Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Зарядний блок з кабелем для Швидкого заряджання Google Pixel 30W USB Type-C EU GA03502-EU (без коробки)

Оцінка користувачів 5/5
  • Станислав К***

Хорошая, оригинальная зарядка

Переваги:
    Качественная
    Недоліки:
    Цена немного кусается
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Дійсно оригінальний блочок, піксель став швидко заряджатись.

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  GPixel

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що зарядний блок коректно працює та забезпечує швидке заряджання смартфона, як і заявлено.
      Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Приємного користування!

• Олександр С***

Файна зарядка, рекомендую

• Продавець  GPixel

Дякуємо за відгук, Олександре!
      Раді, що зарядний блок з кабелем вам сподобався та добре виконує своє призначення. Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Гарного користування!

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Доставили те, що треба та швидко

Переваги:
    Дуже швидко доставили
    • Продавець  GPixel

Дякуємо за відгук, Віталію!
      Нам приємно, що вам сподобалась швидка доставка і товар підійшов. Нехай зарядний блок служить довго та надійно!

Якщо виникнуть питання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти і порадити оптимальний варіант для вашого Pixel!

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Оригінальна зарядка, найкращий вибір для смартфонів Google

Переваги:
    Чудовий зарядний пристрій.
    • Продавець  GPixel

Дякуємо за відгук, Дмитре!
      Нам приємно, що зарядний блок вам сподобався і він підійшов для вашого Pixel. Нехай служить довго та надійно!

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Гарне зарядне. Оригінальне. Працює добре. Продавець відправив швидко. Все чотко. Дякую

• Продавець  GPixel

Дякуємо за ваш розгортутий відгук та високу оцінку.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Дійсно топ. Дуже якісне зарядне з кабелем і на вигляд і по роботі. Відповідає 30w. Заряджає помітно швидше ніж оригінальне зарядне айфона, хоча там і там мій pixel 8pro пише, що зарядка швидка.

• Продавець  GPixel

Дякуємо за ваш розгортутий відгук та високу оцінку. Якщо у вас виникне потреба в інших аксесуарах для вашого гаджета, будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Дробіт А***

• Продавець  GPixel

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені роботою зарядного пристрою. Користуйтеся із задоволенням!

• Квітка С***

Все працює.

• Продавець  GPixel

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені роботою зарядного пристрою. Ваша думка важлива для нас!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Все відмінно працює. Швидко відправили.

Переваги:
    Швидка зарядка.
    • Продавець  GPixel

Дякуємо за високу оцінку! Ми дуже раді, що ви задоволені роботою зарядного пристрою та швидкістю відправлення. Користуйтеся із задоволенням!

• Максим К***

Товар відповідає опису, оригінал

• Продавець  GPixel

Дякуємо, Максиме, за відгук і високу оцінку!
      Раді, що ви задоволені покупкою. Якщо виникнуть питання чи потреба в додаткових аксесуарах, звертайтесь — завжди раді допомогти!

• Савелий П***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Быстрая зарядка работает, отличное качество

Переваги:
    Отличное качество
    • Продавець  GPixel

Дякуємо, Савелію, за ваш відгук і високу оцінку!
      Раді, що зарядний блок відповідає вашим очікуванням і ви задоволені його якістю. Якщо виникнуть будь-які питання або потреба в додаткових аксесуарах, звертайтесь — завжди раді допомогти!

Нехай слугує довго та надійно!

• Денис К***

Працює

• Продавець  GPixel

Денисе, дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що зарядний блок працює як треба. Якщо виникнуть будь-які питання чи потреба в допомозі, звертайтесь!
      Бажаємо приємного користування!

• Миша Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Приехала конечно без оригинальной коробке, но шнур хороший (как у apple) и заряжает быстро

Переваги:
    Хорошие материалы
    Недоліки:
    Без оригинальной упаковки
    • Продавець  GPixel

Михайле, дякуємо за ваш відгук!

Цей товар постачається без оригінальної упаковки, про що зазначено в назві. Ми раді, що ви задоволені якістю кабелю та швидкістю зарядки. Якщо для вас важлива оригінальна упаковка, зверніть увагу, що цей товар доступний у заводському пакуванні в іншому нашому оголошенні.

З повагою,
      Команда GPixel

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: GPixel

Прийшло те, що й замовляв. Працює чудово.