- AI аналіз відгуків39 відгуків: 83% позитивних, 10% нейтральних, 7% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Коту нравится, чувствует себя хорошо
- Переваги:
- Кот доволен
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що Sensitive Urinary Care котику подобається і він добре себе почуває. Це найважливіше, особливо для раціону з підтримкою сечовидільної системи. Нехай і надалі все буде добре
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Чудова якість, швидка доставка, дякуємо!
Минулого разу замовила інший корм, а цього поклали в подарунок пакетик-пробник, коти його відразу зʼїли краще))) тому замовила вже 2 кг. Жирненький, гарні гранули, кицям дуже подобається. Додаю фото самого корму, які б сама хотіла бачили при виборі- Переваги:
- Жирненький, видно, що смачний
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець Swedish master
Дякуємо вам за відгук і за фото. Дуже приємно, що пробник допоміг визначитися, а сам корм котики одразу прийняли добре. Так і має бути: без вмовлянь, без “танців” біля миски — просто насипали, і котикам смакує. Нехай Sensitive Urinary Care і надалі буде для Вас вдалим вибором
- Таисия Л***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Котику зайшов!) А він у нас ще та воривода
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Sensitive Urinary Care котику підійшов — особливо якщо він ще й вибагливий. Нехай їсть із задоволенням і добре почувається
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Гарний корм.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Sensitive Urinary Care вам сподобався. Нехай котику смакує і йде на користь
- Наташа Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Берём уже год
Забили о походах в ветклинику- Переваги:
- Очень качественный корм
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за довіру. Рік на одному раціоні — це вже дуже показовий результат. Дуже приємно знати, що Sensitive Urinary Care добре підійшов і став надійною підтримкою для Вашого котика. Нехай і надалі все буде стабільно добре
- Ніла Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Купила перший раз, кішці сподобався, замовлятиму ще
- Переваги:
- Кішка їсть із задоволенням
- Недоліки:
- не бачу
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що кішці корм сподобався з першого разу. Нехай і далі їсть із задоволенням та добре себе почуває!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Рекомендую до придбання,тим,чиї пухнасті мають проблеми с сечовивідною системою.Їсть із задоволенням,ліки даємо значно рідше. Дякую виробнику,за чудову якість.Бажаю тільки найкращого.
- Переваги:
- Товар прийшов швидко та вчасно.Кормом,котейка задоволений,не вперше беру саме цей,лікувальний,так,як звірятко має проблеми с сечовивідною системою.Їсть із задоволенням.Якість товару чудова.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за такі теплі слова. Дуже цінно, що Вашому котику корм підходить і справді допомагає, а ще й їсть його із задоволенням — для таких раціонів це особливо важливо. Нехай мурчик почувається стабільно добре, а проблем буде якомога менше
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм дійсно лікувальний,котик їсть із задоволенням, та налагодилась сечовивідна система,товар якісний,надійно захищен,прийшов вчасно та швидко.Продавцеві- тільки добра!!!ДЯКУЮ!!!
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Swedish master
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук! Дуже приємно знати, що Sensitive Urinary добре підійшов котику, їсть його із задоволенням і Ви бачите позитивні зміни. Саме заради таких результатів і обирають спеціалізований раціон. Дякуємо за довіру, добрі слова й бажаємо Вашому мурчику стабільного самопочуття та здоров’я
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Котику сподобався,замовляю вже другий раз.
- Переваги:
- Якісний і доставили швидко.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що котику сподобався Sensitive Urinary. Нехай і далі їсть із задоволенням та добре себе почуває
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Дуже швидко та вчасно приїхав наш улюблений корм HUSSE SENSITIVE URINARY ))
Якісний, як завжди, та ще у новій сучасній упаковці.
Дякуємо продавцю!- Переваги:
- Якість/ціна та швидка доставка
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за такий теплий відгук. Дуже приємно, що Ваш улюблений HUSSE Sensitive Urinary знову потішив і якістю, і швидкою доставкою. Окреме дякуємо за фото — красень біля пакета виглядає дуже переконливо. Нехай і далі смакує та добре підтримує самопочуття мурчика.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
- Переваги:
- Якість наче норм, коти їдять, після нього п'ють багато води
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм «зайшов» на ура . Їсть улюбленець з задоволенням. Рекомендую
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Urinary так добре підійшов Вашому улюбленцю і їсть із задоволенням. Нехай і надалі смакує та добре підтримує самопочуття мурчика
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм, норм, уже доїдає пачку
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук. Приємно, що котик добре їсть Urinary і корм підходить. Нехай і надалі все буде добре
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Не зрозуміла, чому прийшов корм в іншій упаковці. І на ньому не написано, що він супер преміум.
- Переваги:
- Гарне пакування .
- Недоліки:
- Інше пакування, не зрозуміло якість
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук. Розуміємо Вашу настороженість: коли упаковка виглядає інакше, природно виникають питання щодо якості.
По-перше, це пакування є офіційним — його також можна побачити у попередніх відгуках з фото на цій сторінці. У березні виробник оновив пакування та рецептуру раціону HUSSE Urinary 2 кг (попередньо оновлено вже було раціон Urinary 7 кг), і Вам було відправлено оригінальний продукт у тій версії, яка була представлена в картці товару на момент оформлення замовлення.
По-друге, позначення класу типу «преміум / суперпреміум / економ» зазвичай не є обов’язковою вимогою маркування і в більшості випадків є маркетинговими термінами, а не стандартизованою категорією якості. Наявність або відсутність цих слів на пакеті сама по собі не визначає якість корму.
Натомість у маркуванні справді важливі речі, які мають бути зазначені: тип/характер корму (повнораціонний чи додатковий, а для окремих категорій — спеціальне призначення), склад, аналітичні компоненти, добавки, рекомендації щодо годівлі, дані виробника, партія та термін придатності. Саме на це варто орієнтуватися.
HUSSE Urinary відповідає вимогам повнораціонного корму, і це прямо зазначено на упаковці. Тобто це не “додаток” і не “ласощі”, а повноцінний щоденний раціон зі спеціальною спрямованістю на підтримку сечовидільної системи.
Ми гарантуємо, що Ви отримали оригінальний сертифікований продукт, який відповідає заявленій позиції.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм понравился.Заказывали в первый раз .К сожалению нам подарочек не положили .Хотелось попробовать и другой вид корма из этой линейки
- Переваги:
- Отличный корм,быстрая отправка
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Urinary Вам сподобався з першого замовлення. Якщо захочете для різноманіття спробувати інший раціон з лінійки HUSSE — підкажемо варіант під Вашого котика
- Красножон С***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Едят с удовольствием.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук! Приємно, що котику смакує Urinary і їсть із задоволенням. Нехай раціон добре підтримує самопочуття та здоров’я сечовидільної системи
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
В мене дві кішки, одна має проблему з сечо-вивідною системою. Обидві їдять корм гарно. І моча хворої змінилась на краще
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що обидві киці добре їдять Urinary, а у киці з проблемами сечовидільної системи Ви вже бачите позитивні зміни. Нехай підтримка буде стабільною й самопочуття лише покращується
- Морозенко А***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Мої (8 котів) їдять з задоволенням.
Міксую два види, для стерилізованих та для сечовидільної системи.
Ветеринар порекомендував низький рівень фосфору та рівень білку до 30%, щоб профілактувати ниркову недостатність і цей корм вийшов і по складу і по ціні гарний.- Продавець Swedish master
Дякуємо за такий змістовний відгук! Дуже приємно, що всі Ваші 8 мурчиків їдять із апетитом, а поєднання Sterilised + Urinary добре працює у Вашому режимі. Окремо дякуємо, що зазначили рекомендацію ветеринара щодо фосфору та рівня білка — цінно, коли вибір корму підкріплений такими критеріями. Нехай котики й надалі почуваються чудово
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Норм корм. У Пузика истерика, холодильник штурмом берет. Может там нарКОТИК? Пачку ЗАТОЙЧИли. Будем открывать следующую.
- Переваги:
- Стая говорит что вкусно.
- Недоліки:
- Цена....
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук
Раді, що котику смакує Urinary і апетит чудовий. У складі немає жодних “стимуляторів” — лише збалансована формула для підтримки сечовидільної системи, тому корм може бути привабливим за смаком. Щодо ціни — розуміємо, адже це спеціалізований раціон із продуманим складом. Нехай Пузик і надалі почувається добре
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
В мене три тваринки в хаті та підкормлюю вуличних. В нас приватний сектор. Одна з моїх тваринок - висловуха киця,яку мені передав потягом волонтер з Білозерки,це в 20хв від Херсону. Вона в мене вже 2рік. Нещодавно з'ясувались проблеми з нирками,хоча киця стерелізована. Я купляла саме для неї різний сухий корм класса Преміум чи Суперпреміум з позначкою Urinary,но киця привереда,не весь корм їсть. Т.я.часто замовляю корм на Розетці,якось натрапила на відгуки про цей корм. Замовила. Ось сьогодні перший раз дала своїй привереді. Їла так,що за вухами тріщало,як то кажуть.
- Переваги:
- Гарний склад. Зручного розміру гранули (не здоровезні та й не маленькі).Зручна упаковка.
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за такий щирий відгук
Ви робите дуже добру справу, дбаючи і про своїх тваринок, і про вуличних. Дуже раді, що Urinary сподобався Вашій вибагливій киці з першого разу. Дякуємо, що відмітили склад, гранули та упаковку. Нехай киця почувається добре й має міцне здоров’я
- Наташа Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Берём постоянно
- Переваги:
- Качество на висоте
- Продавець Swedish master
Дякуємо за довіру! Дуже приємно, що берете Urinary постійно і відмічаєте високу якість. Нехай котику смакує та почувається чудово
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую продавцю! Швидка доставка,ще й подарунок отримали!!! Котик їсть корм,а він у нас дуже вибагливий.
- Переваги:
- Ціна/якість,швидка доставка.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Swedish master
Дякуємо! Дуже раді, що навіть Ваш вибагливий котик їсть Urinary — це найкраща рекомендація. Гарних Вам замовлень і здоров’я мурчику
- Красножон С***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Кот ест с большим удовольствием.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що котик їсть Urinary із великим задоволенням. Нехай раціон добре підтримує здоров’я сечовидільної системи та гарне самопочуття мурчика
- Кристина Л***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм купили первый раз, до этого кот ел royal canine. На удивление он очень охотно его ест. хорошего размера корм, жирный , нормальный запах.
Пока все нравится- Кристина Л***
За подарочек отдельное спасибо
- Продавець Swedish master
Кристино, дякуємо за відгук!
Дуже раді, що Urinary котику сподобався після Royal Canin і він їсть охоче. Приємно, що Ви звернули увагу на розмір гранули та запах — це справді важливо для котячого апетиту. Нехай раціон добре підтримує сечовидільну систему й самопочуття Вашого мурчика
І дякуємо, що відмітили подаруночок — нам дуже приємно!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую за корм. Окремо хочу подякувати за увагу і добре відношення працівників,які допомогли отримати товар.
Дякуємо за теплі слова!
HUSSE Urinary — це раціон, який створений для щоденної підтримки сечовидільної системи: із контрольованим мінеральним складом та збалансованим живленням, щоб годування було стабільним і передбачуваним. Нехай котику смакує й надалі
І дякуємо, що відзначили нашу увагу — раді, що змогли допомогти з отриманням замовлення.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм как корм, кот ест
- Продавець Swedish master
Дякуємо, що написали коротко по суті. Для таких раціонів важлива регулярність і вода у вільному доступі — це підсилює щоденну підтримку.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм гарний.Кіт в мене дуже балуваний,перебірливий,але цей корм їсть дуже добре
- Переваги:
- Корм гарний,мабуть смачний
- Недоліки:
- Завелика ціна
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук!
Раді, що навіть Ваш перебірливий гурман їсть Urinary із апетитом — це багато про що говорить. Щодо ціни: розуміємо заувагу; це спеціалізований раціон з контрольованим мінеральним складом, тож він дорожчий за звичайні корми, але ми стежимо, щоб вартість була обґрунтованою та відповідала якості.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую! Взяв своїм котам 4 пакета, їх улюбленого корму, зараз є класна знижка. При цьому термін зберігання до 2027 року.
- Переваги:
- Супер!
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую!
Якісний продукт, котрий коти полюбляють та їдять з великим задоволенням!- Переваги:
- Дуже швидко!
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Кот с удовольствием есть корм! Спасибо за подарочек)) будем покупать еще!
- Переваги:
- Кот есть с удовольствием
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук і фото — по світлині видно, що погодження з раціоном пройшло успішно.
Раді, що HUSSE Urinary смакує. Маленький пакуночок додали як пробник іншої формули — раптом захочете спробувати. Гарних муркотливих днів!
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Без перебільшення, кот в захваті від цього корма. Їмо більше місяця.Веселий, щасливий Кот.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за такий радісний відгук!
Дуже тішить, що вже понад місяць Urinary тримає Вашого котика в захваті. Веселий і щасливий Кот — це найкраща новина. Нехай і далі смакує та радує Вас щодня
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Коту сподобався.
Приємним бонусом був пакет з кормом для стерилізованих котів. Дякую- Переваги:
- Кіт їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Поки не знаю
- Продавець Swedish master
Ой, яке фото — справжній «контроль якості»
Дякуємо, що поділилися! Раді, що Urinary так смакує Вашому рудому гурману. Маленький пакетик для стерилізованих котів поклали як пробник — раптом захочете спробувати ще одну формулу. Якщо знадобиться порада — ми поруч.
- Шипіш Є***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Кіт їсть з задоволенням. Активний і набирає вагу. А ще приємно, що ціна зі знижкою. Рекомендую.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук і рекомендацію!
Раді, що Ваш кіт їсть Urinary із апетитом і став активнішим. Якщо набір ваги був метою — чудово; якщо хочете тримати її стабільною, нагадаємо: раціон доволі калорійний, тож за потреби підкажемо точну добову норму. Гарних результатів і надалі!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Коты їдять з задоволенням
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що котики їдять Husse Urinary із задоволенням — так простіше дбати про щоденну профілактику сечовидільної системи. Якщо знадобиться порада щодо норми чи режиму годування — ми поруч
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм дуже хороший, котик їсть з задоволенням і навіть він став себе почувати краще. Однозначно рекомендую.
Дякуємо, що поділилися!
Раді чути, що Ваш котик із апетитом їсть Urinary і почувається краще — саме на таку щоденну підтримку ми й розраховували. Важливо тримати стабільний раціон і постійний доступ до води — це підсилює ефект. Якщо знадобиться допомога — ми поруч
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Наш котик вже місяць на цьому кормі. Йому смакує, хоч він і вибагливий до смаків. Цей корм добре їсть, не скаржиться)
Дякую продавцеві за швидку доставку і за подарунок- Продавець Swedish master
Дякуємо, що поділилися!
Приємно чути, що Ваш вибагливий котик уже місяць із апетитом їсть Urinary — стабільність тут дуже важлива. І дякуємо за відгук про доставку. Невеличкий «подарунок» ми додали як зразок іншого раціону, аби можна було спробувати ще одну формулу з асортименту.
Якщо виникнуть питання — ми поруч