Відгуки покупців про Сковорода гриль-газ Edenberg EB-3410

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 61 відгук
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Спасибо большое за сковороду, пришла очень быстро, в целостности и сохранности. Сразу же приготовлением занялась. Это что то невероятно, супер!!! Без жира, гари, вони в квартире, шашлык получился бомбический. Спасибо большое!!! Если кто сомневался с приобретением, берите!!,

Переваги:
    Компактность, энергосбережения, нет вони, гари, не нужно постоянно смотреть за приготовлением, супер!
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Діаметр: 33

Крута річ, і дуже швидко прийшла

• Наталя Ч***

Жарили ковбаски та овочі. Все вийшло на відмінно. Рекомендую

Переваги:
    Зручно, смачно
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Ніколетта Б***
  • Світлана М***

Дуже сподобалася

• Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Діаметр: 33

Не раджу цього продавця і цей товар. Повертати відмовилися. Але без використання сковорідки її не перевірити. (

Сковорідка дуже тонка, коли ставиш на вогонь, починає тріщати, не пропікає рівномірно.

Болгарський перець і баклажан пропікаються нерівномірно, а картопля взагалі не спеклася протягом 60 хвилин. Спеклося лише сало. ((

Переваги:
    Недоліки:
    Купа(
    • Продавець  Pan Vinokur

Максиме, дякуємо за ваш відгук, хоча й шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.

Наголошуємо, що ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та гарантуємо обмін чи повернення товару відповідно до чинного законодавства — за умови, що він не був у використанні. На жаль, у вашому випадку сковорідка була використана, що виключає можливість повернення.

Щодо характеристик: сковорода Edenberg EB-3410 є бюджетною моделлю, і ми завжди радимо ознайомлюватися з описом та матеріалами перед покупкою. Її конструкція підходить для приготування на середньому вогні, і ми маємо багато позитивних відгуків від інших покупців.

Нам шкода, що досвід виявився негативним.

• Виктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Читал отзывы перед покупкой -70% положительных, купил, пожарил первый раз лук кольцами маринованный, черри и куриная грудка маринованная кусочками, первый блин, как всегда комом,огонь был чуть выше среднего, не большой, передержал по времени, готовил около 1,5 часа, думал, как на мангале, до появления характерного поджаренного цвета, в итоге передержал и сильно, грудка стала очень сухой, правда я её потом протушил и стала съедобной, здесь в чем вопрос: через 15-20 минут, нужно было снять один кусочек разрезать и пробовать.

Переваги:
    Есть
    Недоліки:
    Нужен опыт готовки
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: LineStas

Цілком відповідає опису, запаковано у плівку і незважаючи на відсутність прокладок між деталями, нічого не поцарапано

Переваги:
    Якісне та працює
    Недоліки:
    Не виявив
  • Наташа В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Все як в описі. За 30 хв. Мясо готове.

Переваги:
    Сковорідка 30 хв непідходиш до неї
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олег

Супер.

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: LineStas

Дуже швидко відправили, працює також відмінно, все супер

• Продавець  LineStas

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, вдалих покупок

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vander
    Переваги:
    Заказ приехал быстро, будем тестить
    • Продавець  Vander

Щиро вдячні Вам за покупку та зворотній звʼязок, приємного використання

• Алла Г***

Смачно курка виходить.

Переваги:
    Легка в використанні
    Недоліки:
    Овочи не пропікаються
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Подойдёт тем, у кого нет духовки, сильно разнообразит рацион.
    Материал - "плотная фольга", но если не готовить в крышке и не садиться сверху - нормально.
    Решетка хлипкая, но свою работу делает хорошо. Ультрабюджетность чувствуется.

Нужно учесть, что жар распределяется ближе к внешней окружности и стоит повернуть продукт на каком-то этапе для равномерной корочки.

Например, куриные бедра достигают 75гр. через 35 мин с идеальной корочкой на условно "чуть ниже среднего" огне.
    Рекомендую

Переваги:
    Оправдывает ожидания
    Недоліки:
    Ултрабюджетность
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Брав батькам, дуже хотіли її спробувати. Враження у них неймовірні, кажуть, що дуже смачно на ній готувати і швидко!!!!!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vander

Сковорода чудова, якість хороша, зручна у використанні

• Продавець  Vander

Ірино, дякуємо за теплий відгук!
      Раді, що сковорода Edenberg виправдала ваші очікування. Якість і зручність — це те, на що ми завжди звертаємо увагу при відборі товарів.
      Хай готується смачно! Будемо раді новим замовленням

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Файна штука. Дуже смачний результат з мінімумом зусиль з вашого боку. Вода у піддоні не стільки запобігає пригорянню (все легко відмивається), скільки підвищує соковитість (ефект курки на банці), при цьому скоринка суперова. Майте на увазі, що соковитість також залежить від овочів, з якими ви запікаєте, і що продукти в процесі активно обмінюватимуться ароматами) . Також вважайте, що 33 см. це досить серйозна бандура, і іншим предметам на плиті може бути тісно)

Переваги:
    Блискуче виконує покладені на неї завдання)
    Недоліки:
    Ну, хіба кришка не надто щільно прилягає до піддону
  • Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Vander

Даже задоволена покупкою. Класна сковорода.

• Продавець  Vander

Щиро вдячні Вам за покупку та зворотній звʼязок, приємного використання!

• Елена О***

Гарна Сковорода

• анатолій к***
    Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Діаметр: 33

обслуга на 5 балів,рекомендую продавців.

Переваги:
    їжа корисна.немає чаду від жаріння.
    Недоліки:
    не бачу.
  • Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT. Діаметр: 33

Весьма неудачно упаковано. С огромным трудом вынули сковороду из крышки.

• Віктор

Хороша річ для кухні.

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT. Діаметр: 33

Товар прийшов гарно запакований та не пошкоджений. Готує чудово. Пекли шашлик та картоплю без води, попередньо застеливши дно фольгою з отвором. Швидко і смачно, майже, як на мангалі. Запах неймовірний на всю хату. Як буде митися ще не знаю. Надіюсь прослужить довго без пошкоджень.

• Погрибняк А***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Не відповідає заявленому виробнику, колір теж, на упаковці чорна, по факту синя. По якості не підскажу, брала на подарунок.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Morango. Діаметр: 33

Хороша річ. Мʼясо, рибу , овочі готували- все виходить смачне.

Переваги:
    Не дорога, не потребує електрики.
    Недоліки:
    Потрібно трішки більше часу для приготування, ніж в мультипечі.
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Сковорода пришла с повреждённым покрытием. Множество сколов и царапин из-за плотного пакования крышки и основы. Нужно было между деталями сковороды проложить хотя бы бумагу, но сковородка была плотно упакована в крышку. Теперь имею вот такой результат: фото прикладываю

Переваги:
    Не смогла оценить
    Недоліки:
    Товар пришел со сколами и царапинами
    • Людмила Г***

Сковороду менять не стала, так как на складе моя была последней. Готовлю на поцарапанной. Еда получается оооочень вкусная. Куриная грудка всегда сочная. Овощи, рыба, мясо - все готовится качественно, быстро. Экономия газа, в сравнении с приготовлением в духовке, колоссальная. Эта сковорода - моя фаворитка!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Дуже задоволена замовленням! По перше, сковорідка приїхала раніше, ніж очікувалося. По-друге, це придбання - щось особливе! Вже другий день готую на цій чудовій сковорідці і не можу нарадіти від того, що її придбала!

Переваги:
    Дуже швидко готує і м'ясо, і овочі. А запах - як зготоване на багатті!
    Недоліки:
    Однозначно немає!
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 33

Брала на подарунок, ціла сколів немає по вигляду сподобалось

• Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, дуже раді, що Вам сподобалось.
      Користуйтесь с задоволенням, завжди готові Вам допомогти з вибором посуду.
      Миру Вам та гарного настрою!

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Діаметр: 33

Пательня - просто бомба. Така собі газова духовка на мінімалках. Пече дуже добре, а головне все дуже просто, як з мультиваркою. Ставиш сосиски або стейк, вмикаєш газ і засікаєш 30-40 хвилин, в залежності від товшини сосисок, або стейка. І все, готово. Не треба слідкувати, перевертати, нічого не хляпає, не бризькає. При цьому ще й корисне, бо печене. Звичайно не таке як на мангалі (не має запаху диму), але дуже класно і смачно. Запікав бульбу (різав на половинки), робив гамбургери. Все чудово. Тільки треба поекспериментувати з часом приготуватння. Так що рекомендую. Миється легко.

• Колесніков О***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Діаметр: 33

Смажить майже добре, але ж решітку треба замінити. Через отвори між кришкою та піддоном виходить тепло - тому не виходить на максимальну теплову потужність. Решітку треба чи то переробити, чи замінити.

Переваги:
    Прийшло швидко
    Недоліки:
    Решітка трохи більша чим потрібно - через те кришка не щільно прилигає.
  • Анатолий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Діаметр: 33

Хорошая сковорода. Качественно сделана.

Переваги:
    Быстрая доставка.
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Діаметр: 33

Дякую за швидку доставку і якісне обслуговування пані Олені. По сковорідці, якою користуємося майже місяць можу сказати, що приємно здивувала нас, смачні ковбаски, картопля, овочі, яблучко, гарбуз. Смачно з цих овочів робити вінегрет, смачніший виходить, аніж з відварених. Зрозуміли ось що: все потрібно класти відразу, а не підкладати протягом приготування, все справді запечене, із скоринкою, тільки без димка, Ще не готували на ній мʼясо, скоро спробуєм. На двох дорослих саме то, рекомендую!

Переваги:
    Запечена скоринка у всьому, все готується одночасно, корисно для здоровʼя, миється в посудомийці
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сергей Б***

Смачна та корисна їжа

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Діаметр: 33

Спасибо большое за оперативность. Сковородка супер

• Продавець  Quality Life

Ірина, щиро вдячні Вам за відгук!

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Morango. Діаметр: 33

Покупкой довольна.
    Сковорода отличная.
    Рекомендую.

Переваги:
    Качество отличное.
    Удобная, широкая ,уже пробовала жарить мясо.
    Получилось супер.
  • Юлия Т***