Відгуки покупців про Наповнювач для котів деревний поглинаючий Е-КО-Т 7 кг

• Продавець  StarLight

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага 1 пакування: 15

Хороший наповнювач. Котам подобається. Пакування хороше та зручне прийшло

Переваги:
    Тверді гранули
    • Продавець  StarLight

• Ельвіра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 7

Не очень хороший наполнитель, весь промокает, оставляет грязь и следы больше не закажу

• Олена

Хороший наповнювач, користуємося вже не вперше.

• Людмила П***

Дуже сподобався цей наповнювач. Добре поглинає вологу и блокує запах

• Любов Л***

Все добре.

• Наталія К***

Нормальний наповнювач, кицька справляється!

Переваги:
    Економний. Вистачає на довго
    Недоліки:
    Потрібно просіювати час від часу
  • Олена З***

Дякую за якісний товар, що відповідає своїй ціні і призначенню, та швидку доставку:)

Переваги:
    Ціна, якість
  • Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 15

Отправляй в коробке! Полиетиленовая упаковка была повреждена при транспортировке.

Переваги:
    недорого
    Недоліки:
    товар приехал не в коробке

• Лариса Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldPets. Вага 1 пакування: 15

Товар відповідає очікуванням- гранули світлі, добре поглинають запах. Але продавець після замовлення 12.03.2026 три дні не дзвонив і не писав, на моє звернення -чи отримано замовлення, відповів запитанням, чи згодна я на оплату за пересилку, хоча на сайті указано, що доставка безкоштовна із підпискою smart. Після уточнення, таки замовлення відправили, отримала 18.03.2026р. Звертаю увагу на низький рейтинг продавця, я це не побачила, коли робила замовлення

Переваги:
    Товар відповідає очікуванням
    Недоліки:
    Низький рейтинг продавця, три дні після замовлення не дзвонив і не писав про підтвердження замовлення
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldOpt. Вага 1 пакування: 15

Чудовий наповнювач, який поглинає запахи та підходить для будь-яких тваринок=)

Переваги:
    Якість
  • Вячеслав С***

Самый лучший наполнитель из тех, что уже пробовали

Переваги:
    Выраженный запах сосновых опилок. Прекрасно нейтрализует неприятные запахи.
  • Ольга Т***

Такое себе. Комкуется плохо, нужно часто просеивать. Большой - прекрасно устраняет запах, если не лениться просеивать - хватает надолго

Переваги:
    Хорошо устраняет запах
    Недоліки:
    Комкуется плохо
  • Світлана З***

Гранула не сподобалась, бо дуже малі і коли насипаєш в лоток для котика,то велика кількість відразу просипається донизу. І як тільки попадає рідина на гранули,вона розсипається в прах.

Недоліки:
    дуже мала і не стійка до рідини
  • Ірина С***

Гарний наповнювач. Вже 4-ри роки купляємо його. Запах відсутній.

• Юлія

Якість товару ТОП. Раджу! Роки 3 купляємо цю тм

Переваги:
    Не смердить від одного походу кішки до горщика
  • Любов П***

Хорошо держит запах.

Переваги:
    Недорогой.
  • Ольга Т***

Ничего хорошего не нашла. Мелкий , не комкуется совершенно , всё превращается в труху- взяла в пакете по 7 кг впервые, так как не было соевого наполнителя, который брала ранее . Не понравился . Достоинства, кроме еле уловимого запаха хвои нет.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не комкуется, мелкий
    • Наталія М***

Так це й не той наповнювач, що комкується. Ніде в описі не зазначено таке.

• Сергей Д***

• Олена Ч***

Дякую

• Лариса Ф***

Гранули білі, не крупні, моїм котам подобаютьсч

Переваги:
    Добре поглинають запах
  • Василь Г***

Покупаю больше года, коту понравилось.

Переваги:
    Пахнет хвоей
  • Маиса Г***

Відравили швидко, товар якісний! дякуємо!

• Катерина Б***

Нет запаха целый месяц, хоть ходят в лоток двое котов, быстро высыхает если стоит возле тепла

Переваги:
    Без запаха
  • Галина С***

Хорошый наполнитель

• Ольга К***

Супер...Нашим котикам дуже подобається

• Анна Л***

Замовляю не вперше, радію, що знайшла якісний наповнювач!

Переваги:
    Світлий колір, приємний запах, поглинає швидко вологу, легко користуватися
    Недоліки:
    Минулого разу ручка до пакету була на скотчі, відразу не помітила, коли сіла в автівку - трохи обірвався той скотч під вагою наповнювача, якщо б перевозила не на власному транспорті - була б біда
  • Катерина К***

Уже не перший раз замовляю гарний товар за свої гроші)

• Наталія С***

Наповнювач коту подобається.
    Добре вбирає вологу і запах. Економний.
    Користуюсь не перший рік.

Переваги:
    Якість, ціна
  • Анна Я***

Економний засіб, коти обожнюють. Але у спеку наповнювач треба частіше замінювати.

• Анастасия С***

Найкращий із всіх деревних наповнювачів,що пробували

• Євген

Коти задоволені

• Денис М***

Не рекомендую. На звернення - не реагують. Дрібна фракція, купа сміття - шукаю іншого виробника.

Переваги:
    Ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Дрібна фракція, багато сміття, відсутність реакції на претензії
  • Олена С***

Гранула дуже мілка. Я б сказала в три рази менші гранули, ніж в фасуванні по 5 кг

• Оксана Р***

Отличный наполнитель! Насыпаю тонкий слой (в одну гранулу толщиной) под решетку лотка. Кот лапы не пачкает, тырса просыпается крайне редко. Фекалии сразу убрала с сетки, промыла её, а наполнителя под мочу хватает почти на неделю. Запаха нет.

Переваги:
    Натуральный. Нормальная цена
    Недоліки:
    Для меня и кота нет
  • Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldOpt. Вага 1 пакування: 15

Вказували раніше, гранули були більші