Відгуки покупців про Корм сухий Brit Premium Dog Adult Large Chicken курка для дорослих собак великих порід 25-45 кг, 3кг арт.170825/526444

Код:  440197667
Оцінка користувачів 4.33/5
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Найкращий корм для моєї вівчарки
    Дякую!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг

Корм собаці не сподобався. Собака не привередлива, ніколи від корму не відмовлялася. А тут приходиться його дурити, щоб нагодувати. Більше брати не будемо.

Переваги:
    Доставка
    Недоліки:
    Собака корм не хоче їсти.
  • Юрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

• ВІКТОР М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг

Все добре, сподобалося.

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дуже гарна якість. Доставили швидко і зі значною знижкою.

• Анна К***

Проблем не виникло, доставка швидка , корм хороший , завжди беремо саме цей, собака задоволений.

Переваги:
    Швидка доставка
  • Тетяна Ц***

Гарний корм, підходить нашій вівчарці.

• Маргарита М***

Вчасно, якісно, гарна акція, вдячна

• Любов С***

Собака лабрадор -відмовляється їсти , понюхає і зразу відходить.Специфічний запах старої олії.

• Тарас К***

Як завжди все ок

• Татьяна Б***

Гарний корм. Швидка доставка

Переваги:
    Якість
  • Анастасія Т***

Собакі сподобався , їсть із задоволенням

• Оксана О***

Чудовий корм за гарну ціну ! Доставка, як завжди супер ! Дякую .

Переваги:
    Мої лабрадори , люблять цей корм .
  • Юля С***

Чудовий корм

• Илона И***

Корм собакам сподобався.

Переваги:
    Собаки їдять
  • Татьяна Ш***

Корм підійшов для німецької вівчарки

• Віктория Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Моєму псу дуже зайшло, крупні фракції, якраз для великої породи

Переваги:
    Судячи з того, з яким апетитом їсть, смачний
  • Тарас К***

Вівчарка зїдає все . Їй дуже смакує

• Людмила О***

Собакин їсть із задоволенням, нам подобається. Супер

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дякую
    Товар як завжди свіжий по виготовленню
    Добре упакований від пошкоджень
    Швидко та дешевше ніж у інших продавців

Переваги:
    Якісний корм
    Швидко передали на доставку
  • Таїсія М***

Відмінний корм для мого кокера.

Переваги:
    Не дуже твердий.плаский.
  • Шолік А***

Замовляла вже двічі в цього продавця. Перший раз відправили в день замовлення. Другий, довелось почекати до понеділка, бо в сб та нд не працюють. Завжди дуже надійно запаковують...Доставка якщо вказана безкоштовно, то так і буде.
    З приводу корму-наш лабрадор їсть його вже довгий час і з задоволенням.

Переваги:
    Коли гарна знижка-вигідна покупка
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Купувала для лабрадора, корм їсть добре, буду брати по 15 кг надалі.

• Ольга Б***

Все чудово

Переваги:
    Хороший корм,для енергійних,великих собак.Продавець відправив швидко
  • Сергей Д***

Не самий преміальний корм, але моєму бернцу чомусь більше подобається чим Окана, яка на два класа вище

• Григорій К***

Собакен їсть вже 8 років.

Переваги:
    Нормальна якість серед бюджетних кормів
    Недоліки:
    Іноді постачальники продають вонючий корм, при тому що дата ок. Воняє старим салом. Собака не дуже любить їсти таке. За 8 років ставалось 3-4 рази.
  • Григорий К***

Это брит, что тут скажешь. Отличный корм по отличной цене. Среди премиум кормов самый сбалансированный по данному критерию, имхо. Животина есть с аппетитом. Если переест начинает газовать но это показатель обилия белков в составе и только плюс как для продукта.

Переваги:
    Животина довольна, ест с удовольствием, шерсть прекрасная, как и здоровье питомца на данном корме
  • Александр

Сухий корм Brit Premium Dog Adult L з куркою призначений для дорослих собак великих порід (вагою від 25 кг). Він виготовлений з якісних інгредієнтів, забезпечуючи збалансоване харчування для вашого улюбленця.

Переваги:

Склад: Основним джерелом білка є курка, що сприяє підтримці м'язової маси та загального здоров'я собаки.

Збагачений вітамінами та мінералами: Корм містить необхідні вітаміни та мінерали для підтримки імунної системи та загального стану здоров'я.

Омега-3 та омега-6 жирні кислоти: Сприяють здоров'ю шкіри та блиску шерсті.

Збалансоване харчування: Підходить для щоденного годування, забезпечуючи всі необхідні поживні речовини.

Недоліки:

Індивідуальні реакції: Деякі собаки можуть мати алергію або непереносимість до певних інгредієнтів, тому важливо спостерігати за реакцією вашого улюбленця при переході на новий корм.

Розмір гранул: Деякі власники зазначають, що розмір гранул може бути замалим для дуже великих собак, що призводить до швидкого поїдання без належного пережовування.

• Марина

Беру цей корм давно. Собаки їдять із задоволенням. Проблем зі шкірою немає.

Переваги:
    Ціна та якість.
  • Мария Л***

Хороший корм , собака ест . По чаще была б скидка

• Хані

Чи було все добре з кормом? Бо бачу багато відгуків, я вирішила собаку перевести на цей корм, подивилася відгуки і стало страшно

• Мацюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг

Додатковий бонус -смаколики для собаки))

Переваги:
    Корм якiсний...пес задоволений..
  • Юрій К***

Песик задоволений

• Наталия Ч***

Собаки едят с удовольствием.

Переваги:
    Корм хороший. Качеством довольна. Собаки едят с удовольствием
  • Тетяна К***

Корм хороший,якістю задоволена!

• Лариса К***

Замовляла в листопаді. Хотіла перевести з Роял Канін. Їсть с задоволенням.

• Ліліана С***