сервірування

Максим Беляев
Удобная тортовница из качественного толстостенного пластика.
Евгений
Красивая сахарница!
Александр Волков
Забрал,спасибо большое. Эту лимонницу беру второй раз,первую разбил(
Ірина Білан
Дуже оперативна відправка і гарна якість товару. Продавець поклав подарунок, дрібничку, але така увага дуже приємна!
Ірина
Сподобалась, непогано виглядає
Юдович Оксана
Дуже хороший,як для мене розмір. Брала для соли. Влізла без 50 грам пачка соли.
Артур
Чудово виглядає, дуже містка. Але габарити просто жесть. Стінка нереальної товщини.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Важливу роль під час накривання на стіл відіграю предмети сервірування, які мають відповідати певним вимогам. Обов'язково мають бути прилади й потрібний посуд. Складно обійтися без скатертини й серветок. Продукція представлена в широкому асортименті.

Який товар придбати

Як зробити правильний вибір — популярне питання серед покупців. Правильно підібрати вироби для столу не так просто, для цього потрібно дотримуватися кількох вимог. На початку подається посуд, потім — прилади. Наприкінці розставляються келихи. Ставиться тарілка-підставка, на яку подається ще одна для перших страв або закусок.

На останньому етапі виносяться посудини зі спеціями, які розташовуються посередині столу. Передовсім треба придбати глибокі тарілки об’ємом 300 або 500 мл, у яких подається густий суп. Чашки з блюдцями використовуються для бульйонів і супів-пюре. Можуть бути з ручками та кришкою.

Пиріжкові ставлять із лівого боку від закусочних і застосовують для хліба та іншої випічки. Габарити таких виробів не мають перевищувати 175 мм. Салатники вводяться в експлуатацію для грибних виробів, різноманітної їжі, маринадів і салатів. Для свіжих овочів, як-от огірки й помідори, треба придбати вази на низькій ніжці.

Основні різновиди й характеристики предметів сервірування

Виділяють дві основні групи: попередня й виконавча. Першу використовують для звичайної підготовки залів кав’ярень і ресторанів для приймання гостей. Надаючи стандартні набори на одну персону. У другому випадку вводять в експлуатацію для особливих заходів: весіль, офіційних зустрічей, свят тощо. Варто розглянути основні різновиди предметів сервірування:

  • Для декору. Виділяють серветки, рушники та пакети. На стіл обов'язково мають подавати хлібні кошики, соусниці, посудини для льоду й вазочки із солодощами.
  • Для десертів. Використовується для накриття солодкого столу. Для шарлоток і пирогів, мусів і пудингів подаються маленькі ложки для десертів. У десертної виделки зазвичай три зубці. Маленький ніж призначений спеціально для солодкої їжі. Десертні тарілки застосовуються для суфле, полуниці з вершками й пудингів.
  • Для закусок. Комплектуються виделкою й ножем. Зазвичай подаються для гарячих закусок і холодної їжі.
  • Для молока. Застосовуються спеціальні ємності. Подаються окремо від кавових виробів.
  • Для серветок. Стають не тільки засобом гігієни, а й елементом декорування. Правильно підібраний товар викличе позитивні емоції в клієнта та стане прикрасою будь-якого святкового залу.
  • Для фруктів. Невеликий за розмірами ніж, загострений на кінці, подається спеціально для таких фруктових нарізок, як кавун, груші, ананаси й апельсини. Фруктові салати й законсервовані ягоди вживають виделкою з двома зубами. Певна етажерка підноситися під канапе.

Не варто забувати про прилади для риби, вигнуті та плоскі ложечки для морозива й щипчики для цукру. Виділяють такі матеріали виготовлення: керамічні, металеві, з порцеляни, з фаянсу і кришталю. На столі мають стояти тарілки для подавання основної страви, закусок і додатковий посуд для хлібних виробів, тостів і випічки.

Для проведення чайних і кавових церемоній рекомендується придбати чашки з блюдцями для кави, чаю та гарячого шоколаду. Для заварювання використовуються спеціальні чайники. Виділяють вироби для окропу й заварювальні. Термоси-кавники виготовляються з неіржавкої сталі, які комплектуються ситечком, щоб заварка не потрапила до чашки. А щоб атмосфера стала ще затишнішою й домашньою, використовуються фруктовниці. Часто вони виробляються зі скла та мають гарні візерунки й малюнки. У такий посуд можна складати й сезонні овочі з фруктами, і солодощі.

Френч-преси вводяться в експлуатацію для настоювання великої меленої кави в окропі, після чого відбувається віджимання кавової гущі. Під час винесення й подавання страв застосовуються столові блюда й таці, вази й візки. Для роздачі порціями ложки, щипці й черпаки. Для зручності або в разі потреби приносять вази для квітів, свічники та попільнички.

Варто вибирати продукцію відомих виробників, які надають гарантійний талон на товар. Цінова політика досить різна, що залежить від побажань покупця й цілі призначення. Під час покупки й вибору предметів сервірування варто прочитати та прислухатися до відгуків, порад досвідчених людей або тих, хто вже використовує таку продукцію.

Предмети сервірування: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Цукорниця Ardesto Midori 12х12х11 см 840 мл Чорна (AR0907B) 289₴
Чаша супова з кришкою Lion La Porcellana Bianca Chimera 11 см 365 мл (p002501011) 899₴
Лимонниця Pasabahce Basic з кришкою 10.1 см (PM000000916) 155₴
Серветниця Ardesto Gemini 14х4х10 см (AR0909G) 105₴