Відгуки покупців про Дитяче крісло FunDesk Buono Grey (221782)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 4 відгуки
  • Гришко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Отличное удобное кресло для ребёнка, красивое и аккуратное. Приехало полным комплектом с подставкой для ног, за что отдельное спасибо магазину РОЗЕТКА.
    Покупкой довольна, мелкий 7 лет в восторге, но для него оказалось минусом - колесики при нагрузке блокируються). Легкая сборка в течении 15 мин. Пластик и в целом материалы кресла качественные, своих денег стоит.
    Благодарю!

Переваги:
    Вращается, эргономическая спинка и сиденье, регулировка высоты спинки и сиденья, качество материалов, прорезиненые колеса.
    Недоліки:
    Чехлы не съёмнные, нужно докупать отдельно
    • Оксана Ш***

Була аналогічна ситуація. Купили нові колеса без блокування і вирішилась проблема (дитина нарешті перестала дратуватись, сама може підлаштувати під себе крісло).
      Потрібно вибирати такі моделі крісел, де блокування можна зняти. У даній моделі цієї опції немає, тому не зручне.

Добрий день.
      Вдячні вам за ваш відгук та зауваження, оскільки це дозволяє нам постійно покращувати наші продукти та послуги.

• Белобровская И***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayBaby. Колір: Світло-сірий

Добрий день. Відкрутилися болти, які тримають спинку, самостійно прикрутити не виходить, підкажіть до кого можна звернутися стосовно ремонту?

• Белобровская И***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayBaby. Колір: Світло-сірий

Спасибо за быструю доставку и качественный товар!

Переваги:
    Лёгкая сборка, мягко и тихо ездит по паркету.
  • Олена Ж***
    Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Моя мама заказала внуку в подарок это кресло, хорошо хоть новой почтой. Пошли его забирать, пластик грязный, спинка в пятнах. Розетка, вы хоть смотрите, что отправляете? Позорище.

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Пришел весь в пятнах

Добрый день!
      Спасибо за обращение, в данном случае прошу обратится в сервисный центр Розетка для решения вопроса.
      Ранее таких жалоб не было.

• Никита

Отказались?