- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Найкращий корм для моєї вівчарки
Дякую! - ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм собаці не сподобався. Собака не привередлива, ніколи від корму не відмовлялася. А тут приходиться його дурити, щоб нагодувати. Більше брати не будемо.
- Переваги:
- Доставка
- Недоліки:
- Собака корм не хоче їсти.
- Юрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
- ВІКТОР М***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Все добре, сподобалося.
- Недоліки:
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Дуже гарна якість. Доставили швидко і зі значною знижкою.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Проблем не виникло, доставка швидка , корм хороший , завжди беремо саме цей, собака задоволений.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Гарний корм, підходить нашій вівчарці.
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Вчасно, якісно, гарна акція, вдячна
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собака лабрадор -відмовляється їсти , понюхає і зразу відходить.Специфічний запах старої олії.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Як завжди все ок
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Гарний корм. Швидка доставка
- Недоліки:
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собакі сподобався , їсть із задоволенням
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Чудовий корм за гарну ціну ! Доставка, як завжди супер ! Дякую .
- Переваги:
- Мої лабрадори , люблять цей корм .
- Недоліки:
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Чудовий корм
- Илона И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм собакам сподобався.
- Переваги:
- Собаки їдять
- Недоліки:
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм підійшов для німецької вівчарки
- Віктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Моєму псу дуже зайшло, крупні фракції, якраз для великої породи
- Переваги:
- Судячи з того, з яким апетитом їсть, смачний
- Недоліки:
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Вівчарка зїдає все . Їй дуже смакує
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Собакин їсть із задоволенням, нам подобається. Супер
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Дякую
Товар як завжди свіжий по виготовленню
Добре упакований від пошкоджень
Швидко та дешевше ніж у інших продавців- Переваги:
- Якісний корм
Швидко передали на доставку
- Таїсія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Відмінний корм для мого кокера.
- Переваги:
- Не дуже твердий.плаский.
- Шолік А***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Замовляла вже двічі в цього продавця. Перший раз відправили в день замовлення. Другий, довелось почекати до понеділка, бо в сб та нд не працюють. Завжди дуже надійно запаковують...Доставка якщо вказана безкоштовно, то так і буде.
З приводу корму-наш лабрадор їсть його вже довгий час і з задоволенням.- Переваги:
- Коли гарна знижка-вигідна покупка
- Недоліки:
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Купувала для лабрадора, корм їсть добре, буду брати по 15 кг надалі.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Все чудово
- Переваги:
- Хороший корм,для енергійних,великих собак.Продавець відправив швидко
- Недоліки:
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Не самий преміальний корм, але моєму бернцу чомусь більше подобається чим Окана, яка на два класа вище
- Григорій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Собакен їсть вже 8 років.
- Переваги:
- Нормальна якість серед бюджетних кормів
- Недоліки:
- Іноді постачальники продають вонючий корм, при тому що дата ок. Воняє старим салом. Собака не дуже любить їсти таке. За 8 років ставалось 3-4 рази.
- Григорий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Это брит, что тут скажешь. Отличный корм по отличной цене. Среди премиум кормов самый сбалансированный по данному критерию, имхо. Животина есть с аппетитом. Если переест начинает газовать но это показатель обилия белков в составе и только плюс как для продукта.
- Переваги:
- Животина довольна, ест с удовольствием, шерсть прекрасная, как и здоровье питомца на данном корме
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Сухий корм Brit Premium Dog Adult L з куркою призначений для дорослих собак великих порід (вагою від 25 кг). Він виготовлений з якісних інгредієнтів, забезпечуючи збалансоване харчування для вашого улюбленця.
Переваги:
Склад: Основним джерелом білка є курка, що сприяє підтримці м'язової маси та загального здоров'я собаки.
Збагачений вітамінами та мінералами: Корм містить необхідні вітаміни та мінерали для підтримки імунної системи та загального стану здоров'я.
Омега-3 та омега-6 жирні кислоти: Сприяють здоров'ю шкіри та блиску шерсті.
Збалансоване харчування: Підходить для щоденного годування, забезпечуючи всі необхідні поживні речовини.
Недоліки:
Індивідуальні реакції: Деякі собаки можуть мати алергію або непереносимість до певних інгредієнтів, тому важливо спостерігати за реакцією вашого улюбленця при переході на новий корм.
Розмір гранул: Деякі власники зазначають, що розмір гранул може бути замалим для дуже великих собак, що призводить до швидкого поїдання без належного пережовування. - МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Беру цей корм давно. Собаки їдять із задоволенням. Проблем зі шкірою немає.
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Хороший корм , собака ест . По чаще была б скидка
- Хані
Чи було все добре з кормом? Бо бачу багато відгуків, я вирішила собаку перевести на цей корм, подивилася відгуки і стало страшно
- Мацюк В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Додатковий бонус -смаколики для собаки))
- Переваги:
- Корм якiсний...пес задоволений..
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Песик задоволений
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Собаки едят с удовольствием.
- Переваги:
- Корм хороший. Качеством довольна. Собаки едят с удовольствием
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм хороший,якістю задоволена!
- Недоліки:
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Замовляла в листопаді. Хотіла перевести з Роял Канін. Їсть с задоволенням.
- Ліліана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг