- Леся О***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Цей детектор знайшов приховану камеру, про яку навіть не підозрювали. Пристрій простий у користуванні,. Тепер спокійніше почуваємось, бо можна перевірити будь-яке місце перед важливою розмовою або відпочинком.
Вітаємо, Леся!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій виявився простим у використанні та допоміг вам почуватися спокійніше. Бажаємо вам впевненості та комфорту в будь-яких ситуаціях.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Респект за функционал и удобство.
Вітаємо, Ольга!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що ви оцінили функціональність та зручність. Бажаємо, щоб користування і надалі приносило лише позитивні враження!
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Очень удобный и простой в использовании , хорошо справляется со своей задачей. Рекомендую всем, кто ценит качество и практичность.
Вітаємо, Леся!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що детектор виявився зручним у використанні та добре справляється зі своєю задачею. Окрема подяка за рекомендацію — нам це дуже приємно! Бажаємо вам і надалі лише вдалих покупок та комфорту у користуванні.
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
На свої гроші - вартує
Вітаємо, Тарас!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам приємно чути, що ви задоволені покупкою і вважаєте її вдалою інвестицією.
Нехай пристрій служить вам довго та надійно!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Тримає заряд 4–5 годин, цього вистачає з головою. . Кнопки зрозумілі, розібрався за хвилину.
- Переваги:
- є
Вітаємо, Руслан!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що пристрій добре тримає заряд, зручний у керуванні та повністю виправдав очікування.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть запитання — ми завжди на звʼязку.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Компактний, у валізі місця майже не займає. Зручно брати з собою у подорож.
Вітаємо, Роман!
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що вам сподобалася компактність і зручність у подорожах.
Користуйтеся із задоволенням!
- Адам П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Пристрій працює чітко. Рекомендую.
Вітаємо, Адам!
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що пристрій працює і виправдав ваші очікування.
Дякуємо за рекомендацію — вона дуже цінна для інших покупців!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Не рекомендую товар і продавця. Товар не рекомендую, тому що це звичайний пристрій , але «від супер перевіреного виробника».
На питання: Яка модель даного пристрою? У вас декілька аналогічних пристроїв і не зазначено моделі. Є в наявності к19 і яка ціна?
Продавець відповів: Добрий день! Дякуємо за ваше запитання)
Детектор жучків який є у нас відповідає характеристикам багатофункціонального детектора жучків, трекерів та прихованих камер моделі K19. Цей детектор призначений для виявлення бездротових камер, радіомікрофонів та мобільних передавальних пристроїв, що працюють у діапазоні частот від 1 МГц до 8 ГГц.
Якщо будуть запитання, звертайтеся)
Тобто на питання не відповіли і ввели в оману. Тому що на пристрої чітко вказано модель K18s.
Не рекомендую продавця.
Сам пристрій працює. Проте не ловить сигнал блютуз і вай фай. Це все маркетинг. Ловить лише пристрої із сім-картами. Сильно фонить. Якщо зменшити потужність, то фонить менше, проте знаходить гірше.- Переваги:
- Ловить сигнал від сімкарт. Відстежує відблиски камер
- Недоліки:
- Не ловить сигнал вай фай, блютуз.
- Продавець ІнтерХом
Шановний Олексій!
Дякуємо за ваш відгук та детальний опис ситуації. Ми шкодуємо, що пристрій не виправдав ваших очікувань. Ваші зауваження стосовно якості товару та відповіді на ваші запитання передані нашій команді для перевірки.
Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб уточнити деталі та знайти можливі шляхи вирішення ситуації. Ми цінуємо вашу думку та працюємо над покращенням сервісу.
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
детектор отлично рботает на протяжении двух месяцев, использовал не раз, ни разу не подвел, даже если хочу показать кому-то как работает показательно - без перебоев,ве отлично))
Григорій, вітаємо)
Щиро вдячні за ваш відгук і за те, що знайшли час, щоб поділитися своїм досвідом!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Компактний. Працює від акумулятора - не потрібно купувати батарейки. Із заявленими завданнями справляється. Все акуратно упаковано у фірмову коробку. Укомплектований усім необхідним. Рекомендую до покупки.
- Продавець ІнтерХом
Артем, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Супер девайс. Работает, готов к использованию прямо из коробки, зарядку держит хорошо. Из плюсов: нашёл наши камеры и телефоны, пищит на то, что передаёт сигнал, на пустоту не пищит. Удобный размер, можно брать с собой в дорогу.
- Переваги:
- четкость
- Продавець ІнтерХом
Григорій, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Брали на подарунок. Виглядає дорого багато) Швидка довставка, Якість зборки на висоті. Друг затестив, функціоналом задоволений.
- Продавець ІнтерХом
Олександр, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!