- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не раз покупал недешёвые бытовые ножницы, а подороже, и даже очень дорогие Knipex. За эти Tolsen скажу: свою цену они отрабатывают на 100%. Но, как мне кажется, «золотая середина» ножницестроения всё же лежит в диапазоне около 700 грн. А тот, кто хочет «ножничный рай» не за все деньги мира, должен быть готов раскошелиться как минимум в три раза больше.
За этот инструмент скажу: за свои деньги режет идеально. В руке он не просто хорошо лежит, а буквально сливается с кистью, являясь её продолжением. Считаю эту конструкцию очень удачной — мне она понравилась. Режет идеально ровно и достаточно легко.
Взял эти ножницы бате-пенсионеру 85-и лет на замену «хваленым» советским. Батя был очень удивлён тем, что «капиталисты» выпускают настолько прекрасный инструмент.- Переваги:
- Хорошее соотношение цена-качество-эргономика
Представник брендуДякуємо, Дмитре, за такий детальний та змістовний відгук!
Нам дуже приємно, що ножиці Tolsen справили на вас настільки позитивне враження. Особливо цінно, що ви відзначили їхню ергономіку, якість різу та вдале співвідношення ціни й можливостей.
Раді чути, що інструмент сподобався не лише вам, а й вашому батькові. Саме такі відгуки підтверджують, що якісний та зручний інструмент може бути доступним для широкого кола користувачів.
Бажаємо вам та вашому батькові комфортної роботи й лише позитивних вражень від користування продукцією Tolsen!
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний товар за адекватну ціну
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Приємно знати, що ви залишилися задоволені якістю ножиць та вважаєте співвідношення ціни й якості вдалим.
Бажаємо, щоб інструмент надійно служив вам у роботі та виправдовував очікування ще довгий час!
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже якісні ножиці
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що універсальні ножиці Tolsen сподобалися вам своєю якістю. Бажаємо, щоб інструмент і надалі був надійним помічником у повсякденних завданнях!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класнючі,ріжуть відмінно,якість чудова
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Екма
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що ножиці вам сподобались і добре справляються зі своїм завданням. Нехай служать довго та зручно у роботі!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний инструмент!!!!
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Нема.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный, качественный инструмент. Применял для измельчения пластиковых бутылок. Пластик режет как бумагу.
- Переваги:
- Качество и удобство.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Виталик М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ном. Приїхало швидко . Можна купувати
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- Лембак В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Добре ріжуть
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смотрятся хорошо, сделаны качественно.
- Переваги:
- Аккуратно сделаны, удобно держатся в руке.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші компактні ножиці. Для перекусування кабелю чи проволки досить зручні. Для різання профіля (CD чи UD) хоч і ріже, але треба прикладати зусилля, але й за описом вони не для цього. Ціна достатньо приємлива.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував для порізки пластикової короба, ріжуть дуже гарно, інших завдань не було Рекомендую , зручні ,гострі.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На диво непогані ножиці. Якісно зібрані і ріжуть добре.
- Бойко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брались для резки паранита.Со своей задачей справляются на "ура"
- Переваги:
- Цена -качество
- Недоліки:
- Не заметила
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний інструмент для підрізки короба
- Андреи А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні добре ріжуть
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
заказал вторые
- Переваги:
- куплены для повседневной работы, режут все (ткань, бумагу, провод) заточка супер проверено на ногте.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всем рекомендуем эти ножницы! Идеальная заточка, не большего размера, можно использовать - как секатор!
Tolsen - делает качественные инструменты, будем покупать ещё!- Переваги:
- Не большие, острые, удобные (дизайн)
- carmelo a***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За стоимость по акции самое то.
- Переваги:
- Удобные и компактные в использовании.Удобный замок для одной руки.
- Недоліки:
- Нет.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие, компактные ножницы!!!
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші ножниці , зроблені якісно , зручні в роботі ;) Купую вже не перший раз інструмент від фірми Tolsen завжди якість на висоті)!
Рекомендую)- Переваги:
- Якісний інструмент за хорошу ціну)
- Вадим К***Продавець: Rozetka
може буть