Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Акумуляторна ланцюгова міні пила в кейсі Krafftec KT/BCHS 52В 6Ач шина 30 см з автоматичним мастилом та індикатором заряду, безщіткова + 3 ланцюги Німеччина (457778)

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Відгук негативний.ЯК ЗВ'ЯЗАТИСЯ З ПРОДАВЦЕМ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ?На пошту прийшла пила зовсім не та що на фото яке виставлено.Конкретно ця пилка бралася тільки виходячи з того що на фото ланцюги,які ідуть в комплекті оригінал Oregon,а прийшли якісь просто в запаяному прозорому пакеті без ніяких назв. І на фото до товару зображені АКБ з індикатором заряду,а прийшли без індикатору. Навіщо виставляти один товар,а присилати інший ???

• Продавець  Dagaz-shop

ВІтаємо. Мабуть виникла помилка. Олег , ми з Вами звяжемося для вирішення Вашого випадку.

• Продавець  Dagaz-shop

Дякуємо за звернення. Ми з Вами звязалися. Вам було помилково укомплектовано не ті АКБ. Ми Вам зробимо обмін АКБ за наш рахунок. Приносимо вибачення за незручності.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Працює добре. Відповідає опису. Швидка обробка замовлення.

• Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Акумулятора вистачає на 10 хв роботи, а заряджається 12 годин. Така собі китайська іграшка, не для роботи точно.

Переваги:
    Пилка на трійку більше не заслуговує
    Недоліки:
    Дуже слабі акумулятори
    • Продавець  Dagaz-shop

Дякуємо за зворотній звʼязок .
      Дані пилки продаємо не перший рік . Проблем з АКБ не виникало .
      Так як АКБ нові їх треба розігнати , а саме перші 2-3 рази ставити на зарядку на 10-12 годин а потім повністю виробляти їх в ноль . Це дає у подальшому використовувати максимальний заряд ємності АКБ .

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Пилку отримали дуже швидко.Включили-працює.Продавцю велике дякую.

• Продавець  Dagaz-shop

Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Леонид К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Оформлення, доставка на гідному рівні. Товар відповідає опису. Поки що все просто чудово.

Переваги:
    Відповідає очікуванням
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  Dagaz-shop

Леонід , Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.