- володимир л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Нормальний але краще брати з запахом мо як киця сзодит треба зразу прибрати бо запах невбиває
- Олекасндра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Якісний наповнювач
- Переваги:
- Добре береться у грудочки
- Аня М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Доволі непоганий наповнювач, комкується, коту подобається
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Дуже розчарований. Довелось все викинути - сморід нестерпний
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- Не комкується!
- D. Х***
Дуже дякую за детальний коментар.
Дуже вдячний.
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
не комкується
- Переваги:
- Недоліки:
- не комкується
- D. Х***
Дуже дякую за детальний коментар.
Дуже вдячний.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Наповнювач не комкується, потрібно раз на кілька днів замінювати повністю весь туалет. Самий крупний такий самий. Не рекомендую.
- Переваги:
- Увага
- Недоліки:
- Не комкується взагалі!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Наповнювач на відмінно
- Переваги:
- Досить добре грудкується
- Недоліки:
- Тульнова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
відмінний наповнювач
- Переваги:
- відмінно
- Недоліки:
- София П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Хороший наполнитель, но уже долгое время нет в наличии
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Долго нет в наличии
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Хороший наполнитель,но упаковка слабая
- Переваги:
- Цена по акции
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Наповнювач прийшов упакованим в поліетиленовому пакеті, як пізніше виявилося 2 з 4 упаковок були пошкоджені збоку. Зате кішці все сподобалось)
- Переваги:
- Ціна і симпатія кішки
- Недоліки:
- Упаковка та пошкодження
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Мне рекомендовали и я взяла. Потом пробовали многие и вернулись к Лео. Запаха лаванды я, конечно, не чувствую, но мне это и нравится. Не пылит, хорошо комкуется. За лапками не цепляется. И нам и кошечке нравится. Добавляем к нему мелкий наполнитель, как песок и получается идеально. Рекомендую! Фото и видео нет, но, могу сказать, что действительно всё по описанию
- Переваги:
- Хороший размер фракции. Хорошо комкуется
- Недоліки:
- Не знайшла
- Глуховская Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Кіт без проблем ходить на лоток. Йому подобається!
- Переваги:
- Середня зернистість
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Наполнитель хороший,кошка гребется отлично, хорошо комкуется.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Перепробовали много разных наполнителей, остановились на этом . Нет запаха от туалета кота , легко убрать после кота , не разноситься по квартире,не липнет к лапкам, Хороший комплект из 4 пачек и не дорого.
Рекомендую.- Переваги:
- Цена, качество, нет запаха.
- Недоліки:
- Бойко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Наполнитель доставлен в срок, было несколько пакетов разорваны, и крупнее чем заказывали, а так в принципе норм
- Переваги:
- Быстрая удобная доставка на дом
- Недоліки:
- Немного подсунули не того песка и рваные пакеты, а скидку не предложили
- Natali I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Не рекомендую брать, сожалею что решилась именно на этот наполнитель. Огромный минус в том что он совсем не соответствует характеристике, где указано что стандарт, а на упаковке идёт средний да и до среднего не похож очень крупный, плохо комкуется при уборке рассыпается, из-за того что сильно крупный кошка когда сходит по большому то полностью не может закопать. А это очень плохо(
- Переваги:
- Нет ничего хорошего.
- Недоліки:
- Сплошной минус(
- Екатерина С***
А стандарт разве не средний?
- Natali I***
Может и средний, но перед этим был наполнитель Барс стандарт и на фото видно разницу.
- Представитель поставщика
На фото совсем две разные фракции!
Просьба не хейтить, это очень некрасиво с Вашей стороны :)
Заказ получен в срок, оправал ожидания
- Переваги:
- Не пылит, с вроматом лаванды
- Недоліки:
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Часто беру Лео фіолетовий, середні гранули, кішка любить гребтися. Не пильний, не розмокає. Рекомендую.
- Переваги:
- Єкономний розхід
Доброго дня, Вікторія!
Вдячні Вам за відкук, раді, що Вам сподобалась продукція.
- Валерия К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 7
Привезли все вовремя, но не того размера. Заказала средний, привезли маленький.
- Переваги:
- Вовремя
- Недоліки:
- Не уточняют при заказе и в чеке не отмечают, какого размера наполнитель человек заказал
- Кириленко Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7
Постоянно покупаем этот наполнитель. Наша кошечка его очень любит!
- Переваги:
- Хватает на долго
- Недоліки:
- Запах аммиака, когда наполнитель загрязнён
- Представитель поставщика
Добрый день, Дмитрий!
Благодарим Вас за отзыв, рады, что Вам понравилась продукция.