Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ваги фасувальні електронні лічильні ваги підвищеної точності від 0.5 грам, Kayfovo DT-580 White

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Павло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудові фасувальні ваги! Точність 0.5 г, лічильна функція. Білі, компактні, дисплей великий.

• Анатолій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Компактний, платформа з нержавіючої сталі легко миється. Живлення від батарейок. Дякую за якiсний товар!

• Ілля Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже точні та зручні ваги! Похибка мінімальна, працюють стабільно, платформа широка

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги жахливі, кут під яким можна побачити циферблат замалий, а через неповних 5 місяців взагалі перестав показувати

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудові ваги, досить точні. Дякую за швидку доставку

• Денис Ч***

Чудові ваги, точність - супер

• Кирило Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Платформа достатньо зручна для різних продуктів, а дисплей чіткий і добре читається

• Дмитро С***

Прийшли гарні, все працює

• Євген Щ***

Вага досить точна

Переваги:
    окремо рухома зважувальна поверхня з достатньою площою
    Недоліки:
    кут огляду просто жахливий, нічого не видно на дисплеї, щоб шось побачити треба присідати (
    • Продавець  Lemeshop

• Николай Ч***

Нормальные весы.
    Точно взвешивают.

Переваги:
    Цена

• Софія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чіткі класні ваги, я задоволена

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги купувались для потреб домашньої кухні (випічка, варення) та зважування посилок. Чітко показують вагу від 0.5 г.

• Аріна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Задоволена покупкою, ваги відповідають опису!

• Панда

Ваги жахливі
    Кут огляду екрану настільки малий що потрібно тримати їх майже біля голови.
    По фото якраз все це можна побачити.
    Продавець виклав фото де кут огляду циферблату нормальний.
    На зауваження і фото товару починають доказувати що все добре. І вони не розуміють нічого. Вони ж світяться значить працюють.

Товар приїхав без шнура живлення. На питання чому відповідь - так вони і на батарейках працюють але якщо що можемо відправити.

Переваги:
    Недоліки:
    Кут огляду жахливий.
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром, у особистих вирішуємо цю проблему.

• Анжеліка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все супер, працюють чітко. Швидко відправили.

• Микита П***

Працюють на 10ку.

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Олена Б***

Чудові ваги, ціна супер.

• Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Звичайні нормальні ваги, добре вимірюють з мінімальною похибкою.

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги відмінні. Працюють чудово!