- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Place. Відтінок: 02 Deep Brown Farmasi
Те що немає в наявності, то це вам дівчата пощастило, бо крайній олівець ще й протермінований (дата виробництва 2023, Ви серйозно, не бачили, що кладете?) забрала Я і попала на фуфляндію. Твердий, відкришується/слоїться по ходу прокрашування (і це просто на зап’ясті руки спробувала, страшно уявити, як це буде на очах), я такого «чуда»за всі свої 40+ ще не бачила. Нікому НЕ рекомендую!Гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Твердість, протермінований, кришиться при накрашуванні, гроші за нього просто викинуті
- Продавець Place
23 р ік це дата виготовлення а не кінцевий термін
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Place. Відтінок: 03 Bronze Farmasi
Хорошие карандаши,цвета насыщенные,красивые.Стойкие.
- Недоліки:
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Place. Відтінок: 10 Glitz Grey Farmasi
Раніше користувалася карандашом від Шанель, але він дорогий і постійно шукала аналог схожої якості і нарешті знайшла ! М'який, не розтікається впродовж дня , блискавки мають перламутруву структуру і не сипляться .
- Переваги:
- Гарна якість
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Place. Відтінок: 03 Bronze Farmasi
Чудові олівці, гріфель викручується,м'який при нанесенні та стійкий продовж всього дня.Взяла 6 кольорів та думаю що всі мені потрібні.
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Place. Відтінок: 08 Metal Green Farmasi
Хороший механічний олівець: не розмазується , не розтікається. А що найголовніше,- у мене немає алергії на нього, так як на інші ( багато олівців лежать без діла, тому що викликають подразнення і набрякають повіки).
Цим олівцем користуюсь вже майже тиждень: нарікань немає.- Переваги:
- Недорогий і якісний
- Недоліки:
- Не бачу