- АнтонВідгук від покупця. Продавець: CLICKER
Корпус в порядке, батарея убитая, максимум что он проезжает 10-12 км, 12 км это ещё нужно постараться.
- Переваги:
- Корпус
- Недоліки:
- Батарея битая
- Продавець CLICKER
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Щодо зазначеної ситуації з запасом ходу хочемо звернути увагу, що реальна дальність поїздки може суттєво відрізнятися від заявлених показників і залежить від багатьох факторів: навантаження на транспортний засіб, стиль та швидкість їзди, стан дорожнього покриття, рельєф місцевості, а також погодні умови (температура повітря, вітер тощо). Усі ці фактори напряму впливають на витрати заряду батареї.
Водночас нам важливо розібратися у вашій ситуації детальніше. Ми намагалися зв’язатися з вами, щоб взяти питання під контроль і запропонувати можливі варіанти вирішення, адже ми ніколи не залишаємо подібні звернення без уваги та завжди відкриті до діалогу й допомоги нашим клієнтам.
Будь ласка, зв’яжіться з нами у зручний для вас час — ми обов’язково перевіримо технічний стан і знайдемо оптимальне рішення.
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Дуже класний,детині сподобався.Легкий в управлінні.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: CLICKER
Продавець швидко вийшов на зв'язок і відправив. Упаковка якісна, заводська. Самокат доволі якісно зроблений, до повної зборки треба закрутити 4 болти (кріплення руля). Колеса накачані, дискові гальма відрегульовані, задній стоп працює. Обкатку пройшов без зауважень.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не зміг сконектити з додатком на телефоні
- Продавець CLICKER
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Швидко відправили, легко зібрали, проблем не виявили. Доволі крепкий, Син задоволений.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Евген Б***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Самокат хороший, но вот руль чуть-чуть в другую сторону смотрит, как это можно исправить?
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Отлично
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Топ за свої кошти
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Користуюся до сих пір все ок
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Хороший самокат
Дитина задоволена- Переваги:
- Мобільний додаток
- Недоліки:
- Не встановлено
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
ужасное качество сборки, мнстами не дособран, нет болта в мотор колесе, в деке нет 2х болтов, стойка руля туго складывается, ребенок сам не может сложить, все дребезжит, как будто сейчас развалится. я пытался на него стать, он затрещал, стало страшно..
еслиб это не был подарок ребенку я бы его вернул. но не было времени ждать новый заказ.- Переваги:
- цена, но не уверен)
- Недоліки:
- сборка в целом
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Самокат отличный , ребенок в восторге , нареканий нет ) товар отправили очень быстро .
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: CLICKER
Прийшов товар, але на ньому та в інструкції написано максимальне навантаження 120 кг. Це не відповідає опису товара на сайті. Підшукували спеціально на вагу 130+
- Недоліки:
- Товар не відповідає опису
- Продавець CLICKER
Денисе, приносимо вибачення, дійсно є помилка в характеристиках, в інструкції і на пристрої вказано макс. навантаження 120 кг.
Помилку буде виправлено, у Вас є 14 днів, щоб повернути товар.
Вранці з Вами звʼяжеться менеджер, для узгодження деталей.
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
За таку ціну повністю задовольняє.Не менше 20 км на одному заряді проходить.
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Не виявив
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Поки що все Ок.