- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Подобається
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Мій цуцик не дуже їсть. Незнаю як доїсть 1,5 кг . Буду купляти іншої фірми .
- Переваги:
- Купила по акції
- Недоліки:
- Не їсть
- Евгения В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Покупала не здесь. Но хочу сказать, что мой джек рассел ест его с удовольствием. Решила оставить здесь отзыв, потому что нигде не нашла размер фракции корма для джеков, по сравнению, с кормом для щенков других пород этого бренда.
- Переваги:
- Специально для джеков, очень питательный
- Недоліки:
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купувала по знижці. Зручний об'єм, повинно вистачити на пару тижнів. Цуценя їсть з задоволенням, проблем з травленням не було
- Переваги:
- Приємна ціна
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Пачки на мес хватает щенку. Очень любит!!! Розетке спасибо!
- Недоліки:
Очень нравится корм, наш щенок только и ждёт когда дадим кушать! Спасибо Розетка за быструю доставку!!!
- Переваги:
- Собака любит
- Недоліки:
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Спасибо Розетке! Как всегда всё быстро и без форс мажоров! Наш пёс обожает этот корм!!!
- Переваги:
- Быстро, качественно.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г
- Лена Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
Стосовно доставки, складу корму, зауважень немаю. Я переводила свого Джека Рассела на Роял з іншого корму. Поки переводила все було нормально, але після повного переводу на 3 день відмовився їсти взагалі! Шкода, адже корм ніби не поганий....
- Алина Ш***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Купила этот корм, так как посоветовали продовцы щенка. Они кормили Роялом свою мать-собачку. Щенок ест, а это главное!
- Переваги:
- приятный запах, хорошие кусочки, когда долго стоит в тарелке - не завонивается
- Недоліки:
- пока не заметила
- Иванов А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
купили 3 кг - собака отказалась есть (другой корм есть) - выброшенные деньги!
- Недоліки:
- собака отказывается есть