Відгуки покупців про Стіл-трансформер B-Fly 900x550x600 Дуб Евок/Білі ноги (GATB09101000110)
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Кашемір. Ширина: 90. Глибина: 60
Отличныц стол.
- Переваги:
- Легко собирается, симпатичный дизайн. Ключ в комплекте.
- Недоліки:
- Нет.
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий + Графітовий. Ширина: 90. Глибина: 60
Прийшов швидко. Потрібно прикрутити тільки ніжки, збирається за 5 хвилин (Тільки візьміть біту TX25)
- Переваги:
- Якісний, компактний
- Недоліки:
- Мірошниченко М***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий + Графітовий. Ширина: 90. Глибина: 60
Гарний стіл
- катерина к***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Кашемір. Ширина: 90. Глибина: 60
Класний стіл! Багатофункціональний. Коли підіймаєш його на рівень обіднього столу то до всього він ще і розкладається і стає набагато більшим! Дуже зручно! І гарний відтінок кашемір!
- Переваги:
- Багатофункціональність, колір, якість
- Недоліки:
- Радченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Дуб Сонома + Білий. Ширина: 90. Глибина: 60
Чудовий стіл! З журнального столика за пару секунд ви отримуєте повноцінний стіл на 6 персон! Гарно виглядає. Рекомендую
- Переваги:
- Функціональність, вигляд
- Недоліки:
- Не помітила
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Урбан Лайт. Ширина: 90. Глибина: 60
Купили столик несколько дней назад, доставила новая почта курьером, упаковка супер прочная, мощная. Столик был практически полностью собран, муж только ножки прикрутил. Инструкция понятная и даже немножечко веселая)))
Очень качественный, механизм удобный и понятный.
В сложеном состоянии идеально у нас поместился на балкон, а когда раскладываешь, то за него легко может сесть 6 человек. Круто играть в настолки, так как столик разной высоты может быть.
Если коротко, то мы в восторге с мужем. Столик просто топ.- Переваги:
- Отличное качество, крутой механизм, супер упакован и доставлен
- Недоліки:
- Пока не нашли
- Таня Г***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий. Ширина: 90. Глибина: 60
Дуже гарне обслуговування, стіл отримала вже на другий день після замовлення. Упакований гарно, доїхав цілим і неушкодженим. Збирається дуже легко, просто прикрутити ніжки. трансформується також дуже легко. Конструкція виглядає міцною і добре підігнаною, нічого не люфтить. Сподіваюся послужить довго. Єдине що мені бракує це фіксатора для стільниці: у складемо вигляді (коли стіл складений як журнальний), якщо пробувати з певного боку посунути стіл, то він залишається на місці, а стільниця зсовується, ну але це зовсім некритично.
- Переваги:
- дуже гарне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Урбан Лайт. Ширина: 90. Глибина: 60
Дякую за оперативність! Стіл сподобався! Дуже зручний у використанні.