- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороший вариант за свою цену.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Весь час зависає датчик заряду. Показує заряд на одному й тому ж відсотку. Потрібно перезавантажувати щоразу при зарядці. Заряд тримає добре
- Олена П***
Під цей павербанк потрібна окрема зарядка. Ледь розібралась з цим. Ніде про це не повідомляється.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Адекватный хороший повербанк, без приколов, пока что
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Забрала сьогодні повербанк, виглядає стильно, але він не включається і не заряджається. Не знаю, що з ним тепер робити. Жодного разу не користувалась, тільки дістала з коробки.
- Переваги:
- Не працює
- Недоліки:
- Не працює
- Олена П***
- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Ціна -якість супер. Куплено на розетка.
- Переваги:
- Телефон заряджає швидко, сам розряд жається повільно
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Приобретался специально для домашнего роутера (Archer AX23) через спецпровод на 12V через usb-a выдает 26 часов бесперебойной работы роутера и отдачу по счётчику 21к mAh, при вкл только 5g диапазоне Полная зарядка при 18w, кажется 7 часов, не помню точно но не больше 9ч (сутки вы получите заряжания через микро usb) ибо главное было замерять работу роутера. Данный эксперимент проводился 5 раз подряд и показатели идентичны, +/- 3%
Что с телефонами не известно, для них другие pb.- Переваги:
- Прекрасное предложение
- Недоліки:
- Время покажет
- DH
Здравсвуйте, сквозная зарядка присутсвует? При отключении света роутер идет в ребут?
- Александр Я***
Доброго дня, прошу Вас підказати чи є в цій банці функція (Сквозная зарядка)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Гарно працює , довго тримається
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: DXTR. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Як завжди мені казав батько: "Новий павер-банк потрібно спочатку повністю розрядити". Так як він прийшов із 100-відсотковою зарядкою, мені знадобився тиждень, щоб це зробити xD. Придбанням не розчарований і навіть задоволений.
Питання до продавця: Чи зможе павер-банк підтримувати роботу 9-вольтного роутера через USB-DC кабель?- Переваги:
- Приємний дизайн, зручний цифровий індикатор зарядки, велика кількість портів, велика швидкість зарядки
- Недоліки:
- Очікувано, надто велика вага
- Продавець DXTR
Арсентій, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Так скоріш за все павербанк буде підтримувати роботу 9-вольтного роутера. На коробці є зазначена вся технічна інформація. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
Дякуємо що обрали наш товар!
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Monte_Armor. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Товар пригнл на следующий день после заказа. Новый, в щаводской упаковке, заряженный на 82%.
Поддерживает все указанные функции, а для меня была важна быстрая зарядка и она работает отлично!
Рнкомендую как товар, так и продавца!- Переваги:
- QC 3.0
- Недоліки:
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: DXTR. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
пришел с зарядом 80% упакованный новый !
зарядил им смарфон поставил на ночь заряжать повербанк - не зарядился ни на процент !
буду возвращать !- Переваги:
- их нет
- Недоліки:
- не заряжаеться
- Продавець DXTR
Доброго дня, в повербанка декілька портів, і лише оди який зяряджає сам повербанк.
Для зярядки повербанка потрібно зяряджати його від центрального порту, через розетку. Від USB повербанк зядитись не зможе, тільки через розетку.
- Олена С***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Користуюсь майже 6 місяців. Заряджає телефони дуже швидко, сам заряджається з 0 до 100 майже 24 години.
- Переваги:
- Можна зарядити телефон до 6 разів. Швидко заряджає
- Недоліки:
- При підключенні до роутера не працює, поки горить екран вай фай працює, як тільки поуер засинає, вай фай глохне