- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пожалуй, лучшая зубная паста которую пробовал за жизнь. Как обладатель чувствительных зубов долгое время мучался из-за свежих кислых фруктов. После полугодового пользования пастой этого производителя чувствительность сошла на нет, паста даёт накопительный эффект (делал перерыв практически в год и болезненная чувствительность понемногу начала возвращаться). Однако следует понимать, что чувствительность зубов и чувствительность пораженных кариесом тканей зубов это разные вещи. Также ни одна паста не лечит кариес, паста может ему препятствовать и немного укреплять эмаль. Поэтому если есть кариозные проблемы - сперва к стоматологу) Дальше - правильная гигиена рта пастами и нитью.
- Переваги:
- Лучшая зубная паста
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Досить непогана паста Біоріпейр, вже спробували багато паст цього виробника, починаючи з 2018 року. Конкретно ця Анті-карієс, паста білого кольору, тугенько видавлюється з тюбику, чудово видаляє наліт після прийому їжі, або агресивних напоїв. Як і багато інших Біоріпейр - мала абразивність, тобто не дуже піниться, а більше чистить. Легкий м'ятний присмак, який швидко зникає після чистки, і просто залишає свіжість на деякий час.
Висновки. На даний момент, як і раніше, пасти Біоріпейр "Інтенсивна Нічна" і "Захист ясен" - залишаються вибором номер один, серед інших цього виробника. Решта типу зеленої або цієї проти карієсу - просто хороші, якісні пасти на кожен день) Але вказані вище купуємо стабільно, на відміну від інших.- Переваги:
- Приємний присмак, відчуття свіжості, добре очищає наліт, при тривалому використанні легкий відбілюючий ефект.
- Недоліки:
- Свіжість тримає не довго на відміну від інших, мала піна від горошина пасти, іноді хочеться трохи додати, бо відчуття наче просто щіткою з водою чистиш.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
По ощущениям снизилась чувствительность,и кровоточивость, понравилась
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мені подобається. Рекомендую.
- Переваги:
- Свіжість ротової порожнини надовго.
- Недоліки:
- Ціна кусається.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очень классная паста. Конечно назад не вернет. Но тормощит процессы развития кариеса однозначно
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная паста..... уже с пол года пользуюсь только пастами данного производителя
- Переваги:
- Отличная паста
- Недоліки:
- цена
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Третій тип пасти цієї фірми, який я купила. Перед цим брала для швидкого позбавлення від чутливості і нічну. Задоволена всією серією, наліт на зубах відсутній довго, в порівнянні з пастами інших фірм.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Покупаю уже 2й раз данную зубную пасту на Розетке. Как результат после месяца использования пасты зубы стают очевидно светлее. Паста также хорошо возобновляет зубную эмаль и сглаживает поверхность зубов при длительном использовании.
- Переваги:
- Приятная на вкус, отбеливает зубы, не шибко высокая цена для хорошей зубной пасты
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Янковська А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста просто бомбезна, от відразу відчувається, що зуби чисті, мала чутливість до гарячого завдяки ціїй пасті чутливість стала меншою.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Ціна, трішки дорого
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отлично, что нормальные средства гигиены также стали доступны и у нас и при этом не за все деньги мира, как бывает с ортодентическими зубными пастами.
Раннее закупали во время поездок в ЕС, т.к. у нас было очень сложно найти, а сейчас уже пошло в массы. Стоимость почти как в ЕС + доставка, что вполне понятно.
Радует, что у них есть линейка для разных зубных вопросов, а также что она такая как надо, а не пена от первого касания к зубам, и что налет после не так быстро образовывается.- Переваги:
- доступная на маркетклейсе теперь и рекомендованная пару лет назад нашим ортодонтом
- Недоліки:
- пожалуй может быть дороговато для среднестатистического пользователя, как у нас так и в ЕС
- Є.К.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
- Недоліки:
- Ця лінійка вже йде з Лактоферіном у складі (це добре). Візуалізація та склад на Розетці (станом на зараз) трохи застарілі.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приємний післясмак в роті після чищення! Відчуття чистоти!
- Переваги:
- По акції супер!
- Недоліки:
- Невиявлено
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не погана зубна паста. Довго тримає свіжість, і меньше нальоту.
Будемо й надалі тестувати.- Переваги:
- Приємна свіжість,відчуття чистоти.
- ІРИНА М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудово
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Супер паста
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Сама паста хорошая, люблю ее. Туба пришла заклеенная а вот упаковку зачем то что раз натерли открывая . Неприятно.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Одна з моїх найулюбленіших зубних паст. Відчуття чистоти досить довго триває. Чистить добре.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ця паста дійсно чистить зуби. Після того як спробували, то купимо лише таку.
- Переваги:
- Низька абразивність 60
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста чудова, купую багато разів за рекомендацією свого стоматолога. Добре очищує зуби, видаляє наліт, має гарний склад. Гарний сервіс, швидка доставка.
- Переваги:
- Ефективна, чудовий склад
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Швидка доставка, тривалий термін зберігання. Якісна паста, яку нам рекомендував стоматолог
- Пихенько Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Подобається, знижує чутливість зубів.
- Переваги:
- Освіжаючий смак
- Діна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже класна паста . Присмак м'яти приємний , ретельно очищує
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Відчуття чистоти протягом дня.
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Классная паста. Ощущение свежести и чистоты чувствуется очень долго, почти сутки. Расходуется экономно.
Рекомендую!- Переваги:
- Работает на все 100
- Недоліки:
- Не выявлено
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубная паста данной фирмы является профессиональной. Пользуюсь сама и советую родным и знакомым.После применения заметно восстанавливается и укрепляется зубная эмаль!!
- Переваги:
- Предотвращает появление кариеса
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найкраща зубна паста!
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Самая Лучшая Паста
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Моя улюблена зубна паста. Паста добре працює. За рік користування карієс в зубах не знайдений)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Рекомендую 100%
- Переваги:
- Гарна паста. Регулярно користуюсь
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Задоволена що замовила саме цю пасту, швидке та гарне очищення
- Переваги:
- Економна у використанні, не пече, м'яка та гарно піниться
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Качество пасты хорошее. Паста хорошо снимает зубной налет.
- Переваги:
- Отлично очищает зубы
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Рекомендую, стоит своих денег. Была проблема с чувствительностью зубов, после того как начал пользоваться данной пастой - проблема ушла
- Переваги:
- Рабочая
- ирина я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
- Переваги:
- Отличная паста. В комплексе со щеткой Orsl b обеспечивает достойную гигиену. Нет химического противного вкуса
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Лучшая зубная паста, заказываю постоянно. Зубы стали белее и здоровее.
- Переваги:
- Снимает налет, не пенится, средняя абразивность.
- Недоліки:
- Цена. Хотя, с учётом преимуществ вполне оправдана.
- Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
користуюсь зубними пастами від Біоріпеєр вже кілька років за порадою одного із стоматологів. З того часу при щорічному огляді у стоматологів ні разу не було потреби у гігієнічній чистці.
- Переваги:
- немає потреби у гігієнічній чистці у стоматолога
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купила вперше за рекомендацією стоматолога. Тепер завжди її замовляю і денну і нічну. Якістю задоволена, доставка швидка