- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кіт їсть
- Наталія Щ***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дякую за товар.
Все швидко ,надійно та відповідально
Найкращі рекомендації продавцю - Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Вага 1 шт: 1.5 кг
Котику корм сподобався. Дякую продавцеві, корм сухий, все добре !!!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: МістерГав. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хочу подякувати за якісне обслуговування.Продавець надав консультацію .Корм дуже смачний.Котик уплєтає за обі щьочки,хоча і малоїжка.Дякуємо за подарунок,він виявився смачним
- Продавець МістерГав
Дякуємо що годуєте пухнастого якісним кормом
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм і киця задоволена.
- Переваги:
- Гарна якість, приємна ціна.
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Коти в захваті)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market. Вага 1 шт: 300 г
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 300 г
Сама досі не вірю , але лопає за дві щоки
- Переваги:
- Склад, гарно пахне
- Недоліки:
- Дорогий
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 1.5 кг
Все добре
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 1.5 кг
Коте задовільний
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм. Перейшла на Фарміну не так давно. Кішкам подобається.
- Марія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Дві пачки корма купила тут на розетці,в одній - один липкий в жирний,інший нормальний.
Липкий корм коти мої зжерли зі скрипом, але ніяких проблем з жкт не було. Така сушка мені траплялась тільки в фарміни х куркою, тріска і ягня нормальні. - Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: GZoo. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм коту понравился , он у меня привереда и от многих кормов «супер премиум» с хорошим составом его рвет, этот сразу стал есть с удовольствием. Пока не поняла как хорошо он им наедается , кормлю согласно инструкции по граммам. Буду дальше следить.
- Переваги:
- Цена по скидке , состав. Коту понравился
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Моя сибірська красуня (агресорша) задоволена на всі 100%.
- Переваги:
- Якісний корм без кукурудзи/маїсу у складі. Кішка дуже активна, постійно бігає і грається. Шерсть стала більш густіша.
- Недоліки:
- Мабуть немає
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм вологий, жирний. Зовсім не такий як покупався в іншому місці. На фото в одному стакані старий і новий корм. Більше таке покупати не буду
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купила дві пачки, але корм виявився вологим, липким... Кішка відмовляється їсти! Хочу повернути! Як це зробити?
- Переваги:
- Цього разу немає
- Недоліки:
- Вологий, кішка не ість
- Оля
нижче представник відповідав, прочитайте
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм прийшов вологий, коти відмовляються істи. Гроші викинуті на вітер, надіюсь хочаб коти, які живуть на вулиці будуть його істи
Представник постачальникаДоброго дня. Дуже шкода, що у вас склалось таке враження. Якщо пакування корму не було пошкоджене, то і корм не зіпсований. А те, що здалось вологістю, напилений на гранули жир. Відмова від їжі у тварин може бути ознакою хвороби або їх індивідальною непереносимістю компонентів. Якщо тварина здорова, наступного разу спробуйте корм з іншим смаком, наприклад ягням.
- Ирина
Але чомусь куплений такий самий корм в зоомагазині не вологий і не липкий. А відмова кота від їжі , тому що корм поганий, а не ознака хвороби
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм!
- Валерия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 300 г
Отличный корм нашей кошке нравится, только в этот раз в упаковке корм (сами кусочки) были влажноваты (чем обычно), и кошке это не понравилось, есть не стала, поэтому пришлось раздать дворовым котикам
- Переваги:
- хороший подбор инградиентов
- Недоліки:
- корм пришел немного влажный (обычно он более сухой)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market. Вага 1 шт: 10 кг
Чудовий корм - купую його на постійній основі
Також раджу магазин, оскільки в умовах війни зробили безкоштовну відправку день в день, без передплат і інших умов, також запропонували одну з найкращих цін на момент покупки в Україні.
Покупкою задоволений на 120%- Переваги:
- Відправка день в день/ Найкраща ціна/ Безкоштовна доставка
- Продавець Cimrick Market
Олександр, дякуємо за позитивний та розгорнутий відгук. Ми робимо все можливе, щоб улюбленці наших клієнтів були забезпечені усім необхідним якнайшвидше.
- Белан И***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 300 г
Котики їли з задоволенням
- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Дороговото як для двох котиків