- Писаревич В***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Соответствует заявленым параметрам.Зиму без проблем проработало в неотапливаемом курятнике.От роутера,стоящего за кирпичной стеной,около 30 метров.
- Переваги:
- Простая настройка с помощью Андроид телефона
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Якісні на мій погляд.
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Все супер,працює,легко настраюєця
- Переваги:
- Проста в підключенні,зрозуміле меню
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Купляв за для теплої підлоги у ванній бо вийшов з ладу термостат.Налаштував включення у нічний тариф через тую.Все працює.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Замовив wifi реле, відгук залишав, в продовження хочу додати, сьогодні протестував реле і встановив за призначенням. Все вийшло як і планував, реле класне, швидко підключилось до додатка, додав декілька сценаріїв, все відпрацювало. Встановив на бойлер. Після тестування з'явились нові ідеї. Буду замовляти ще. Продавець відповідальний, чесний, ціни актуальні, відповідає та відправляє швидко. Дякую за подарунок.
- Переваги:
- Підключається швидко, можна налаштовувати різні сценарії
- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Взяв WiFi-реле Smart Switch для підключення бойлера. Компактне, виглядає якісно, зручне керування через додаток. Ще не підключав, але враження поки позитивні. Швидко відправили, товар відповідає дійсності. Дякую, РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- компактне та акуратне виконання; просте підключення; керування через мобільний додаток; підтримка таймерів і розкладу; зручне для організації “розумного дому”. Хороша ціна
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
- Леонід З***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Відправили швидко, все працює. Дякую
- Антон О***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
приконектив витяжний вентилятор до неї і тепер можна налаштувати будь-якій розклад.. єдине, шо потім зрозумів, треба було брати дво-канальний, на дві фази, бо в мене вент ще з другою фазою на примусове включення по таймеру.
- Переваги:
- чудово, жодних проблем
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Все супер, підключення дуже просте, працює безвідмовно - можна в додатку налаштувати будь який сценарій використання. Зручне та недороге вай-фай реле, зі своїми функціями справляється на всі 100.
P.s. продавець відправив дуже швидко, все просто супер!- Переваги:
- Ціна, функціональність
- Недоліки:
- Мабуть немає:)
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Підєднав до боллера все працює працює! Дякую.
- Володимир М***
Яка потужність бойлера?
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Гарний пристрій. Під'єднав до бойлера і використовую його по розкладу або вмикаю із смартфона коли мені треба. Дуже зручно.
- Переваги:
- З будь якої точки світу, аби лиш був інтернет.
- Мирослава Л***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Супер , виявилось що може працювати навіть від 12v.
Раджу цей продукт і особливо цього продавця (відповідальний)- Переваги:
- 220v , 12v !!!
- геннадий о***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Отлично рекомендую.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Заказал 2 шт, подключил бойлер и герлянду, работает как через приложение так и через гугл ассистент, можно включать и выключать голосом после найтройки
Продавца рекомендую отправил быстро, все замечательно - Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Все працює. Прийшло швидко.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Працює як годинник, налаштував через нього автоматизацію вимкнення бойлера)
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade
Все устраивает