- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 14 кг
Замовляю вже втретє, всі 5 котів добре їдять, брала пачки по 14кг, через місяць одна кішечка перестала їсти, але їй вже 13 років, тож для котів похилого віку думаю треба щось спеціальне брати. А так все супер, в туалет ходять добре і не штиняє на всю хату як від brit ще й ціна гарна і склад, тож спочатку можете спробувати невелику пачку і подивитись як конкретно ваш котик буде їсти, а там все можна в велику брати
- Переваги:
- Ціна, якісний склад, коти добре їдять, зі строками придатності все в нормі, доставка швидка
- Недоліки:
- Якщо до цього давали корм типу monge то може і не сподобатися котику, бо 2 котам подруги цей корм не зайшов, просто не їдять (3 і 5 років), коти не породисті
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 10 кг
Коти їли не дуже
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 6 кг
Менеджер швидко опрацювала замовлення та відправили, кіт їсть, схоже що подобається, гарна ціна за таку вагу упаковки
- Переваги:
- Швидко відправили, якісний корм
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 1 кг
Мій котик примхливий до їжі,не все їсть. Цей корм йому сподобався.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 8 кг
мабуть моїй Фросі не підходить, хоча їсть із задоволенням. Справа в тому, що почалася "швидка настя". Жалкую, що купила аж 10 кг
- Переваги:
- легкий у використанні, швидка доставка
- Недоліки:
- не бачу
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
До продавця питань нема, відправили швидко,гарно запакували. Але кішка( шотландка) цей корм не їсть(
- Переваги:
- Швидка відправка
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Дякую
- Переваги:
- Рекомендую, шотланке подобається
- Недоліки:
- Поки нема
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 14 кг
На сайті заявлено, що корм СУПЕРпреміум. Але на упаковці вказано просто преміум
- Переваги:
- Склад, ціна
- Недоліки:
- Преміум
- Роман З***
ці найменування не мають, взагалі, ніякого значення. Виробник можна хоч написати супер-пупер-мега-гіга-ультра преміум корм, його якість від цього не зміниться. Краще дивіться на склад корму і на самого виробника.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 10 кг
Супер! Коты довольные!!
Огромное спасибо за быструю доставку- Переваги:
- Коты довольные!
Дякую
- Переваги:
- Взяла попробувати,перел цим брала телятину, моєї киці подобається
- Недоліки:
- Поки нема
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 2 кг
Корм з гарним складом,ціна на такий корм приємна,замовляю другий раз,кіт їсть з задоволенням,була лупа у кота то потрохи зменшується і менш став линяти,думаю це від корма бо нічого в доповнення не даю.
- Переваги:
- Хороший склад
- Камилла Т***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Коту понравилось, ушли проблемы со стулом, менеджеры компании быстро отвечают и помогают подобрать корм
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 1 кг
Доставка норм,дякую
- Переваги:
- Ще не знаю,не давала
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 1 кг
Сподобався
- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 10 кг
Отличный корм. Все едят с удовольствием. Спасибо.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Заказала вже вдруге цій корм. Кішка задоволена, їсть корм гарно. Перестала зригувати шерсть, міньш ліняє.
- Переваги:
- Гарний склад, ціна
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 10 кг
Товар прийшов швидко. Якісний.
- Недоліки:
- Немає.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 1 кг
Вперше купив корм цього виробника.
За смаком оцінив кіт, і наче питань не виникло.
Мене здивувало пакування. Поперше зроблено з двох шарів, зовнішнього паперового, внутрішнього - целофанового. Далі вражає застібка в вигляді ниті, як це робиться в мішках на 50 кг при пакуванні цукру та борошна.
Це такий собі дідівський, радянський метод як на наш час.
А далі, любі клієнти, вигадуйте самі як той мішечок герметично закрити, поки ваш котик все не з'сть. І то добре, що лише 1 кг купив.
Зрозуміло, що питання не до магазину, та привіт виробникові передайте, тим паче як для його проголошеного сумісного виробництва з Німеччиною.
Нехай їм взірцем буде пакування від польської компанії Dolina Noteci.
А поки пересипав корм Happy Pet в використаний пакет від Dolina Noteci, бо то справжній сучасний рівень, коли застібка надійна, зручна та на довгі часи.- Переваги:
- Коту корм сподобався з першого разу.
- Недоліки:
- Дідівський спосіб пакування!..
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 2 кг
Купила своїм котикам на пробу,але їдять неохоче.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Корм доставили за 3 дні. Менеджер магазину дуже уважна і приємна. Моя кішка відразу оцінила корм, їй дуже сподобався. О якості поки нічого не можу сказати. Сподіваюсь, що буде добре.
- Переваги:
- Гарний склад, ціна
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 14 кг
Замовляю не перший раз та буду де замовляти
- Переваги:
- Дуже подобається нашим улюбленцям їдять з задоволенням
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Отличный корм, животным подошёл очень хорошо.
Первый раз купили, теперь берём постоянно.- Переваги:
- Качество
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 2 кг
Одна з упаковок приїхала розірвана
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 4 кг
Доставку виконали швидко. Менеджер проконсультувала як безпечно для котика змінити корм. Сервіс просто топ.
- Елена Ф***Продавець: Zoo Friend. Вага 1 шт: 1 кг
Упаковка якісна, доставили швидко , але після Клуб 4 лапи,кіт їсти не хоче зовсім
- Недоліки:
- Коту не потобається
- Леся Н***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Вага 1 шт: 10 кг
У мене 5 дорослих котів. Коти цей корм не їдять я насипаю біля під’їзду для котів безхатченків
- Продавець COMPETS
Дякую за ваш коментар! Нам дуже шкода, що ваші коти не оцінили цей корм. Ми прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволеними, тому цінуємо ваш відгук. Якщо у ваших котів є специфічні уподобання чи необхідна дієта, можемо запропонувати альтернативні варіанти для чутливого травлення чи перебірливих котів. Будемо раді допомогти з вибором — напишіть, якщо потрібна консультація!Також звертаємо увагу: реакція тварин на новий раціон може залежати від поступового переходу чи індивідуальних особливостей. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Вага 1 шт: 1 кг
Корм дуже гарний, кішка їсть добре. Склад корму вважаю достойний! Доставка оперативна
- Переваги:
- ціна, якість
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Вага 1 шт: 1 кг
Дякую. Швидка доставка. Все добре.