- Кіра І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дочка має проблеми з ковтанням після операції. Суміш ідеально підійшла. Розводимо до потрібної консистенції, годуємо через зонд. Замовляла тут, доставили за два дні, дуже швидко. Продукт якісний, але хотілося б більший об'єм упаковки.
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ПІсля хвороби суміш допомогла дитині набрати вагу і повернутись до нормального стану. Були проблеми з животиком і травленням. Мені сподобався склад, там є всі необхідні речовини для діток.
- Переваги:
- Компактність і тривале зберігання
- Markina S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Эту смесь посоветовал врач маме после инсульта. Чередую с нутридринк скин репеар. Уже вижу результат, чего не было до такого питания.
- Ганна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляємо давно, завжди все ок і є в наявності.
- Жованік87Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш хороша, дитина приймає її через зонд, в неї тримається вага, це головне для мене.
- Переваги:
- Поживна
- Недоліки:
- Є об'єми набагато більші, але підійшла саме ця суміш
- Pezar V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово підходить для вживання через зонд, але можна й просто пити. Нормальний склад, є поживні речовини
- Переваги:
- Мені підходить
- Недоліки:
- Об'єм невеликий, але ціна була зі знижкою
- Влада Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купуємо дитині для набора ваги за призначенням лікаря. 2 рази в день по 180-200 мл роблю коктейлі на молоці
- Переваги:
- купили на пробу, нам сподобалось
- Недоліки:
- поки тестуємо
- Екатерина З***
Здравствуйте.Какой у вас вес?и сколько набрали и за какое время?
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звісно не так зручно, як вже готові рідкі суміші, але по вартості доступніше.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно підходить для діток в яких проблеми із шлунком.
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую хворому батьку. Через хворобу може харчуватися тільки такою сумішшю. За це багато плюсів, але вартість жах. Йому вистачає на 3-4 дні.... Дорого
- Переваги:
- Гарна суміш для спеціального хачрчування
- Недоліки:
- Дорого
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині подобається
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаю и радуюсь при заказе новому повышению цены. Супер так держать ждем в нетерпением по 1000 грн за банку.
- Недоліки:
- Цена космос
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалось дитині, і головне вага зрушилась з місця. Тому рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Якість, приємний смак
- Аліна І***
Доброго дня підкажіть будь ласка скільки вашій дитинці і як ви вживаєте цю суміш?по скільки мл на добу?
- Наталія Г***
Дитині 1,10. Пʼємо по 100 мл два рази на добу
- ЮркаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаю постоянно. Радуюсь скидки на Розетке. Ребенок употребляет ентеральное питание постоянно. Раньше покупали или нам передавали Ресурс Джуниор, но он ванильного вкуса и приедается. Иногда просто на отрез отказывался его пить. нутризон Паудер без вкуса и я его добавляю с разные напитки и продукты для того, чтобы сделать их калорийнее.
- Софья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Врач прописал отцу после инсульта. Большая банка, на долго хватает. Быстро растворяется и не имеет мерзкий цвет, как некоторые другие смеси.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусная, питательная смесь, ребёнок кушал с удовольствием. Рекомендую, для набора веса
- Переваги:
- Вкусная, питательная смесь, ребёнок кушал с удовольствием
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
очень удобно покупать в розетке , а ещё и акция , цена получаеться дешевле аптечной, качество подтверждено штрих кодом
- Переваги:
- Быстрая и бесплатная доставка в отделение розетки
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За порадою лікаря,купляємо цю суміш,вона підходе нашому малюку,розетка швидко відправляє і є вибір доставки як і новою поштою так і Укрпошта,це зручно.
- Переваги:
- Корисно
- Сергій П***
Який лікар Вам призначив?
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить хороша суміш для харчування. Хороший варіант для набору ваги
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
на пляшку 210 мл вистачає на 9-10 раз. Дитина підміну від звичайного нутрілона не помітила
- Переваги:
- Лікар порадив цю суміш від дефіциту ваги дитині 2 роки.
- Недоліки:
- швидко закінчується
- Анна Б***
Привіт! Нам також порадили її для набору ваги...можна поцікавитись як вам ,в яких дозах вам її призначили?
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, дякую. Якість хороша.
- Богдан В***Продавець: Rozetka
дитина їсть нормально, нарешті почали набирати на цій суміші вагу
- Недоліки:
- дорогувато, але за якість треба платити
- Салєм Я***Продавець: Rozetka
Пила до і після операції по назначенню хірурга. Хороша суміш без побочок.
- Коваленко E***Продавець: Rozetka
Мой сын отказывается от еды, вес сразу падает, он не добирает ни витаминов, ничего. Нашла выход в таких смесях. Советовались с педиатром, и сейчас малыш пьет его как обычный молочный коктейль. Это очень удобно для нас.
- Переваги:
- помогает держать вес, питательная
- ViktoriyaПродавець: Rozetka
Малеча місяць вже п'є, по рекомендації лікаря. З задоволенням і без істерик. Побічних реакцій немаємо, стул хороший, газиків немає.
- Юля П***Продавець: Rozetka
Пила эту смесь, когда лежала в больнице. Состояние было стабильное, выписали домой спустя неделю.