Картка Rozetka

Відгуки покупців про Пресована тирса для птахів та гризунів versele-laga prestige prespack woodchip 1 кг

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

У морської свинки почалася дуже сильна алергія. Вранці насипали, і поїхали на роботу, а увечері коли повернулись ледь врятували тварину, яка за день роздерла себе до відкритих ран. Прибрали цей наповнювач, і тварина перестала чухатись. Двічі подумайте перш ніж купити цей наповнювач для своєї тварини, або якщо вже купили, то перевіряйте стан тварини кожні пів години, не повторюйте наших помилок.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже сильний алеген. У смітник.
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Вага 1 пакування: 1

Прислали поддельные опилки, мелкие как мука(пыль) грызунам нельзя дышать этой пылью.
    Совсем обнаглели, подделывают даже опилки для животных.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Зачем в коробке надо было ещё скотчем обматывать ? В следующий раз забирать не буду, будете по 20 раз высылать. Или куплю в другом магазине.

Переваги:
    Опилки нормальные.
    Недоліки:
    Доставка

Доброго дня! Дякуємо за довіру і оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені продуктом. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Аліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Гарний наповнювач, кращий за ті що пробували. Беру для своїх дегу вже не перший раз. З мінусів лише те, що перед використанням треба просіяти від пилу, але це не так страшно. Найбільший плюс в тому, що наповнювач з буку і немає хвої у складі. Один раз вже мала необережність купити неякісний наповнюч, який спочатку не мав запаху хвої, а через пару днів у дегу почалась сильна алергія. Тільки тоді відчули запах хвої у клітці. Цим наповнювачем білочки задоволені. Однієї пачки вистачає приблизно на місяць.

Переваги:
    Немає хвої. На довго вистачає. Не викликає алергії у тваринок
    Недоліки:
    Треба просіювати від пилу, але це не страшно

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Чудовий наповнювач, джунгарику сподобався.

Переваги:
    Якісний наповнювач

• Евгения Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Купила, бо не було в наявності нашого звичного. Цей більше не візьмемо, дрібний сильно, для шиншил не рекомендую.

Переваги:
    ніяких
    Недоліки:
    дрібний

Дякуємо за відгук. Можливо Ваш звичний наповнювач це пелети або тріски. Вони більші за розміром. У наповнювачі Versele Laga використана тирса. Мала фракція тирси дозволяє менше травмувати подушечки лап, а отже попередити пододерматит на лапах гризунів. Головна перевага цієї підстилки в тому, що тут використаний бук, а не хвойні породи дерев, які дуже шкідливі для гризунів. Тому фракція - не основний критерій для цієї підстилки.

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Нормальний наповнювач. Наявності пилу я не помітила, можливо внизу він і буде, а зараз поки що все цілком чисте. У мене троє пацючок, тому підтримання чистоти й відсутності запаху з будь-яким наповнювачем потребує частої й регулярної заміни, у тому числі й із цим. Загалом три дні — це максимум. Від виробника склад ні на упаковці, ні на сайті вид дерева не вказаний. Але на британському сайті, як і на Розетці й на упаковці українською, вказано, що це бук. Думаю, так воно і є. Хвоєю не пахне. Я взагалі ніякого запаху особливо не відчуваю. Розхід доволі економний, думала, що буде значно більший. За рахунок щільної спресованості фактичний об’єм виходить значно більший. Але. У нас низький піддон у клітці, тому дуже скоро наповнювач наполовину від насипаного опиняється поза її межами, а ще в тарілках із їжею. Тому далі шукатиму щось інше або повернуся до старого наповнювача

Недоліки:
    Щури його сильно розкидають біля клітки — для мене це єдиний і основний мінус.
  • Мирослава Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Дуже багато пилу. Я не просіювала раніше ніколи, як тут у відгуках пишуть, навіть не знала, що так роблять. Але ці, видно, треба і доведеться. Хвоею справді не пахне, але ж і пил хом'якам шкодить.

Переваги:
    Ніби не хвоя
    Недоліки:
    Багато пилу
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Не совсем понятно из чего он. Нет ни слова о составе на упаковке и на сайте VL. С чего Розетка решила, что там бук и основываясь на чем они указали такой состав непонятно. На вид похоже, что состав смешанный. Есть и розовые опилки, не хвойные, но большая часть опилок светлого цвета, скорее всего хвоя. В общем, хомякам и крысам его лучше не брать, не рисковать(

Переваги:
    Опилки как опилки
    Недоліки:
    Состав не совсем понятно какой в них( Хомякам и крысам нельзя.
    • Константин С***

Вообще то там написано. А ещё хвоя сильно пахнет.

• Ирина

Константин, сфотографируйте где именно «вообще-то там написано». На упаковке нет ни единого слова о сорте дерева.

• Константин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Хороший наполнитель. Мало пыли, приятный на ощупь. Хомяку нравится)))
    #мояраспаковка

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Купила для маленького хомяка. Опилки не из хвои, на упаковке нарисовано лиственное дерево. Не пахнут хвоей. Просеяла 1 литр опилок и насеяла около 200 гр пыли, что считаю немного. Очень плотно упакованы, много опилок получилось после просеивания.

Переваги:
    Не из хвои
    Недоліки:
    Все равно нужно снять. Но опилок много
    • Ника

В описании написано, что опилки буковые...

• Екатерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.5

Давно искала древесный наполнитель для клетки хомяка из лиственных пород деревьев. Так как для хомяков нельзя использовать хвойные опилки - выбирала очень долго. отличный наполнитель, приятный запах дерева, от клетки не пахнет хомяком вообще, экономично расходуется, хватает на долго.

Переваги:
    Отличный наполнитель для хомяков
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.5

Добрый день! Написано на наклейке, что сроки годности на упаковке...не могу найти-подскажите, где именно ?спасибо

• Людмила Т***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

Сами опилочки крупные или мелкие? Сильно пыльные? Заранее спасибо за ответ.

• Катя Ш***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 1

довго перешукала наповнювач саме для морської свинки, адже їх повно для котів, а для гризунів- вже не так.
    цей наповнючав з тирси, гарно впитує, не виділяє запаху

Переваги:
    підходить для морських свинок
    Недоліки:
    які мінуси? тут одні плюси