Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Книга Емоційний інтелект (730046) 9789669421166 978-966-942-116-6

Оцінка користувачів 4.17/5
  • В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На мою думку автор розкидяється і сам собі суперечить. Критикуючи сучасний спосіб життя він, все таки, розглядає соціум як еталон, а всіх тих, хто, наприклад, уникає юрби називає соціальними вигнанцями. Спочатку пише про розвиток індивідуальності та унікальності, а потім про необхідність відповідати нормам хворого суспільства. Практично у своїх висновках автор забуває про поняття інтровертності, і за норму бере американську екстравертність. Таке.

Переваги:
    Відносно цікава тільки перша третина книги. У кожній книжці можна щось знайти для себе.
    Недоліки:
    Забагато тексту. Забагато про дітей. Але книга, як посібник у вихованні та самовихованні - ніяка.

Дякуємо за ваш відгук!
      Книга «Емоційний інтелект» — це фундаментальне дослідження, яке свого часу започаткувало широку дискусію про роль емоцій у житті людини. Згодні, що деякі висновки автора можуть викликати суперечки або не збігатися з сучасними поглядами, однак саме це й надає книзі цінності — вона спонукає до роздумів, переосмислення та формування власної позиції.
      Шкода, що книга не повністю вам відгукнулася, проте ми щиро вдячні за вдумливу рецензію. Думка кожного читача важлива для нас.

• Анна С***

Цікава книга, мені сподобалася

Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга супер! Придбала за рекомендацією, зачиталась. Читається легко, я "осилила" за 4 дні.

Переваги:
    Доступна мова, чіткі пряснення, багато прикладів.
    Недоліки:
    Немає.
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо дана книга комусь стала не зрозумілою і нудною - погані новини, вам самим потрібно звернутись до спеціаліста ))
    Насправді, дана книга чітко розставляє все по місцях і дає відповіді на мільйони запитань у процесі виховання дітей та взаємодії з оточуючими.

Переваги:
    Дану книгу мають прочитати абсолютно всі батьки
    Недоліки:
    нема
  • Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як на мене дуже багато води, і мало порад як покращити "емоційний інтелект"

• Микола Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Їй місце в домашній бібліотеці

Переваги:
    Корисна книга. Інформація по фізіології та анатомії емоційного інтелекту подана на доступній мові.
    Недоліки:
    Не вистачає ілюстацій та інфографіків
  • Тетяна Г***
    Продавець: Rozetka

В порівнянні з іншою книгою “Емоційний інтелект дитини” ця має більше мінусів, на початку досить затягнуто, місцями книга стає просто нецікавою.

Переваги:
    Є корисна інформація в практичній частині книги
    Недоліки:
    На початку багато води, через яку стає нудно

Дякуємо за відгук і за те, що обрали нашу книжку!
      Книга «Емоційний інтелект» Даніела Гоулмана - це ґрунтовне дослідження теми, яке заклало основи популярності поняття емоційного інтелекту в усьому світі. Згодні, що вступна частина може видатись дещо розлогою, адже автор глибоко аналізує науковий бекграунд та формує базу для подальших висновків. Але дуже тішимося, що ви відзначили практичну частину. Саме вона допомагає краще зрозуміти себе, свої емоції та взаємодію з іншими. Ця книжка скоріше не «поради на щодень», а серйозний науково-популярний текст, який потребує занурення.
      Дякуємо, що поділились своїми враженнями. Для нас це дуже цінно!

• Дмитрий И***

Цікава книга, мені сподобалася

Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Дарина Р***
    Продавець: Rozetka

Якщо раніше цікавилися психологією, то нічого нового ви там не знайдете; багато показових прикладів, експериментів, але прямих порад, що до покращення власного емоційного інтелекту не було; легко читається, однак було пару речень, котрі, як я зрозуміла були не добре перекладені тому в них губився сенс.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Яна Ш***
    Продавець: Rozetka

Зараз дуже популярна книга «Емоційний інтелект» Видавництво vivat. Українською мовою, тверда обкладинка. Книга про важливість емоційного інтелекту, як емоції впливають на наше життя. Рекомендую до прочитання.

• В.В.
    Продавець: Rozetka

Последнее время часто на слуху понятие «эмоциональный интеллект», на Розетке увидел эту книгу. Автор – философ, психолог и журналист. Книга в твердой обложке, довольно толстая (более 500 страниц), на украинском языке. Прочитал четвертую часть, впечатления положительные. Написано интересно, читается легко, много жизненных историй.

Переваги:
    интересно
  • Taniya N***