- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 128. Колір: Червоний
Замовила два дитячі костюмчики вишиванки. Розміри відповідають, якість відмінна. Ми дуже задоволені покупками.
- Переваги:
- Швидкість доставки та якість товару.
Відповідає
- Анастасія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Червоний
Дуже гарний костюм ,швидка відправка ,все на вищому рівні !!!дякую !
- Переваги:
- Якість.Швидке оформлення.
- Недоліки:
- —
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 110. Колір: Червоний
Костюм супер!стосовно довгої сорочки- це навпаки- перевага, не буде вилізати зі спідниці.з віночком- просто «лук» вийшов! Дякую-дякую!!!!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 110. Колір: Червоний
Вже другий рік підряд замовляю ваші костюмчики.Вони просто чудові і за дуже приємною ціною.
- Переваги:
- Гарні на вигляд
- Світлана Т***
Вітаю! Хочу замовити р110, він співпадає по розміру?
- Анастасія П***
Так,замовляла червоний 110,розмір відповідає,вишиванка трохи довгенька,але по рукавові все супер.
Дотрого дня , надсилаємо заміри
4-5 років, 104-110 розмір:
Довжина спіднички 30
Довжина рукава 42
Довжина блузки 48
Обхват 75
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 128. Колір: Червоний
Доброго вечора.Хочу висловити вдячність за швидке оформлення та швидку доставку товару.Замовила дитині трохи більшим розміром(на виріст),добре що були розміри в наявності. Дуже задоволена що я, що дитині теж дуже сподобалося.Дякую Вам:))
- Діана П***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 116. Колір: Червоний
Щиро дякую за костюм. Замовила по замірах менший розмір, але коли отримала і поміряла, то він був якраз якраз для дитини. Написала продавцю, який сказав, що без проблем проведуть обмін на більший розмір. Тільки я відправила своє замовлення, як мені в той самий день відправили більший розмір. Дякую за таку оперативність.
- Переваги:
- Швидка відправка.
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 110. Колір: Червоний
Дуже сподобався костюм)
- Поліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Молочний
Костюм ідеально підходить для святкових заходів у садочку, на фото і відео зі свят виглядає як на представлених фото товару. Ціна відповідає якості. Вишиті елементи - це окремі пришиті частини, але все скомпоновано якісно, ідеальні шовчики без ниток, що стирчать.
- Переваги:
- Відповідає фото, ціна
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 116. Колір: Молочний
Дуже гарний костюм. Виглядає просто чудово
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 98. Колір: Молочний
За короткі рукава і дуже довга вишиванка. Довжиною майже як юбка. Я колір прислали білий, а ні молочний
- Продавець Design Group Solo Home
Дякуємо за Ваш відгук! Завдяки Вам ми становимся краще. Ми передали ваше зауваження кравчині. Передивимся заміри по цьому розміру 98
- Продавець Design Group Solo Home
Працюємо без передоплати. Відправка в нас швидка. Це все спеціально, щоб у Вас була можливість оглянути товар на Новій Пошті і прийняти рішення чи підходить Вам розмір, колір, модель …
- Мар'яна К***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Молочний
Костюм супер!
Якісна вишиванка, на рукавчиках є резинки, які гарно тримають рукав. Також красиве мереживо. Спідничка тримає форму.
В загальному виглядає дорожче своєї ціни.
Доставка швидка.
Щиро дякую.- Переваги:
- Якісний і дуже гарний
- Недоліки:
- Не має
Відповідає
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 98. Колір: Молочний
Товар якісний. Дуже сподобався пошив юбки
- Переваги:
- Якість пошиву
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 104. Колір: Червоний
Дуже гарний костюмчик, задоволені товаром)
Відповідає
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 128. Колір: Червоний
Гарний костюм,але дитина засмутилася,бо нам не поклали віночок
- Недоліки:
- Нам не поклали до костюму віночок
- Продавець Design Group Solo Home
Доброго дня, дуже раді, що костюм підійшов і сподобався! Обручі віночки продаються окремо. Якщо бажаєте швидко відправимо Вам новою поштою
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Design Group Solo Home. Зріст: 110. Колір: Червоний
Дуже гарний костюм! Яскраві кольори)