Відгуки покупців про Костюм вишиванка для дівчинки Класичний молочно-червоний 116-122

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 128. Колір: Червоний

• Відповідність фото

Замовила два дитячі костюмчики вишиванки. Розміри відповідають, якість відмінна. Ми дуже задоволені покупками.

Переваги:
    Швидкість доставки та якість товару.
    • Відповідність розмірній сітці

• Анастасія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Червоний

Дуже гарний костюм ,швидка відправка ,все на вищому рівні !!!дякую !

Переваги:
    Якість.Швидке оформлення.
    Недоліки:
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 110. Колір: Червоний

Костюм супер!стосовно довгої сорочки- це навпаки- перевага, не буде вилізати зі спідниці.з віночком- просто «лук» вийшов! Дякую-дякую!!!!

• Анастасія П***

Вже другий рік підряд замовляю ваші костюмчики.Вони просто чудові і за дуже приємною ціною.

Переваги:
    Гарні на вигляд
    • Світлана Т***

Вітаю! Хочу замовити р110, він співпадає по розміру?

• Анастасія П***

Так,замовляла червоний 110,розмір відповідає,вишиванка трохи довгенька,але по рукавові все супер.

Дотрого дня , надсилаємо заміри

4-5 років, 104-110 розмір:

Довжина спіднички 30

Довжина рукава 42

Довжина блузки 48

Обхват 75

• Юлія П***

• Відповідність фото

Доброго вечора.Хочу висловити вдячність за швидке оформлення та швидку доставку товару.Замовила дитині трохи більшим розміром(на виріст),добре що були розміри в наявності. Дуже задоволена що я, що дитині теж дуже сподобалося.Дякую Вам:))

• Діана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 116. Колір: Червоний

Щиро дякую за костюм. Замовила по замірах менший розмір, але коли отримала і поміряла, то він був якраз якраз для дитини. Написала продавцю, який сказав, що без проблем проведуть обмін на більший розмір. Тільки я відправила своє замовлення, як мені в той самий день відправили більший розмір. Дякую за таку оперативність.

Переваги:
    Швидка відправка.
  • Анастасія Д***

Дуже сподобався костюм)

• Поліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Молочний

Костюм ідеально підходить для святкових заходів у садочку, на фото і відео зі свят виглядає як на представлених фото товару. Ціна відповідає якості. Вишиті елементи - це окремі пришиті частини, але все скомпоновано якісно, ідеальні шовчики без ниток, що стирчать.

Переваги:
    Відповідає фото, ціна
  • Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 116. Колір: Молочний

Дуже гарний костюм. Виглядає просто чудово

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 98. Колір: Молочний

За короткі рукава і дуже довга вишиванка. Довжиною майже як юбка. Я колір прислали білий, а ні молочний

• Продавець  Design Group Solo Home

Дякуємо за Ваш відгук! Завдяки Вам ми становимся краще. Ми передали ваше зауваження кравчині. Передивимся заміри по цьому розміру 98

• Продавець  Design Group Solo Home

Працюємо без передоплати. Відправка в нас швидка. Це все спеціально, щоб у Вас була можливість оглянути товар на Новій Пошті і прийняти рішення чи підходить Вам розмір, колір, модель …

• Мар'яна К***

Костюм супер!
    Якісна вишиванка, на рукавчиках є резинки, які гарно тримають рукав. Також красиве мереживо. Спідничка тримає форму.
    В загальному виглядає дорожче своєї ціни.

Доставка швидка.
    Щиро дякую.

Переваги:
    Якісний і дуже гарний
    Недоліки:
    Не має
    • Відповідність розмірній сітці

• Лариса Л***

Товар якісний. Дуже сподобався пошив юбки

Переваги:
    Якість пошиву
  • Катерина К***

• Рекомендуєте даний товар?

Дуже гарний костюмчик, задоволені товаром)

• Альона Г***

Гарний костюм,але дитина засмутилася,бо нам не поклали віночок

Недоліки:
    Нам не поклали до костюму віночок
    • Продавець  Design Group Solo Home

Доброго дня, дуже раді, що костюм підійшов і сподобався! Обручі віночки продаються окремо. Якщо бажаєте швидко відправимо Вам новою поштою

• Яна М***

Дуже гарний костюм! Яскраві кольори)