- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Мікрофон працює класно
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Замовила петличний мікрофон. Швидка доставка. Неочікувала такої якості, тому що коштує недорого. Мікрофон працює дуже добре. Прекрасно чути ( провірила, записала відео) Доречі ще й заряджається швидко. Покупкою задоволена
- ВладВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Отличный микрофон, для записи видео то что нужно.
- Переваги:
- Удобный, стильный, с 3 режимами шумоподавления
- Недоліки:
- Чуть хрупкий кейс, а так вообще нету
- Продавець GETLUX
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Петличка- клас! за свої гроші абсолютний рекомендасьйон
Єдине, прийшов розряджений тому не зміг одразу перевіритися, але підзарядивши, виявився справним
Повторюсь, за свої гроші, найкращий вклад для розвитку блогу і тд. , особливо для початківців!- Переваги:
- Кейс для зарядки і зберігання в одному місці
- Недоліки:
- Прийшов розряджений, але зарядивши, виявився справним)
- Продавець GETLUX
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
У попередньому коментарі залишив поганий відгук, петличка працювала не справно, напевно був брак
Магазин замінив мені товар на справний, вже декілька днів користуюсь новою петличкою, поки що мікрофоном задоволений
Звук хороший пише, дякую)- Переваги:
- Довго тримає заряд
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Вимикається сам по собі без будь яких наявних знаків через короткий проміжок часу після конекту з Айфон, довше 10 хв ще не працював, взагалі не моживо встигнути, записати нормально звук бо він живе своїм життям, взагалі не розумію, що робити з цим барахлом, зазначено, що має тримати заряд 8 годин, а натомість взагалі ніякий
- Переваги:
- Недоліки:
- Постійно розряжений
- Продавець GETLUX
Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.
- Антон Д***
Щось ніхто не поспішає вирішувати ситуацію, досі чекаю поки мені розкажуть як можна відправити Вам цю байду назад та повернути кошти, які я за неї заплатив, скільки зазвичай Вам треба часу аби врішити такого роду питання?
- Продавець GETLUX
Очікуйте будь ласка на відповідь впродовж 1-2 робочих днів, запит на розгляді, з Вами зв'яжеться менеджер та надасть подальші інструкції.
- Диана Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дуже гарна річ. Покупали на податок. Працює.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює.
Просте підключення.- Переваги:
- Нормальний звук
- Недоліки:
- Порт зарядки кейса кривий, але працює.
- Продавець GETLUX
- александр Є***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Все ОК!!!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Довелось повернути, тому що звучання фінальне було як з труби. Шкода, але напевно для Iphone треба інший.
Дякую сервісу розетка за швидке вирішення питання з поверненням товару.- Переваги:
- вигляд, дизайн, ціна
- Недоліки:
- глухий звук
Доброго дня. Вибачте за незручності
- СнежанаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество хорошее, присоединился сразу, обрывов нет.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!