- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Батарейкі не акамуляторні. Корпус якісний. Горизонтальна лінія на 4 м-1 мм. А от вертикальна певно міліметрів 4,що дуже дуже багато. Для домашнього рівня піде а до професіональної серії відношення немає
- Переваги:
- Дуже міцний магніт платформи. Чудова платформа. Швидке вирівнювання
- Недоліки:
- Вертикальна лінія
Представник брендуДобрий день, Романе.
Вдячні Вам за зворотній зв’язок та Ваш вибір!
Якщо Ви виявили у вашому товарі технічний недолік або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований сервісний центр для проведення перевірки товару, його налаштувань або встановлення причин несправності. Перелік АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
Рекомендуємо за необхідності звернутись за телефоном гарячої лінії сервісу БОШ 0 800 50-38-88, співробітники зможуть надати консультацію щодо відправлення інструменту на діагностику.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Чи можливо зменшити товщину лінії?
- Переваги:
- Компактний, надійний
- Недоліки:
- Товста лінія, але я думаю її можна зменшити, але не розібрався як
Представник брендуДобрий день, Миколо.
Дякуємо за ваше звернення.
В технічній документації до даного інструменту Bosch Professional GLL 12-22 G не зазначено можливість корегування лазерного променя.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лазер гарний, точний...але батерки жере за 3 год.або я купую якісь не ті батерки... купив заряжающі аккумулятори на 3500ам. і тримає заряд годин 8-9 ))
- Недоліки:
- Тільки на дальніх дистанціях від 1.5м від стіни до 10м))) 1 м від стіни до стелі лазер не достає
Представник брендуДобрий день, Іване.
- JoeВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На будові більшість мали DeWalt dw088, я думав що це стандартний лазер на два промені. Як виявилось є варіанти гірше, як цей bosch. Горизонтальна лінія нормальна, вертикальна десь 3мм товщиною на відстані 4м.
Кут розсіювання дуже малий, я був неприємно здивований, можливо для роботи буде достатньо, побачимо. Коли лазер за метр від стіни, горизонтальна лінія на стіні всього 1.4м (70 градусів кут конуса), лінія від підлоги вверх 1.9м. Для порівняння DeWalt світить над собою і ще й трохи назад. І промінь відчутно яскравіший ближче до центру.
З плюсів це дві батарейки а не три, якісно зроблений, компактний. З практики шось критичне лазером рівно виставити рівно до міліметра і так неможливо, тому думаю свою роботу буде виконувати. На майбутнє буду брати тільки 360 лазер.- Переваги:
- Відкалібрований нормально
- Недоліки:
- Широкий промінь, вузький кут розсіювання по горизонталі і вертикалі
Представник брендуДобрий день.
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший лазерный нивелир, раньше был тоже Bosch, но с красным лазером, который не очень хорошо видно в солнечную погоду, этот же с зеленым лазером прекрасно видно в любое время суток. Штатив брал под него Bosch Professional BT 150, прекрасно хватает для всех работ.
- Переваги:
- Качественный, хорошо работает
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре.
Вдячні Вам за зворотній зв’язок та Ваш вибір!
Варіант лазерного нівеліра з червоним променем краще використовувати в приміщенні або на відкритому просторі не в сонячну погоду. Нівелір з зеленим лазером можна використовувати за будь-яких умов.
Дякуємо за звернення.- Артем В***
Можете зробити детальний відео огляд на цей нівелір? Бо в мережі про нього нічого немає Як він на стелю світить,яка товщина променю і т.д
- Артем В***
Який у Вас до цього був нівелір,можна модель?