Відгуки покупців про Кастрюля Ringel Grey line (3.2 л) 20 см (6932748)

Код:  439191992
Оцінка користувачів 4.36/5
  • Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Чавунія. Колір: Сріблястий. Місткість: 4.2

Мені дуже сподобались!Я взяла декілька з цієї серії.Зручні,не тонкі стінки,посилене дно.

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.5

Сучасна, стильна, зручна. Рекомендую

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Чавунія. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.3

Каструлі взяла цілий набір з цієї серії,дуже класні!В реалії навіть кращі ніж на фото.

Переваги:
    Гарна якість,доступна ціна
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.2

Чудова

Представник бренду

Дякуємо за відгук!
      Приємного користування продукцією Ringel!

• Сальник В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.6

Товар прийшов з м'ятиною

Переваги:
    Шкала
    Недоліки:
    Легка вага в порівнянні з іншими виробником такого ж літражу. Прийшла в коробці але з двома м'ятинами хо,а вони і не великі але не приємно.

• Геннадий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3.2

Кастрюля вроде ничего, но объем неверный. Вместо 3.2л удалось залить всего 2.6л. Это прямо до самих краёв. Полезного объема еще меньше. Даже разметка внутри не соответствует. 2.5л соответствует примерно красной линии на фото. Сначала подумал, что перепутали и отправили другую посуду. Но нет. На коробке написано 3.2л, как заказывал. Так что, кому надо 3 литра, попытайте удачу с другими производителями.

Переваги:
    Тяжеленькая
    Недоліки:
    Объём не соответствует действительности
  • Кристина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3

Після 3-го приготування супу почали з'являтися плями чорного кольору. Змити їх не вдавалось. Зробила повернення в пункті видачі. Гроші повернули. Я думаю це певно брак, а так каструля дуже зручна у користуванні, шкода що так вийшло з дном :(

Переваги:
    Гарно виглядає, вмістка та зручна у використанні
    Недоліки:
    плями на дні після приготування їж. Вода фільтрована, догляд за посудом правильний.
  • Тетяна Г***

Хороша каструля,задоволена

• Елена М***

Готувати одне задоволення!!!

• Елена М***

Дуже класна!

• Марианна И***

Спасибо за кастрюльку. Я в восторге. В жизни ,лучше,чем на фото...Особенно балдею от ручки на крышке в виде ромба. Порадовало ещё и то,что внутри кастрюли есть деления с указанием литража.