Відгуки покупців про Фарба тонуюча безаміачна для волосся Keune Semi Color 6 Dark Blonde 60 мл
- Хохрина О***Відгук від покупця. Продавець: BeautyEra. Об'єм: 60 мл. Відтінок: Beige Semi Color KEUNE
Товар прийшов гарно запакований. Продавець дуже гарний, відповідає на всі питання.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: BeautyEra. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 10.7 Lightest Violet Blonde Semi Color KEUNE
В моєму випадку тонування 10/7 не дало ефекту, але причиною є невдало висвітлена база ( робила усе вперше)
Вітаємо, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук та розуміння нюансів колористики!
Для першого досвіду ви чудово впоралися. Справді, пастельні відтінки 10-го рівня проявляються лише на добре знебарвленому волоссі. Бажаємо вам успіху в наступних експериментах з кольором, у вас обов'язково все вийде!
Дякуємо, що обираєте наш магазин!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: BeautyEra. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 1 Black SPA Color KEUNE
Все чудово, продавець приємний, швидка відправка, фарба зайшла, змивається рівномірно, волосся після неї не сухе.Рекомендую
Вітаємо, Світлано!
Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину!
Дуже радіємо, що фарба Keune виправдала ваші очікування, а сервіс залишив приємні враження. Нехай колір дарує радість та блиск вашому волоссю!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: BeautyEra. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 4 Medium Brown 1922 Color KEUNE
Колір насичений, відповідає заявленому, волосся після фарбування зволожене та доглянуте. Рекомендував
- Переваги:
- Все перераховане вище
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець BeautyEra
Дякую