- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Bazhay. Колір: Золотистий
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дякую, все чудово!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Придбали на подарунок, получилося доречно бо діти весь вечір ним гралися, дитина залишилася задоволена.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Придбали дочці, їй сподобався так що використовує регулярно. На вид і ощуп якість добра.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T. Колір: Золотий
я заказывал золотистый, а пришел черный.
- Недоліки:
- звук музыки при подключении флешки очень слабый, еле слышно.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Рожевий
Дуже легкий у користуванні! Купувала для доньки 5 років ,користується часто,заряд тримає довго.
- Переваги:
- Дуже легкий у користуванні! Купувала для доньки,користується часто,заряд тримає довго.
- Недоліки:
- не було замічено
- Валера Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Якість посередня, він явно 1000 грн не вартує, також не додали aux(((
- Ілюшин В***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Товар якісний!
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: БаблДабл. Колір: Чорний
Гарно світиться, непоганий звук, поки працює.
Бо такий самий золотий перестав працювати в перший же день- Переваги:
- Гарно світиться
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купували на подарунок. Залишились задоволені.
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Максим ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!
- Станислава Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
мікрофон супер гарно виглядає приємно лежить в руці, хороший мікрофон
- Переваги:
- хороший звук
- Продавець HappyLife
Станіслава, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що караоке мікрофон сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- ОляВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороший мікрофон гарно сидить в руці виглядає якісно і звук як для такого мікрофона доволі чистий
- Продавець HappyLife
Оля, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що караоке мікрофон Moltis YS-68 сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Вика К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Ми купили цей караоке мікрофон для нашого сина на його день народження, і він був надзвичайно захоплений! Батарея тримає достатньо довго, щоб він міг співати. Мікрофон має кілька режимів звуку, що додає веселощів під час співу. Єдиний мінус - ми змушені слухати одні й ті ж пісні по кілька разів на день, але радість нашої дитини того варта.
- Продавець HappyLife
Віка, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- ІгорьВідгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Рожевий
Цей дитячий караоке мікрофон - просто чудовий подарунок для моєї маленької співачки! Він легкий і зручний у використанні, з яскравим і стильним дизайном. Бездротова підключення дозволяє моїй донечці співати і рухатися по всій кімнаті без обмежень. Я вражений якістю звуку. За таку ціну - це просто супер варіант!
- Продавець HappyLife
Ігор, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Як для дитини то зійде, вона подарунком буде задоволена, але мінуси також є
- Переваги:
- Легкий, яскраво світиться, дитина задоволена, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Дивні "хрипи та тріски", коли він увімкнений. Дуже швидко та сильно нагрівається. "Гучність" може бути лише або вимкненою, або на максимумі (середнє не працює).
- Продавець InTrend
Доброго дня, Анна! Дякуємо за Ваш відгук! Наш менеджер звязалась з Вами для уточнення інфоормації з приводу недоліків мікрфону. Якщо виникають, якісь проблеми у роботі пристрою, звертайтесь до нас, у Вас діє гарантія 6 місяців на даний мікрофон
- Таиса Д***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Надіслали швидко. Працює добре. Замовляла трирічний дитині, то не дивлячись на відносно велику для неї вагу девайса, вона не стомилася ні носитися з мікрофоном, ні кричати в нього весь вечір. Також непогана іграшка для дорослих, особливо тих, які хотіли б хоч раз "віддячити" шумним сусідам тією самою монетою. Рекомендую.
- Переваги:
- Гучний, світиться, ефект ехо, непоганий звук, тривалий час роботи від акумулятора
- Продавець InTrend
Доброго дня, Таиса! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: InTrend
Чудовий мікрофон з якісним звуком. Динамік досить гучний з гарними басами, мікрофоном задоволений
- Продавець InTrend
Добрий день, Олександр! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Иванна Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Хоороший мікрофон, все як описано на сайті. Дякую!
- Продавець InTrend
Добрий день, Іванна! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Таня С***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Все добре, працює.
- Продавець InTrend
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Дарья В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Оплата была сразу на карту , микрофон прислали мёртвый .
Не рекомендую вообще тут заказывать . Заказывала как подарок на Новый год , в итоге только разочарование . Обычный дешевый Китай ️- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Микрофон не рабочий
- Продавець Smart Shopping
Добрый день, Уважаемый клиент. Не совсем понимаем, что означает "мёртвый"? Если с товаром было что то не так, Вы могли обратиться в 14 дневный срок для замены или возврата товара. К сожалению, Вы обратились позже.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Настоятельно не рекомендую. Как колонка пойдёт. Звук передаёт чётко и довольно громко. Но как микрофон - унылое г... Твоего голоса почтм не слышно.
- Недоліки:
- Не слышно твоего голоса. Как микрофон свои функции не выполняет
- Продавець Smart Shopping
Добрый день. Наш менеджер свяжется с Вами и проконсультирует.
- Сергей
Для полноты картины.
Со мной связался продавец, я отправил обратно микрофон.
Деньги вернули.
Продавец 5+.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Рожевий
Дитині дуже сподобався, гарний звук та легкий в управлінні.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Рожевий
После пол года бережного использования, не включается...
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Через пол года использования, не работает.
Я его включаю, а он сам по себе выключается...
- Продавець InTrend
Доброго дня, Володимир! Наш менеджер вже звязалась з вами - очікуємо надходження вашого мікрофону в наш сервісний центр
- Римарук Л***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
- Продавець InTrend
Добрий день,Лідія! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Осталась довольна покупкой. Был приобретен на "девичник", использовался и как колонка, и как микрофон.
Звук хороший, учитывая его невысокую стоимость.
Менеджер связалась быстро, отправила в оговорённые сроки.
Спасибо.- Переваги:
- Красивый дизайн, удобный в использовании, отличный звук в качестве колонки
- Недоліки:
- Не обнаружено
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Хороший подарунок на свою ціну
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за отзыв .Всегда вам рады
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Микрофон супер. Толтко хотелось чтоб фирма контролировала отправку Новой почты. Маленькую коробку положили в коробке раза в 3 больше. Вопрос зачем?
- Недоліки:
- Проблемы с отправкой
- Продавець InTrend
Доброго дня, Юлія. Дякуємо, що звернули увагу на це, проте ми, на жаль, не може повпливати на пакування Нової пошти, адже Новою поштою не дозволяється пакування у свої коробки, а для збереження цілісності товару потрібно пакування у додаткову коробку
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Пришло все в целости и сохранности, работает отлично
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв.Всегда вам рады.
- Прокопець К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Мікрофон так собі, пропрацював пів року, один динамік вже не працює, батарею теж майже не тримає
- Продавець InTrend
Доброго дня, Ксенія. Дякуємо Вам за чесний відгук, але на жаль термін гарантії вже вийшов, рекомендуємо звертатись одразу, як виникають несправності, щоб вирішувати такі проблеми якнайшвидше. Гарного дня!
- Рикиши Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
: )))))
- Рикиши Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Микрофон бюдежтний идеально подходит на караоке, и как калонка
- Переваги:
- Идеально работае без глюков к подключениу к блютус
- Недоліки:
- НЕТ•_•
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв всегда вам рады
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Больше спасибо, все были в восторге!
- Продавець InTrend
Доброго дня, Маргарито! Дякуємо за Ваш відгук для нас цінна Ваша думка)
- Вертелецкая А***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Брали детям, отлично работает на свои деньги, можно использовать как колонку когда устали петь) есть разноцветная подсветка. Спасибо продавцу за оперативную отправку!
- Переваги:
- Цена, скорость отправки
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв.Всегда вам рады
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Все понравилось
- Переваги:
- Звук, дизайн, удобство
Спасибо за ваш отзыв.Всегда вам рады
- Дионисий Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Понравился. Нареканий особых нет. Хорошая мощность, надеюсь на нормальную сборку и долгую работу.
- Переваги:
- Громкий. Зал на 200 человек охватывает по мощности. За такую цену вполне приемлемо.
- Недоліки:
- Непонятна работа акамулятора. Малый радиус действия
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Микрофон советую!все как в описании, всё работает. Ребята сразу связались и всё быстро отправили . Продавец отличный всем советую!!!
- Переваги:
- Лёгкий в обращении. Достойный вид
- Недоліки:
- Не нашёл
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв всегда вам рады